kanalların para kazanması gıtmıs

• Kullanıcı thedimebag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

thedimebag

Yasaklanmış
arkadaslar kanalların para kazanması gıtmıs,bende gızledım 6 ay sonraya artık aktıf ederim,bu dogrultuda tavsıyesi ve tecrubesi olan var mı?
saygılar

hangi kanal yüzünden kapanmışsa o kanalı tespit edip silmenizi öneririm .

google+ ile yeniden aktif etmeye çalış olumlu sonuc alırsın büyük ihtimal.Forumda onlarca konu var bi göz gezdir derim..

hangi kanal yüzünden kapanmışsa o kanalı tespit edip silmenizi öneririm .

2 farklı kanalda 1 telıf var dı.
yanı aynı adsenseye baglı farklı kanallarda toplam 2 telıf vardı.bu sabah hepsi gıtmıs herhangı bır uyarı yok.

Bi bakarsın 6 ay boşa beklemişsin adamların garantisi yok açmak için. Geri bildirim felan yaparsın ne zaman dönerler kim bilir. Hangi kanal yüzünden başına bu olay geldiyse o kanalı sil youtubeden. sonra google + yı kökten sil. alt kanallar bağlıysa önce alt kanallardan başla hepsini sil gitsin. videoları taşıyabilirsin. Ana kanalı silmene gerek yok google artısını yenile bağlantısını kes. Ama alt kanallara güle güle. yok sorunlu kanalı silerim diğer kanallarım çok değerli 6 ay beklerim diyosan sen bilirsin.

2 farklı kanalda 1 telıf var dı.
yanı aynı adsenseye baglı farklı kanallarda toplam 2 telıf vardı.bu sabah hepsi gıtmıs herhangı bır uyarı yok.

telifli kanaldaki videoları başka kanala aktarın ve o kanalları silin bence.
İçlerinde para varsa g+ yöntemiyle açmayı deneyin açtıktan sonra da silin.

telifli kanaldaki videoları başka kanala aktarın ve o kanalları silin bence.
İçlerinde para varsa g+ yöntemiyle açmayı deneyin açtıktan sonra da silin.

g+ yontemınden bahsedermısın lutfen veya lınk verırmısın herhangı bır bılgım yok cunku

merhaba para kazanmaya kapanmasina sebeb olan kanali nasil buluyoruz ve kanali ilk basta google+ ya bagli sekilde kurdum bu sorun olurmu

dostum ben cozemedim bu işi yaa
g+ baglantısını kesemıyorum

---------- Mesaj saat 12:35:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:34:56 civarında gönderildi. ----------

merhaba para kazanmaya kapanmasina sebeb olan kanali nasil buluyoruz ve kanali ilk basta google+ ya bagli sekilde kurdum bu sorun olurmu

aynı sorunlar bendede var

---------- Mesaj saat 12:41:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:35:44 civarında gönderildi. ----------

Bi bakarsın 6 ay boşa beklemişsin adamların garantisi yok açmak için. Geri bildirim felan yaparsın ne zaman dönerler kim bilir. Hangi kanal yüzünden başına bu olay geldiyse o kanalı sil youtubeden. sonra google + yı kökten sil. alt kanallar bağlıysa önce alt kanallardan başla hepsini sil gitsin. videoları taşıyabilirsin. Ana kanalı silmene gerek yok google artısını yenile bağlantısını kes. Ama alt kanallara güle güle. yok sorunlu kanalı silerim diğer kanallarım çok değerli 6 ay beklerim diyosan sen bilirsin.

valla 1 saattie ugrasıyorum ama g+ baglantıyı kesıp takrar baglayamadım
nasıl yapılıyor bılgın var mı ?

dostum ben cozemedim bu işi yaa
g+ baglantısını kesemıyorum

---------- Mesaj saat 12:35:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:34:56 civarında gönderildi. ----------

aynı sorunlar bendede var

---------- Mesaj saat 12:41:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:35:44 civarında gönderildi. ----------

valla 1 saattie ugrasıyorum ama g+ baglantıyı kesıp takrar baglayamadım
nasıl yapılıyor bılgın var mı ?

Para kazanmaya kapanma sebebi olan kanalın bir alt kanal mı? Cevabın evetse önce youtube ayarlarından o kanalı sil kökten. Sonra ana kanalların sahibi olan google + dan sayfaları yönet kısmından o paranmaya kapanmana sebep olan sayfayı da bul ve onun google + sını da kökten sil. bunu sadece alt kanalların sahibi olan google + yapabilir.

Ana kanalını en sona bırak. Önce alt kanallar. Zaten o alt kanallar para kazanmayacak. sena kalmış ama ben olsam alt kanalları kökten silerim ve sonrada google +larını silerim tek tek. elimizde ne kaldı ana kanal. Ana kanalı kurtarabiliyosun para kazanmasını aktif edebiliyosun. onunla ilgili forumda detaylı bilgi vardı nerde bulsam yollardım

para kazanma kapatılmasına sebep olan kanalı gmaillerden birine girin orda su kanal yüzünden kapatıldı ibaresinde bir mail gelir ordan bulursn

güzel bigliler var ama hocam benimde şu kanal dan dolayı para kazan özelliği gitti diyor şimdi o kanalı silmem diğer kanallardan para kazanmamı aktif eder mi tam olarak bu kısmı anlayamadım.

güzel bigliler var ama hocam benimde şu kanal dan dolayı para kazan özelliği gitti diyor şimdi o kanalı silmem diğer kanallardan para kazanmamı aktif eder mi tam olarak bu kısmı anlayamadım.

sabahtan berı ugrastım yapamadım sımdı sıldım hepsını yenı actım

yani sonuç hocam diğer kanallarından para kazanma geri geldimi ne yaptınız tam olarak ayrıntılı yazar mısınız rica etsem..

arkadaslar bır kac taktık soyledıler g+ baglantısını kes daha sonra tekrar bagla
veya sorunlu kanalı bul sadece onu sıl gıbı
ben sahsen yapamadım olmadı bende kokten sıldım hepsını sıfırdan kanal acıp yoluma devam ettım sahsen sende oyle yapıcaksan duzgun videoları yenı actıgın kanala tası yoluna devam et

ben 3gündür uğraşıyorum G+ yöntemiyle para kazanmayı geri getiremedim. bence G+ yöntemi artık işe yaramıyor. bugünlerde başarılı olan varsa paylaşsın lütfen.

arkadaslar bır kac taktık soyledıler g+ baglantısını kes daha sonra tekrar bagla
veya sorunlu kanalı bul sadece onu sıl gıbı
ben sahsen yapamadım olmadı bende kokten sıldım hepsını sıfırdan kanal acıp yoluma devam ettım sahsen sende oyle yapıcaksan duzgun videoları yenı actıgın kanala tası yoluna devam et

ben kanalı silsem ayrı bir dert silmesem ayrı bir dert. Silsem sitenin ismi ile aynı url olması iyiydi ama asıl para kazandığım kanal bu değil tabiki bu kanaldan dolayı diğer kanallarımın para kazanması gitti. Şimdi hadi sildim bu kanalı diyeyim ya diğer kanallara para kazanma gelmezse ne olacak var mı bunun bir garantisi.

ben kanalı silsem ayrı bir dert silmesem ayrı bir dert. Silsem sitenin ismi ile aynı url olması iyiydi ama asıl para kazandığım kanal bu değil tabiki bu kanaldan dolayı diğer kanallarımın para kazanması gitti. Şimdi hadi sildim bu kanalı diyeyim ya diğer kanallara para kazanma gelmezse ne olacak var mı bunun bir garantisi.

6 ay sonra kanalların para kazanması acılıyor
ıstersen gızle kanalındakı vıdeoları 6 ay
olme essegım olme hesabı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri