Bu Konuda Genel bi sıkıntı var anlaşılan bende de benzer bi durum var.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu Konuda Genel bi sıkıntı var anlaşılan bende de benzer bi durum var.
benimki şu an iyi gidiyor sabah çok kötüydü sizde durum nedir
Sorun devam ediyor mu arkadaşlar? Durum nedir?
19 undan sonra bana kazançlar hiç yansımadı analytics de
hocem nerdeyse yarı yarıya azalma var gelirlerde,neler oluyor böyle anlamış değilim-aylardır ilk defa böyle birşeye rastlıyorum,sanırım bazı videolarda reklam çıkmıyor?
yada başka bir sebebi var..yani sorun devam ediyor
15 gündür açılan kanalların izlenimleri yansıyor ama gelirleri yansımıyor.. Adsense güncellemelerindendir, ay başındandır vs. vs. dedik bekledik ettik de bu durum ne kadar genel ne kadar özel onu anlamaya çalışıyoruz.
Sıfır adsense açıp yeni kanallar bağladım. İzlenim aldı ama günde 1 tık ile kapattı.
25.000 izlenimde 1 tık.
Bişeylerin normal gitmediği çok açık. Sorumlusu da google -da adamlara diyemiyoruz ki " ulan bak biz copy paste youtube'dan para kazanıyoruz, ocağımıza incir ağacı diktiniz aha bu da bizim adsenseler bi kontrol edin" diye...
Rejkam çıkmazsa elbette yansımaz
Yazık lan![]()
He biz o kadar malız zaten.. Dün başladık bu işe, bilmiyoruz neyin ne olcağını haklısın darqest.
Yeni kullanıcılar yazsa şu yorumu anlıcamda, sen yazma bari..
25.000 reklam gösteriminde 1 tık diyorum bak oku yazdığımı.
---------- Mesaj saat 12:33:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:33:01 civarında gönderildi. ----------
![]()
15 gündür açılan kanalların izlenimleri yansıyor ama gelirleri yansımıyor.. Adsense güncellemelerindendir, ay başındandır vs. vs. dedik bekledik ettik de bu durum ne kadar genel ne kadar özel onu anlamaya çalışıyoruz.
Sıfır adsense açıp yeni kanallar bağladım. İzlenim aldı ama günde 1 tık ile kapattı.
25.000 izlenimde 1 tık.
Bişeylerin normal gitmediği çok açık. Sorumlusu da google -da adamlara diyemiyoruz ki " ulan bak biz copy paste youtube'dan para kazanıyoruz, ocağımıza incir ağacı diktiniz aha bu da bizim adsenseler bi kontrol edin" diye...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.