Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
Aynen ondan bahsediyordum.Para kazanması giden bütün kanalları sildikten sonra yeni kanal bağlamayı denediniz mi .

Benim adsense 2 yıllık. 2 yıldır kapanan tüm kanalları silerim. Es geçmem. Geçen hafta 5 kanal açtım bağladım. Tüm para kazanmalar birkaç gün önce kapandı.

Kanalların durumu 1 eylülde ya da en geç gelecek ay bu tarihlerde belli olur.

Bu kanalları şu an adsense ile ilişkilendirmeniz münkün değil boşuna ter dökmeyin. İster yeni adsense olsun ister temizlenmiş adsense olsun yine kapatılıyor.

Şu an 30 günlük inceleme içerisinde olduğu için para kazanmaları kapalı kanalların. Fakat ben 30 gün süreceğini düşünmüyorum, tahminim 1 eylülde sonuçlanacağı yönünde.

Süreç sonunda ihtimaller,
1- Kanalların bir kısmı spam'den kapanır, kalanların para kazanması otomatik geri açılır.
2- Tüm kanallar spam'den kapanır.
3- Adsense'ler banlanır.

Şu an için umut edeceğimiz tek şey, 1 eylül'den daha uzun sürmemesi ve 1. şıkkın geçerli olup, çok kayıp verilmemesi.

1 Eylül'e kadar partner çalışabilir ya da şöyle uzun ve güzel bir tatil ile kendinizi tazeleyebilirsiniz.

an itibari ile 2 gün önce silip tekrar açtıgım kanalların para kazanması gitmiş tekrardan
elimde 1 sağlam adsense kaldı 5 aylık.
eski adsenselere operasyon yaptılar sanırım

şu gidişata bakılırsa ödemelerde sıkıntı olacak gibi duruyor adsenselerde inşallah öyle olmaz

Son düzenleme:
an itibari ile 2 gün önce silip tekrar açtıgım kanalların para kazanması gitmiş tekrardan

şu gidişata bakılırsa ödemelerde sıkıntı olacak gibi duruyor adsenselerde inşallah öyle olmaz

Sildikten kaç saat sonra açtınız hocam? Bir de hala aynı adsense de kaldı mı kanal?

Şuan 2 aylık yeni aldığım bir adsensem var yeni kanal yapıp bağlasam ona yine para kazanması gider mi ? yani merak ettiğim şey şu adsense spama düşmüşse gidiyor temizse kalıyor doğru mudur yoksa bütüüüüün herkesin kirli temiz adsensesinde demi gidiyor

Sildikten kaç saat sonra açtınız hocam? Bir de hala aynı adsense de kaldı mı kanal?
hocam 10 saat sonra açtım aynı adsensede kaldı kanallar
2 gün durdu 3. gün hop uçtu ciddi sıkıntılar var .
ama 5 ay önce açtıgım ve ödeme aldıgım adsensede kanallar saglam

Şuan 2 aylık yeni aldığım bir adsensem var yeni kanal yapıp bağlasam ona yine para kazanması gider mi ? yani merak ettiğim şey şu adsense spama düşmüşse gidiyor temizse kalıyor doğru mudur yoksa bütüüüüün herkesin kirli temiz adsensesinde demi gidiyor

ustadım benım sorum hakkında bir bilgin var mı

eğer bağlı kanalalrın gittiyse gider hocam.
mesela bende 1 adsensede kanallar gitmedi sağlam kanal bağlayınca saglam
ama para kazanması giden kanalların adsenseye bagladıgım zaman gidiyor .

Hocam zaten mimlenen adsense. Ben para kazanması giden adsenseime çöp gözüyle bakıyorum artık. Keşke partnere falan geçirseymişsiniz

partnere geçirseydiniz keşke diyorsunuz da, Quiz'de hiç bir uyarı almamış olmasına rağmen kanalları atıyor, şu an 40 50 tanesine login oldum hepsi atılmış.

Kanalı urlden kontrol etmeyin, reklamlar girili sorun yok gözüküyor Kanala login olun girin bakın para kazanma sekmesine tıklayın bağlı değil diyor.

Hadiyin buyrun Cenaze Namazına.

Hocam zaten mimlenen adsense. Ben para kazanması giden adsenseime çöp gözüyle bakıyorum artık. Keşke partnere falan geçirseymişsiniz
hocam çok sağlam kanalalrı quize aldım zaten ama oda malum.
bakalım neler olacak.
ama bu işte bir terslik var anlayamadım bakalım neler olacak.
bu kez yt kötü vurgun yaptı:confused::confused:

hocam sorun duzelsın butun kanallar kapansın para kazanması gıtsın sorun deıl yeterkı duzelsın :D eskı sıstem devam edelım

Son bir hafta önce açılan adsenselere bağlanan kanallarda para kazanma kapanma durunu yaşayan varmı?
Cevap veren olmadı gitti :)

3 ay önce açtığım yedek adsense kanal bağlı değildi pin işlemini hallederim ilerde lazım olur diye açmıştım 4 gün önce 6 kanal bağladım hepsi sağlam şimdilik

Not: Para kazanması giden adsense hesabıma da 4 gün önce YENİ bir kanal bağladım onda da sıkıntı yok . Büyük ihtimal sıkıntı kanallarda arkadaşlar adsenseler sağlam diye düşünüyorum. Ayrıca sorun adsense olsaydı quiz neden bazı arkadaşların kanallarını atıyor ?

Son düzenleme:
Para kazanması kapanan kanalları nasıl siliyorsunuz arkadaşlar. Google+ a giriyorum ayarlardan

Google+ ürününü devre dışı bırak
Google profilinizin tamamını buradan silin.

Buraya tıklayarak siliyorum. Doğru yerden mi siliyorum acaba? Az önce 7 saat önce sildiğim bir profilde para kazanma halen kapalı duruyor da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri