Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet düzelmiş gibi duruyor lakin bana ait pub kodunu kaynakta görebildim sonundaama sinir bozucu pub koduda var ca-pub-6219811747049371
![]()
adsense yeni tasarıma mı geçti ?
eski tasarımla yeni tasarımla alakası yok arkadaşlar yansımamanın bende eski tasarım adsense te var yeni tasarımda var 2 tane pinsiz olana yansıma var pinli olana yoktu kanalı kopardım başka yere taşıdım bugün tekrar pinliye bağlıcam bakalım ne olacak
burdan bilgilendiririm sonucu
Arkadaşlar konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.Kesinlikle haklı yeni görünüşe geçmeniz gerekiyor.Örneğin çarşamba günü yeni görünüşe geçerseniz.Perşembe sabahı yansımaya başlar
---------- Mesaj saat 13:34:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:33:29 civarında gönderildi. ----------
Hocam alakası var.Bugün yeni adsense geçerseniz yarın aktif oluyor
benim ca-host-pub numaram kendı adsemseme ait fakat ca-pub youtube ayit sımdı bu dogrumu yanlısmı![]()
Bu şekildeyse problem yok.
Arkadaşlar konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.Kesinlikle haklı yeni görünüşe geçmeniz gerekiyor.Örneğin çarşamba günü yeni görünüşe geçerseniz.Perşembe sabahı yansımaya başlar
---------- Mesaj saat 13:34:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:33:29 civarında gönderildi. ----------
Hocam alakası var.Bugün yeni adsense geçerseniz yarın aktif oluyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.