Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
3 adet ana gmaiil hesabim var alt kanal acip kullaniyordum bugun hepsinde iyi olanlari ayirip partnere soktum sonucta adsense baglantisi koptu digerlerinide sildim yani adaense temizlendi bu gece yeni alt kanal acip deneme yapacqgim 2 gun sonra gitmezse ise yarayacak demektir giserse adsense cop demektir hadi hayirlisi

Adsenseye bağlı para kazanması kapanan bir kanalı tamamen sildim. 4-5 saat sonra kurtarma işlemi ile kanalı tekrar aktif ettim. Kanalın para kazanması açıktı, ama videolarda dolar işareti yoktu. Ben de videolardaki para kazanmayı açtım. 2 videoya ünlem düştü, diğerlerinde sıkıntı yok. Benim girdiğim reklam aralıklıkları (süreler) yerinde duruyordu. Etiketler de dahil. Bir tek videoların küçük resmi yoktu.

Kanal sekmesinden para kazanma yerine tıkladığımda ise böyle bir görüntü karşıma geldi. Bazı arkadaşları kanalları tekrar aynı adsenseye bağladığını söylemiş, benim ise silip açtığım kanal tekrar Adsenseye bağlı olarak açıldı? Şimdi bu kanal para getirecek mi tekrar?

d27ObD.jpg

arkadaşalr para kazanmaların kapanmas sanırım 1 ay süreli çünkü kurallarda şöyle bir madde var.
Geçersiz Tıklama Etkinliği

Geçersiz tıklama etkinliği gibi Google’ın AdSense program politikalarını ihlal eden iş ortaklarının para kazanma özelliği 30 gün boyunca geçici olarak askıya alınır.
Ciddi ihlaller para kazanma özelliğinin, 30 günlük askıya alma süresi olmaksızın anında kalıcı olarak devre dışı bırakılmasına neden olabilir. Devre dışı bırakılan hesabınızı temyiz etmeye karar verirseniz lütfen trafiğinizin anlaşılmasına yardımcı olmak için mümkün olduğunca fazla bilgi paylaşın. Kanalınız çok kanallı bir ağ tarafından yönetiliyorsa temyiz etmeye uygun olup olmadığınızı öğrenmek için lütfen onlara ulaşın. Lütfen temyiz talebinizin onaylanması durumunda para kazanma özelliğinin YouTube hesaplarınızda birkaç gün içinde eski haline getirileceğini ve videolardaki para kazanma seçeneklerini Video Yöneticisi üzerinden toplu olarak etkinleştirebileceğinizi unutmayın.

bundan önceki ay çoğumuza geçersiz tıklanme etkinliği geldi ve bu yüzden sanırım kanallarımıızn para kazanmaları gidiyor...

beyler p kazanma adsensde olan tüm kanalları sildim bir kaç gün bekleteceğim sonra yeni mail atayıp eskisini sileceğim yeni kanallar bağlayıp devam edeceğim var mı harici yapmam gereken birşey?

beyler p kazanma adsensde olan tüm kanalları sildim bir kaç gün bekleteceğim sonra yeni mail atayıp eskisini sileceğim yeni kanallar bağlayıp devam edeceğim var mı harici yapmam gereken birşey?

Ben de sizin gibi yapmayı düşünüyorum, fakat 4-5 yıllık bir kanalım var. Onu kapatmak olmaz. Onu nasıl kurtarabilirim acaba. Kanalı silmeden direk adsenseden çıkarmanın bir yolu var mıdır?

[MENTION=15178]Khan[/MENTION] para kazanmasi kapanan kanalları açma yöntemi diye bir konu var oradan para kazanmasını düzelt bir partnere bağla sonra kontrol et para kazanması gidip partnerden atılınca tekrar adsense bağlanıyor otomatikman. eğer gitmezse para kazanması devam eder kazandırmaya partnerde

[MENTION=15178]Khan[/MENTION]
bence yeni adsense yeni bir yol , yeni bir çalışma şekli ile yola devam en iyisi neden dersen zaten mimlendik bari en azından adamların ellerine gene ne var ne yok tekrar yatırmayalımda gene çökmesinler derim.

[MENTION=15178]Khan[/MENTION] para kazanmasi kapanan kanalları açma yöntemi diye bir konu var oradan para kazanmasını düzelt bir partnere bağla sonra kontrol et para kazanması gidip partnerden atılınca tekrar adsense bağlanıyor otomatikman. eğer gitmezse para kazanması devam eder kazandırmaya partnerde

Zaten bugün bir tane kanalın para kazanmasını açtım, lakin partner konusunda biraz şüphelerim var. Bazı arkadaşların dediğine göre Quiz bilerek kanalları patlatıyormuş. Ne kadar doğrudur tam emin değilim, ava giderken avlanmayalım.
[MENTION=30571]Dersimli[/MENTION] haklısınız. Bir tane yedek adsense elimde var. Bir kaç gün bekleyeceğim ama. Bakalım burada bazı arkadaşların sonuçları ne olacak.

Arkadaşlar para kazanması 30 kanalın kapandı adsense bağlı ve hepsini silfim.kanallarin
Ads Hesapda 178 tTL olmuş tekrae kanal baglasam sorun olur mu bağlayan var mi ?

Adsenseye hiç bağlamadığım boşta olan bir aylık kanalımı adsenseye bağlamayı düşünüyorum,dolar işareti var ama videoda reklam gözükmüyor. :(

Arkadaşlar, adsensenizin bir yönetici maili ekleyip öncekini kaldırınız. Yeni yönetici mailine hiç ellemeyin 1 tane daha ekleyin. Sonra kanalları onun üstündn bağlayın 10-15 kanal bağlayınca o yönetici mailini silin. Yeniden yönetici maili ekleyin. yine yeni üstünden bağlayın. Ana yönetici mailine hiç dokunmayın baştan sıfırlayınca. Bu yöntemle şuanda sıkıntı yaşayan duymadım.

Not: Kesinlikle kanalları açar açmaz bağlamayın adsenseye. Kanala videoları yükleyin. Eşleşenleri ünlemleri vs silin. Kanalı ondan da 5-6 günden önce bağlamayın. Yani riski düşük ve temiz kanallar bağlamış olursunuz. Uun süre rahat etmenizi sağlar. Bol kazançlar

Arkadaşlar, adsensenizin bir yönetici maili ekleyip öncekini kaldırınız. Yeni yönetici mailine hiç ellemeyin 1 tane daha ekleyin. Sonra kanalları onun üstündn bağlayın 10-15 kanal bağlayınca o yönetici mailini silin. Yeniden yönetici maili ekleyin. yine yeni üstünden bağlayın. Ana yönetici mailine hiç dokunmayın baştan sıfırlayınca. Bu yöntemle şuanda sıkıntı yaşayan duymadım.

Not: Kesinlikle kanalları açar açmaz bağlamayın adsenseye. Kanala videoları yükleyin. Eşleşenleri ünlemleri vs silin. Kanalı ondan da 5-6 günden önce bağlamayın. Yani riski düşük ve temiz kanallar bağlamış olursunuz. Uun süre rahat etmenizi sağlar. Bol kazançlar

b hesabını yönetici yapıyoruz.
a hesabının yöneticiliği kaldırıyoruz.
c hesabına da yöneticilik veriyoruz.

kanalları c hesabı üzerinden adsense bağlıyoruz.

doğru mu anlamışım hocam?

sizin sanırım 5 gün oldu ilk yeni kanalı bağlayalı. 5 günde gitmediyse gitmez heralde çünkü 3. günde gidiyordu normalde

Parası kapanan kanallarım değil bu hocam. Adsense'yi tamamen temizleyip yeni temiz kanallar bağlamıştım. Adsense sıkıntı çıkarmadı şuana kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri