Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar google+ hesabı silmenin linkini ata bilirmisiniz ? bulamıyorum bi türlü
spamın ölme ihtimali yok derdim de şu son güncelleme baya canımı yaktı
evet arkadaşlar
bende bilmiyorum nasıl yapamacağımız ürünleri sil mi diyoruz yoksa google alt profilini beni tüm kanallarım alt kanal !! nasıl açabilirim alt knaalı
kayıp çok büyük forum olarak rehavetin farkında değil millet ama yarın bu kıyımı fark eder herkez..
para kazanması kanalları sildikten sonra nasıl açıyorsunuz adım adım soyleyebilirmisiniz teşekürler
Abovv ben direk sildim telefon eklemeyi unuttum kurtarma için![]()
Yine de kurtarma ihtimalin var sanırım. Ama gmail hesabını ne zaman açtığını ve kanala en son ne zaman giriş yaptığını soruyor. Maille giriş yapmaya çalış, sonra şifremi unuttum de, en son kullandığın şifreyi gir. sonra bu kanal şu kadar gün önce silinmiştir diyecek. O yazının sonunda kurtarmayı dene gibi bi link çıkması lazım. oradan bi dene şansını
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.