Kanalların Adsense Yansımaması Hakkında - ÇÖZÜM

Yeni Adsense Eğer Kurtarıcaksa Yapılabilir Ama Kesin Bişey Yok

Temayla alakası olduğunu düşünmüyorum.YENİ ADSENSE YENİ TEMA belki başarılı olabilir.

ARKADAŞlar hiç bir değişiklik yapmadan şimdi baktım kendiş pub idim gözüküyor...

Sorun düzelmeye başlamış galiba.Tüm hesaplarda kendi Pub ID im çıkmakta.
Şu ana kadar yapılan gösterimler, reklam tıklamaları Google ın cebine kaldı sanırım. :mad::mad:
Dünya gösterim boşa gitti.ALLAH Belanı versin Google :mad:

Benim Kafama Dün Gece Takıldı Yeni Adsense Yerine Kanalları Adsenseden Atıp Tekrar Bağlasak aynı olaymı olur ?

Sorun düzelmeye başlamış galiba.Tüm hesaplarda kendi Pub ID im çıkmakta.
Şu ana kadar yapılan gösterimler, reklam tıklamaları Google ın cebine kaldı sanırım. :mad::mad:
Dünya gösterim boşa gitti.ALLAH Belanı versin Google :mad:

Kardeş ne olursa olsun ekmek kapısı bu beddua edilmez! :)

Sorun düzeldiyse yeni kanal açabiliriz artık. Kaç gündür bunu bekliyorum. Teşekkürler çözüm için..

sorun düzelmiş sonunda herkeze iyi kazançlar 9ocak-15 ocak arası kazançlar yansımamış yansıyacağınıda sanmıyorum

benim zaten yeni tasarımdaydı... ??? bence beklemekte fayda var..

pub kısmı benim 2 kanalımda düzelmiş dün baktığımda sorunluydu bu sabah girdim bakayım dedim ve düzelmiş

beyler sorun düzelmişte izlenmeleri saymamış şu acemi halimizle 10k izlenme yaptık oda boşa gitti :D

Sorun düzelmiş geçte olsa bağlanıyor...

Arkadaşlar eski tasarım yeni tasarıma dönüyor yine sonuç alınmazsa daha kesin yol olan 0 adsense açmaktır.Yolumuza yeni adsense hesapları ile devam ediyoruz.0 adsense ile çok sayıda deneme yapıldı sonuç BAŞARILI.Temadan sonuç alma şansımız daha düşüktür.Yeni adsense hesabı açmak net çözümdür.

pinli hesabımızı bırakıp 0'dan mı başlayalım diyorsun yani ?

65k izlenim boşa gitti, neyse buna da şükür, ben bu aydan ümidimi kesmiştim...

Şimdi sorun düzeldimi ?? yeni kalktım bütün gece nerdeyse konuyu takip ediyordum inşallah düzelmiştir.

ulan ne pubmuş milleti uykusuz bıraktı herkesi mahvetti ! bi yandan partner şirketleri sonra youtube ! Düzelmiş şükürler olsun sanırım güncellemeden ibaret bir sorun yaşadık ! Ama ben size demiştim Google bu zamana kadar boşuna google olmadı ... Haksızlık yapacaklarını sanmıyordum ve öylede oldu ! Herkese bol kazançlar Herkese günaydın arkadaşlar Yola Devam ediyoruz. !

valla aynı sorun bende devam ediyor ne yapmam lazım acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri