Kanalların kapanması hakkında birşey farkettim

• Kullanıcı mikon5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

mikon5

Kayıtlı Üye
Bugün 6-7 kanalım kapandı kapanan tüm kanallar 3cx sistemi ile onaylıydı.Ancak kendi tel no ile onayladığım kanal hala duruyor.3cx sistemi zarar veriyor sanırım.

Bugün 6-7 kanalım kapandı kapanan tüm kanallar 3cx sistemi ile onaylıydı.Ancak kendi tel no ile onayladığım kanal hala duruyor.3cx sistemi zarar veriyor sanırım.

Merhabalar,

Bu durumdan zarar görende var, görmeyen de. Ben şahsen sim kart alıyorum. Telif dışında kanallarım kapanmadı hiç

Kapanmaların çoğu 3c değil aslında. Sanal numaralar ile onaylanmaları ile kaynaklı kanaatindeyim. Bu Yüzden yakın zamanda gerçek sim kart onaylı kanalların satışına başlayacağım.

ben 3cx dışında farklı bir sistem kullanıyorum, tamamen usa numaraları ve numaralar ard arda değil, 1 hafta oldu kapanma yok denemelerim sürüyor.

bırakın 3cxe çamur atmayı sıkıntı orda olsa forumun %99u batardı bırakın birilerine prim yaptırmayı

Merhabalar,

Bu durumdan zarar görende var, görmeyen de. Ben şahsen sim kart alıyorum. Telif dışında kanallarım kapanmadı hiç

bende sim kart alıcam , önerdiğin sim kart var mı hocam?

nasıl bir kapanma ? "Youtube Account Notification" Başlıklı olanlardan mı?

kanala girmiyor komple silinmiş.

Kapanmaların çoğu 3c değil aslında. Sanal numaralar ile onaylanmaları ile kaynaklı kanaatindeyim. Bu Yüzden yakın zamanda gerçek sim kart onaylı kanalların satışına başlayacağım.

bakıldığında öyle ama google bu numaraların sanal olduğunu nasıl anlıyor

bırakın 3cxe çamur atmayı sıkıntı orda olsa forumun %99u batardı bırakın birilerine prim yaptırmayı

batmadımı zaten.Bende uzun süre kullandım en son sadece 3c kanallarımın kapanıp diğerlerinin sağlam kalmasından sonra bende eminim sorunlu olduğunu

Arkadaşlar sim kart alan arkadaşlarımız çok memnun ve yorumlarını malesef çogu esirgiyor.bende hiç sim kart konusunda bir yere bile yorum atmadım reklam yapmadım.şahsıma gelen tepkiler hepsi olumlu sim kart alan tekar istiyor ve yüzlerce istiyor.çünkü kapanmalar yok artık denecek kadar az kartlarla.ben şimdilik stok yetiştiremiyorum ztn.bu yüzden mail creatorlarle yakında karşılıklı bir mail çalışmamız olacak herkes kurtulacak inşallah.

10 dan fazla kanalı 3cx ile açtım kapanma yok.Bu kapanma işleri kişinin kendi yaptığı işlemlerden kaynaklanıyor bence.(index aldırma programları,bot,ip çakışması vb.)

10 dan fazla kanalı 3cx ile açtım kapanma yok.Bu kapanma işleri kişinin kendi yaptığı işlemlerden kaynaklanıyor bence.(index aldırma programları,bot,ip çakışması vb.)

Kesinlikle aynı ip'den sürekli işlem yapmakta en büyük etken.Ama normal telefon onayı yaptığım kanalıa birşey olmazken 3cx sistemi hesaplarının silinmesi beni bu düşünceye itiyor.Bu hesaplar aynı zamanda açıldı.
Sorun yaşamıyorsanız ne mutu size.

Kesinlikle aynı ip'den sürekli işlem yapmakta en büyük etken.Ama normal telefon onayı yaptığım kanalıa birşey olmazken 3cx sistemi hesaplarının silinmesi beni bu düşünceye itiyor.Bu hesaplar aynı zamanda açıldı.
Sorun yaşamıyorsanız ne mutu size.

hesaplara kaçar video attın nerden attın kendi telinle açtıgın kanala aynı sayıdamı video attın kapanan kanallarla aynı işlemlerimi yaptın bunları bir düşün sebebin 3cde olmadıgını anlıcaksın

Ben tamamen orjinal kullanilmamis Almanya hatlari kullaniyorum :) Yinede son kapanmalarda kanallar gitti.

bakalım bir vds alıp onda 2 gmail açıcam onda ne olacak

Arkadaşlar aldığınız veya açtığınız mailleri mutlaka kontrol edin. aynı ip tenmi açılmış. nereden girişler yapılmış. hepsini detaylı bir şekilde görebilirsiniz. TIKLA

ben gittiğim her ofiste 2 gmail iki kanal açmadan duramam sabit numara ile onaylatıyorum :)

Ben de hep gerçek numaralarla çalışıyodum önceden her telefon numarasına 1 kanal açarak . Farklı günlerde ve farklı pc lerde üstelik. Geçen ki kıyımda hepsi gitti. Snra dışardan kanal almaya başladım 2-3 gün snra kapanıyodu hepsi. Son 1 aydır kendim özenerek kanal acıyorum ve onayları hep 3cx ile yapıyorum. Kapanan kanalım olmadı. 3 cx ile alakası olduğunu daha doğrusu onay kısmıyla alakası olduğunu pek sanmıyorum . İlk gmail açışta tüm bilgileri dolduruyorum google da . Bunun etkisi büyük

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri