Kanalların Adsense Yansımaması Hakkında - ÇÖZÜM

evet düzelmiş gibi duruyor lakin bana ait pub kodunu kaynakta görebildim sonunda :) ama sinir bozucu pub koduda var ca-pub-6219811747049371 :)

ca-pub da sorun yok :) Önemli olan ca-host-pub numarası zaten. Bu sana ait olsun yeter. "ca-pub-6219811747049371" numarası youtubeye işaretmiş.

benimde görüntülenmeler gelmeye basladı ama son 1 hafta yansımıcak galiba :(

Ben dün akşam yeni tasarıma geçmiştim. Bugün düzeldiğini gördüm. Tesadüf olabilir bilmiyorum. Ama yeni tasarıma geçip beklemekte fayda var.

Arkadaşlar yeni sisteme geçtim sorun düzeldi 15.01.2014 olarak verim geldi. Dier günler gözükmüo

Arkadaşlar bu sorun çözüldü galiba , bende 2 haftadır izlenimler adsenseye geçmiyordu şuan baktım 14 görünütlenme olmuş bugün itibari ile izlenimler geçmeye başlamış hayırlı olsun...

Not:Yeni düzene fln geçmedim zaten adsensem yeni olduğu için yeni sistemde açıldı.

eski tasarımla yeni tasarımla alakası yok arkadaşlar yansımamanın bende eski tasarım adsense te var yeni tasarımda var 2 tane pinsiz olana yansıma var pinli olana yoktu kanalı kopardım başka yere taşıdım bugün tekrar pinliye bağlıcam bakalım ne olacak

burdan bilgilendiririm sonucu

Arkadaşlar konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.Kesinlikle haklı yeni görünüşe geçmeniz gerekiyor.Örneğin çarşamba günü yeni görünüşe geçerseniz.Perşembe sabahı yansımaya başlar

---------- Mesaj saat 13:34:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:33:29 civarında gönderildi. ----------

eski tasarımla yeni tasarımla alakası yok arkadaşlar yansımamanın bende eski tasarım adsense te var yeni tasarımda var 2 tane pinsiz olana yansıma var pinli olana yoktu kanalı kopardım başka yere taşıdım bugün tekrar pinliye bağlıcam bakalım ne olacak

burdan bilgilendiririm sonucu

Hocam alakası var.Bugün yeni adsense geçerseniz yarın aktif oluyor

benim ca-host-pub numaram kendı adsemseme ait fakat ca-pub youtube ayit sımdı bu dogrumu yanlısmı :D

Eee arkadaslar bakin ben hicbisey yapmadim eski gorunumdeyim ve sayiyor yani bence soeun eski yeni adsense degil
qaqypa8a.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.Kesinlikle haklı yeni görünüşe geçmeniz gerekiyor.Örneğin çarşamba günü yeni görünüşe geçerseniz.Perşembe sabahı yansımaya başlar

---------- Mesaj saat 13:34:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:33:29 civarında gönderildi. ----------

Yeni görünüşe falan geçmeye gerek yok, yanlış bilgilendirmeyelim lütfen.Bu dünya genelinde olan bir sorundu ve düzelmeye başladı.
Bende eski görünümdeyim ve hiçbir işlem yapmadım ama sabah baktığımda yansımaya başlamış.

Arkadaşlar bakın bir kez daha yorum atıyorum.
Bu konu hakkında sonucu bende almasam Koray da almasa zaten açmazdık.

Koray yeni adsense hesabı açtı ve yeni kanalları bağladı şuan net olarak yansıyor.
Bende o öyle dedi diye. Yeni adsense hesabı açmıştım 7 tane kanalımı ona bağladım ve benimde an itibari ile kanallarım yansıyor.

Ve diğer bir husus eski bir adsense hesabım da (pinsiz) yeni tasarıma geçişini yaptım ve kanalı öyle bağladım o adsense hesabına şuanda oda yansıyor.

Anlaşılmayan bir şey olduğunu zannetmiyorum. 2 Seçeneği de deneyin.

Ben de durum düzeldi.

Dün bağlı görünmeyen kanalıma baktım bu sabah bağlanmış.

Hocam bende yeni geçtim yeni dizayna ama herhangi bişey yk bi problem yok yanı izlenimler tıklar geliyor. Bence adsenseyi fazla kurcalamayalım yanı kanalları kopartıp tekrar bağlamayalım yt şüpelenip kanalları yada adsenseyi banlamasın sadece bı fikir. Ama şu anda herhangi bir ters durum söz konusu değil benim adıma.

Bu şekildeyse problem yok.

tamam hocam sagolasın .

---------- Mesaj saat 14:25:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:20:58 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar peki adsenseyı yenı gorumune gecırelımmı yoksa eskısı gıbı dursunmu ?

Ben herhangi bir müdahalede bulunmadım ve kanallarımın çoğu kendiliğinden düzeldi.

yazdığımı okumamışssın tam olarak eski hesapta var yeni hesapta var ikisine de yansıma var pinliye yansıma yok dedim alakası varsa onlara nasıl yansıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri