adsense olayı gibi burada teori üretip durucaz youtube yine bir açıklama yapmayacak. son 2-3 aydır kanser etti resmen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla hocam bilmiyorum belki de sorun ama ben artık beklemekten sıkıldım partnere geçiriyorum tek tek.Orda da kapanırsa yapıcak bir şey yok.Adsense spama düşmüşken tekrar açmak ne kadar mantıklı ki.[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] para kaybetme olayının ödemelere tesir edeceğini sanmıyorum. geç ödeme alan adsenselerin hepsini bimledi istese hesapları devre dışı bırakabilirdi yapmadı sadece para kazanmayı devre dışı bıraktı.
Tüm kanallarımın para kazanması gitti ama 6 - 7 tane kanal komple kapalı, askıya alındı diyor. Var mı başka kanalları askıya alınan?
[MENTION=39224]batu[/MENTION]nannoyan, hocam gördüğüm kadarıyla geçen ay ödemesini geç alanların hepsinin para kazanması gitmiş. yani fişleme yapmış faşist google. yeni adsenseler de durum nedir bilemiyorum.
eğer normal para kazanma gitme olayıysa yönetici değiştiğin de yeni bağlanacak kanalların para kazanmaması gitmemesi gerekir.
20 kanalın para kazanması gitti bakabildiklerim bunlar. Para kazanması gitmeyen kanal da FULL EPİSODE yok. Tamamen isim ile alakalı olduğu kesin benim için artık. Adsense aynı adsense bir kanal da para kazanma gidiyor diğerin de gitmiyor tek fark isim
Geç işleme giren adsensedeki bütün kanallarım kapandı yaklaşık 4 günlük bir süreçte parça parça hepsinin para kazanması devre dışı bırakıldı bu kanallarda çok izlenenlerde vardı az izlenenlerde istisnasız hepsi patladı
hocam bende tum kanalları sıldm adsens deki dikkatımı çeken tek şey oldu
çok az izlenen kanalların para kazanmas açık otekılerın gitmiş bence ızlenımle alakalı zaten bu çok saçma ya bı kere para kaznma gıttımı tum kanalların gıder normalı bu ama nedense adsens bu sefer ters koşe yaptı
edit : 2. adsens de 3 kanal bağlı onlada hiç bişey yok tıkır tıkır kazanıyor
20 kanalın para kazanması gitti bakabildiklerim bunlar. Para kazanması gitmeyen kanal da FULL EPİSODE yok. Tamamen isim ile alakalı olduğu kesin benim için artık. Adsense aynı adsense bir kanal da para kazanma gidiyor diğerin de gitmiyor tek fark isim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.