azat_usta
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.ustanetwork.com
Sizlere para kazanmanın neden devre dışı kaldığını net ve kesin bir şekilde anlatıyorum, lütfen bunlar dışında başka sebeplerde var demeyin kesin ve net bir şekilde tüm gözlemlerim ve deneyimlerine dayanarak kesin olarak aşağıda sıraladığım şekilde.
-spamdan ötürü yada eşleşen 3 taraf uyarılarından kanalınızın para kazanma özelliği asla ve asla devre dışı bırakılmaz (20 adet kanalımda yaklaşık 1 aydan fazla süredir 50 üzeri 3 taraf eşleşmesi mevcut kapanan olmadı)
- youtube yep yeni bir madde ekledi. ve bu madde hepinizin eminimki dikkatini çekmiştir, en azından gerçekten ilgi gösterenlerin. maddeye ulaşmak için tüm video şıkkına tıklayın gelişmiş seçeneğine tıklayın para kazanma kısmına tıklayarak bu maddeyi görebilirsiniz madde şu şekilde-ister yükler yüklemez isterseniz yükledikten sonra DÜNYA GENELİNDE ENGELLEME aldığınız anda ister hemen silin ister bekletin o kanalınızdan artık umut beslemeyin (şuda var videoyu ilk engel geldiği bir kaç saat içersinde silerseniz kanalınızın para kazanma özelliği kapanmaya bilir ancak bu ihtimal %40 civarlarında. 10 üzeri kanalımda denedim)
Önemli: YouTube'da videolardan para kazanarak, görsel ve işitsel içerikle ilgili gerekli tüm ticari kullanım haklarına sahip olduğunuzu onaylamış olursunuz. YouTube, sürekli olarak ticari kullanım haklarına sahip olduğunu ispatlayamayan hesapların para kazanma işlevini devre dışı bırakabilir. Daha fazla bilgi edinin.
-spamdan ötürü yada eşleşen 3 taraf uyarılarından kanalınızın para kazanma özelliği asla ve asla devre dışı bırakılmaz (20 adet kanalımda yaklaşık 1 aydan fazla süredir 50 üzeri 3 taraf eşleşmesi mevcut kapanan olmadı)
SON BİR EK: yeni aklıma geldi. kanalınızda bazen videolarda para kazanma kısmında ünlem işareti oluyor bunu çok denemedim bir süre düzeltmeyince o videolarda para kazanmayı onaylatmak için xx gününüz var tarzında bir uyarı veriyor. bu süre sonunda kanalınız para kazanmaya kapatılır
Ve bir soruyada açıklık getiriyim. 6 ay sonra kanallarınız tekrar para kazanmaya aktif oluyor. ancak bir şart var 6 ay boyunca kanalınız iyi durumda olucak yani 6 ay boyunca kanalınızda bir elif olmuycak, varsada önce onun kalkıp sonra para kazanma devre dışı özelliği kalkar