Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
Arkadaşlar boşuna tartışmayın lütfen herkesin sinirleri gergin zaten. Önemli olan bunun sebebini anlayabilmek. Bu durumun çalışma sistemiyle falan da alakası yok neden derseniz 10 kanal bağlı adsensem bile uçtu. Şuan görünen tek sebep bence youtube da gereğinden çok fazla aynı videoların olması, 301 cilerin iyice azıtması dolayısıyla yt nin çöp olması. Adamlar açısından düşünürsek bunu yaparak yt yi en az 6 ay kadar daha temiz tutmayı basarmakla birlikte milyon dolarlar da kara gecti.

Arkadaşlar dun bu saatlerde bı kanal bağlamıştım para kazanması giden adsense ye suan hala kazandırıyor

arkadaşlar geriye dönük okudum ama cevabı bulamadım yada göremedim para kazanması giden kanalı tekrar açıp quize bağlarsak dolar yeşil kalıyormu deneyen varmı ??

arkadaşlar geriye dönük okudum ama cevabı bulamadım yada göremedim para kazanması giden kanalı tekrar açıp quize bağlarsak dolar yeşil kalıyormu deneyen varmı ??

Hocam ben kanalı sildim. Ardından açtım para kazanması yandı. Sonrada kanalı quize taşıdım halen bir sorun yok.

diğer anket konusunda da yazdım burya da yazim dün geceden beri 2 tane kanalı adsenseye bagladım halen sorun yok adsensedeki 100 e yakın kanalı silip geri alarak partnere bagladım dolar halen yanıyor.

İyide zaten kanalı bağladığımız gibi gitmiyorki, belli bir izlenim ve günden sonra otomatik gidiyor para kazanma.
Yeni kanalların $ yanması hiçbir anlam ifade etmiyor.
En az 1-1,5 hafta o kanalın $ yanık kalması lazım ve en az 3-5k izlenim alması lazım sağlam olduğunu anlamak için.

İyide zaten kanalı bağladığımız gibi gitmiyorki, belli bir izlenim ve günden sonra otomatik gidiyor para kazanma.
Yeni kanalların $ yanması hiçbir anlam ifade etmiyor.
En az 1-1,5 hafta o kanalın $ yanık kalması lazım ve en az 3-5k izlenim alması lazım sağlam olduğunu anlamak için.

akşam bağladım kanalı 3 k izlenim aldı yarına ya da pazartesiye çıkarsa aynı şekil de devam. Ve adsensem de hala para kazanması kapalı kanal var. kapanma vs. olursa tekrar yazarım

telefon numarası eklemeden sadece kurtarma maili ile kanalları kurtarabilirimiyiz en kestirme yolu arıyorum cok fazla kanal var o yuzden

telefon numarası eklemeden sadece kurtarma maili ile kanalları kurtarabilirimiyiz en kestirme yolu arıyorum cok fazla kanal var o yuzden

Evet, kurtarma maili ile de kurtarabilirsin. Kayıtlı kurtarma maili ile. mailin açılışı ve en son giriş tarihini bilmen lazım.

arkadaşlar bu ıslemı yaptıkdan sonra ornegın kanalları acmayı unutursak kac gunde tamamen sılınıyor gerı alamıyoruz acaba ?

dün değil önceki gün sildim kanalı dün öğlen yeniden açtım şuanda sağlam bakalım ne olcak

Yeni adsenselerde bu sorun varmı?
Yeniden kastım 2 hafta önce açılmış adsenselerde bu sorun varmı?

@sectumsempra

geri getirdiğim kanalların para kazanması hala duruyor. normal bir para kazanma gitme olayı olsa 10 dakika tutamazsın yöneticiyi değiştirmeden tekrar düşer. şuan ki durumu yapılan spam'a karşı güncellemelerden kaynaklı olarak görüyorum. adsense ve quiz son iki ay çok can sıktı. eylül de stabil hale gelirler diye düşünüyorum.

2 gün geçinçe patlıyor kanal arkadaşlar :S
ne yapmalıyım biri akıl versin adsensem var yeni 2 aylık pek dounmuyorum onlara ona mı geçsem bu adsense milendiğinden mi böyle oluyor ?

birde ben hep aynı mail alt kanal açıyorum sıfır gmail de de patlayan varmı?

sorun gmail demi

adsense demi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri