Belki gitmez hocam? İkinci defa yapsak. Ben yapmadım ama.
Ben ikinci seferi şimdilik denemicem ama partnere alsam bunları tekrar kazanmalar gidermi onu merak ediyorum aslında
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belki gitmez hocam? İkinci defa yapsak. Ben yapmadım ama.
1 kanalda denemek lazım.Ben ikinci seferi şimdilik denemicem ama partnere alsam bunları tekrar kazanmalar gidermi onu merak ediyorum aslında
1 kanalda denemek lazım.
Tekrar tekrar denemeyin, para kazanmasi yine gidecek. Ustune kanalinizdaki abonelerin buyuk kismi bi sure sonra silinecek, ardindanda kanal komple kapanir yuksek ihtimalle.
Bir önerin varmı ? Bu sorun geçicimi yoksa normal şekilde olağan birşeymi nedir ?
Kanallari kendi haline birakin dursun duzelirse duzelir kendi kendine. Surekli silip geri getirirseniz soyledigim gibi olacak cunku basima geldi oradan biliyorum.
https://productforums.google.com/forum/#!forum/monetization-on-youtube
Burada acilan konulara gore sorun sadece Turkiye kaynakli degil, farkli seyler var isin icinde.
Özgün videolarda kapatılmış gözüküyor inşallah sorundur yoksa GG WP.Kanallari kendi haline birakin dursun duzelirse duzelir kendi kendine. Surekli silip geri getirirseniz soyledigim gibi olacak cunku basima geldi oradan biliyorum.
Burada acilan konulara gore sorun sadece Turkiye kaynakli degil, farkli seyler var isin icinde.
Biraz baktım genel bi sorun var galiba yada komple temizlik herkesin para kazanma gitmiş sadece bize mahsus değilKanallari kendi haline birakin dursun duzelirse duzelir kendi kendine. Surekli silip geri getirirseniz soyledigim gibi olacak cunku basima geldi oradan biliyorum.
Geçersiz Tıklama Etkinliği
Geçersiz tıklama etkinliği gibi Googleâın AdSense program politikalarını ihlal eden iş ortaklarının para kazanma özelliği 30 gün boyunca geçici olarak askıya alınır.
Ciddi ihlaller para kazanma özelliğinin, 30 günlük askıya alma süresi olmaksızın anında kalıcı olarak devre dışı bırakılmasına neden olabilir. Devre dışı bırakılan hesabınızı temyiz etmeye karar verirseniz lütfen trafiğinizin anlaşılmasına yardımcı olmak için mümkün olduğunca fazla bilgi paylaşın. Kanalınız çok kanallı bir ağ tarafından yönetiliyorsa temyiz etmeye uygun olup olmadığınızı öğrenmek için lütfen onlara ulaşın. Lütfen temyiz talebinizin onaylanması durumunda para kazanma özelliğinin YouTube hesaplarınızda birkaç gün içinde eski haline getirileceğini ve videolardaki para kazanma seçeneklerini Video Yöneticisi üzerinden toplu olarak etkinleştirebileceğinizi unutmayın.
Para kazanmasını açtığım kanallar yine para kazanmaları kapandı ne yapacağız bilmiyorum
Sorma şuan 0'landı çoğu kişi(bende dahil) sorun çözülmesse çok kötü bir senaryo olucak bu sefer malesef.ulan her ay farklı bi sorunla uğraştırıyor şimdi de bu çıktı başımıza bakalım önümüzdeki ay ne olacak
Son 1 hafta önce açılan kanallarda para kazanması kapanan varmı ?
Arkadaşlar birde partnerdeki kanallarda bu sorun varmı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.