Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
Para kazanması giden kanalları silip 3 yeni kanalın 2sini 1 adsenseye 1 kanalı da baska bi adsenseye bağladım. 3 gün sonra hepsinin para kazanması tekrardan gitti.

[MENTION=24541]mankurt[/MENTION] konu 3-5 sayfa olsa okuyayım 81 sayfa konuyu basından beri takip etmem mümkün degil onu yazacagınıza kadar direk süreyi söyleseydiniz hem beni yormaz hem kendiniz yormazdınız.

mankurt konu 3-5 sayfa olsa okuyayım 81 sayfa konuyu basından beri takip etmem mümkün degil onu yazacagınıza kadar direk süreyi söyleseydiniz hem beni yormaz hem kendiniz yormazdınız.
[MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] ben söylemem hocam, benim derdim hazır bilgi almaya çalışanlara laf söylemek :) (ama ortam bu aralar çok gergin daha da germiyelim; söyliyim; 15 gün diye yazılmıştı bir yerlerde, ben kenim test etmedim)

Arkadaşlar adsenseleri temizlerken daha önce spam veya telif dolayısıyla kapatılan kanallarında gmailini kökten siliyormusunuz?

Arkadaşlar adsenseleri temizlerken daha önce spam veya telif dolayısıyla kapatılan kanallarında gmailini kökten siliyormusunuz?

teliften dolayı kapandıysa zaten onu o zaman silerim eger elinde bilgileri varsa sende sil ama spamı silmeye gerek yok yani en azından ben silmiyordum [MENTION=21422]DreamLuka[/MENTION] hocam onu mutlaka içimizde çözen arkadaslar vardır ama nasıl yapıldıgını söylemiyor olabilirler haksızda sayılamzlar hani.

Son düzenleme:
Sonuç olarak her yol denendi ve kanallar tekrar gidiyor öylemi ?

denenmedi bir yöntem kaldı. Bütün para kazanması giden kanalları adsense den silip bir kaç gün bekleyip tekrar kanal eklemek bu da işe yaramaz ise çöp adsenseler.

Anlamadığım kimse bu olay üzerin de durmuyor quiz den bile önemli bir konu bu.

şu an artık üzerine düşmeye başlarlar quizde patladıgı için bende baktım iki adsensim gitmiş p.kazanma diğeri sağlam gibi duruyor hayırlısı

teliften dolayı kapandıysa zaten onu o zaman silerim eger elinde bilgileri varsa sende sil ama spamı silmeye gerek yok yani en azından ben silmiyordum [MENTION=21422]DreamLuka[/MENTION] hocam onu mutlaka içimizde çözen arkadaslar vardır ama nasıl yapıldıgını söylemiyor olabilirler haksızda sayılamzlar hani.

Bi yöntem bulunduğunu halen düşünmüyorum hocam ama belki biri çözmüştür işi dediğin gibi , bana kalırsa herşey sıfır adsense ile devam edicek tekrar, yani başa sarıcaz ki bu da çok zor olmiyacak sanırım, zaten "0"dayız

denenmedi bir yöntem kaldı. Bütün para kazanması giden kanalları adsense den silip bir kaç gün bekleyip tekrar kanal eklemek bu da işe yaramaz ise çöp adsenseler.

Anlamadığım kimse bu olay üzerin de durmuyor quiz den bile önemli bir konu bu.

Onu bende denemedim dahaden gene kapanacak diye artık üşeniyorum kanal silip yeniden yapmaya inan, şahsi fikrim sonucun değişmeyeceği yönünde kanaldan değilde adsenseden ötürü bi durum tamamen, gene kapanacak gibime geliyor

Herkesin kafası allak bullak oldu.
Arkadaşlar eskinin üzerine bir çizgi çekin, yeni birer adsense açıp yeni kanallar bağlayarak devam edin.
Şimdili en sağlıklısı bu gibi görünüyor.
Benim düşüncem önümüzdeki ay, eski adsense lerin para kazanmalar geri gelecek. (çünkü açıklamada 30 gün süre ile para kazanmalar devre dışı diyordu)
Gelirse tekrar para kazanmaları açar devam ederiz, gelmezse yeni kanallar ve yeni adsense ler ile devam ederiz.
Şimdilik en sağlıklısı bu...

Son iki haftadır açılmış adsenselere para kapanma olayı yaşayan varmı?
Nedir son durum.

Herkesin kafası allak bullak oldu.
Arkadaşlar eskinin üzerine bir çizgi çekin, yeni birer adsense açıp yeni kanallar bağlayarak devam edin.
Şimdili en sağlıklısı bu gibi görünüyor.
Benim düşüncem önümüzdeki ay, eski adsense lerin para kazanmalar geri gelecek. (çünkü açıklamada 30 gün süre ile para kazanmalar devre dışı diyordu)
Gelirse tekrar para kazanmaları açar devam ederiz, gelmezse yeni kanallar ve yeni adsense ler ile devam ederiz.
Şimdilik en sağlıklısı bu...

arkadaşa katılıyorum tam olarak izlediğim yöntem bu. Tavsiye ederim. :)

Kapanan kanallar

Arkadaşlar Adsenseye bağlı olan bütün kanalları silip Adsenseye bağlı kanal bırakmadım. 1-2 gün boş beklettim Adsense hesabı. 2 gün önce ve bugün bi kanal bağladım. Şuan da 2 kanal bağlı. Herhangi bir sıkıntı yok, kazançta adsenseye yansıdı.

Kardeş merhaba,

Son durum hakkında bilgi verebilirmisin?
Bende kanalları sildim bekletiyorum eğer senden olumlu yanıt gelirse bende kanal bağlıycam. Şimdiden teşekkürler.

Hocam şimdi yeni adsense açsam kırmızı olmaz değil mi ? Siz denediğinizde kaç gündür kanallarınız açık ? Bilgi verirseniz sevinirim

hocam bu olaylar olmadan 1 hafta öncesinde 0 adsense açmıştım. yaklaşık 15-18 gündür açık kanallar herhangi bir sorun yok ve yeni kanallar eklemeye devam ediyoru. Ama normal yıllardır kullandığım adsense çöp durumda. Çöp adsense ile ilgili hiç bir kanalı yeni adsense bağlama her kanalın 0 olsun.

*yeni adsense ile hiç ödeme - pin almadım.

Şansın açık olsun

hocam bu olaylar olmadan 1 hafta öncesinde 0 adsense açmıştım. yaklaşık 15-18 gündür açık kanallar herhangi bir sorun yok ve yeni kanallar eklemeye devam ediyoru. Ama normal yıllardır kullandığım adsense çöp durumda. Çöp adsense ile ilgili hiç bir kanalı yeni adsense bağlama her kanalın 0 olsun.

*yeni adsense ile hiç ödeme - pin almadım.

Şansın açık olsun

bilgi için teşekkürler

Kardeş merhaba,

Son durum hakkında bilgi verebilirmisin?
Bende kanalları sildim bekletiyorum eğer senden olumlu yanıt gelirse bende kanal bağlıycam. Şimdiden teşekkürler.

Şuana kadarda bir sıkıntı yok hocam. izlenimler yansıyor Adsenseye

ya arkadaşlar anlaşıldı bu kanalları başka adsenselerede bağlayamayacağız malum quizde patladı nereye sokacaz bu kanalları :(

para kazanması giden bir kanalın para kazanmasını açtıktan sonra FARKLI bir adsenye bağlayan var mı arkadaşlar :(

Para kazanması giden bir youtube kanalını silip tekrar açtım para kazanma geldiğinde, o kanal üzerinden Adsense'ye başvurdum, kabul edildi fakat para kazanma özelliği yine devre dışı bırakıldı.

Adsense ne yapıyor anlamadım gitti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri