Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] mesele yeni yada eski kanal değil, yada az izlenim almış kanal değil.
Geçen ay adsense ler incelemeye alındı ve adsense hesabından geçersiz etkinlik için bir miktar para kesildi. Aynı adsense lere bağlı kanalların bu ay para kazanması kapandı.
Ve kapanma sebebi olarak yönlendirdiği sayfada da bunlar yazıyor.

Arkadaşlar bilgilendirme;

Quizde ki kanallarımda sorun yok,
Açıp hiç bir yere bağlamadığım ama para kazanması açık olan kanallarımda sorun yok,
Adsense'e bağlı tüm kanallarımın para kazanı yok.

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:03 ----------

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] mesele yeni yada eski kanal değil, yada az izlenim almış kanal değil.
Geçen ay adsense ler incelemeye alındı ve adsense hesabından geçersiz etkinlik için bir miktar para kesildi. Aynı adsense lere bağlı kanalların bu ay para kazanması kapandı.
Ve kapanma sebebi olarak yönlendirdiği sayfada da bunlar yazıyor.

Ben pek ihtimal veremiyorum. 2 Kanal dışında tüm kanallarımı partnere taşımıştım. Geri kalan kanallarımı yeni eklemiştim adsense'e.

Ama şuan en geçerli ihtimal adsenselerimiz mimlendiği için daha önce ki gecikme vakasında, şuan adsense bağlı tüm kanallarımız para kazanmaya kapatıldı. Artık kanalları inceleyip açacaklar mı bilmiyorum ama iyi ihtimalle 1 ay boyunca bu kanallarda umudu kesmek gerek.

çıldırttı bu sorun sil getir tekrar gidiyor para kazanma yok videolar geri gelmiyor. alayını silip 0 dan başlatcak illa.

silip geri getirdiğim son 3 kanaldan itibaren videolar geri gelmemeye başladı.

0 Dan Başlasakta 1 Eylül'e Kadar Hüsrana Uğrayacağız Gibi Gözüküyor

geçen aylarda gecikmeli ödeme aldığım bütün adsenselerin para kazanması gitti ama parası normal yatan adsenselerde problem yok... şimdi bütün adsensleri partnere taşıyorum...

kanalı sildim para kazanmasını açmak için içindeki videolar tamamen silinmiş. Ne biçim iş bu ya

kanalı sildim para kazanmasını açmak için içindeki videolar tamamen silinmiş. Ne biçim iş bu ya
20 dk oldu hiç biri geri gelmedi benim. quiz'de de sorun başladı galiba, kanal sokmak istiyorum captcha kodu çıkmıyor bilgileri girdiğim ekranda. o yüzden kanalıda sokamıyorum quiz'e.

galiba bu olay yeni başladı gitti kanallar

---------- Spam Engelliyici 21:59 ---------- Önceki Mesaj 21:57 ----------

Bu arada editleme ve alıntıda yapamıyorum. Adminlere duyurulur.

Arkadaşlar silinen kanallar geri açıldığında kanalda izlenim gözüküyor mu direk quize sokabilecek miyiz yani, gerçi şuan quiz bozulmuş ama

Arkadaşlar silinen kanallar geri açıldığında kanalda izlenim gözüküyor mu direk quize sokabilecek miyiz yani, gerçi şuan quiz bozulmuş ama
son dakika haberi. :D izlenim ve aboneler geri geliyor ama şu anda videolar geri gelmiyor ve quiz sayfasında da captcha kodu çıkmadığı için quiz'e giriş yapılamıyor.

ark. 2 adsensem var 1 herkezle birlikde para kazanması kapandı diğeri bugün kapandı 2 adsensede şu 1 ay ödenmeyenlerdendi.

2 tane sorum var

bi kanalımdan geri bildirim yaptım kanal durumunu gösterip neden para kazanmamı kapattınız gibisinden mesaş attım dönüş olmadı bunu yapıp dönüş alan var mı

diğeride bu adsenselere yeni kanal bağlıyınca yeni kanallarında para kazanması kapanıyor mu deneyen var mı

arkadaşlar 11 ağustosta kanal açmıştım ama adsense bağlamamıştım para kazanması aktif şuan acaba adsense bağlarsam para kazanması gider mi ?Ama diğer kanllar hep uçmuş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri