Kanallarınız Neden Para Kazanmaya Kapatılır

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Sizlere para kazanmanın neden devre dışı kaldığını net ve kesin bir şekilde anlatıyorum, lütfen bunlar dışında başka sebeplerde var demeyin kesin ve net bir şekilde tüm gözlemlerim ve deneyimlerine dayanarak kesin olarak aşağıda sıraladığım şekilde.

-ister yükler yüklemez isterseniz yükledikten sonra DÜNYA GENELİNDE ENGELLEME aldığınız anda ister hemen silin ister bekletin o kanalınızdan artık umut beslemeyin (şuda var videoyu ilk engel geldiği bir kaç saat içersinde silerseniz kanalınızın para kazanma özelliği kapanmaya bilir ancak bu ihtimal %40 civarlarında. 10 üzeri kanalımda denedim)
- youtube yep yeni bir madde ekledi. ve bu madde hepinizin eminimki dikkatini çekmiştir, en azından gerçekten ilgi gösterenlerin. maddeye ulaşmak için tüm video şıkkına tıklayın gelişmiş seçeneğine tıklayın para kazanma kısmına tıklayarak bu maddeyi görebilirsiniz madde şu şekilde

Önemli: YouTube'da videolardan para kazanarak, görsel ve işitsel içerikle ilgili gerekli tüm ticari kullanım haklarına sahip olduğunuzu onaylamış olursunuz. YouTube, sürekli olarak ticari kullanım haklarına sahip olduğunu ispatlayamayan hesapların para kazanma işlevini devre dışı bırakabilir. Daha fazla bilgi edinin.

-spamdan ötürü yada eşleşen 3 taraf uyarılarından kanalınızın para kazanma özelliği asla ve asla devre dışı bırakılmaz (20 adet kanalımda yaklaşık 1 aydan fazla süredir 50 üzeri 3 taraf eşleşmesi mevcut kapanan olmadı)

SON BİR EK: yeni aklıma geldi. kanalınızda bazen videolarda para kazanma kısmında ünlem işareti oluyor bunu çok denemedim bir süre düzeltmeyince o videolarda para kazanmayı onaylatmak için xx gününüz var tarzında bir uyarı veriyor. bu süre sonunda kanalınız para kazanmaya kapatılır

Ve bir soruyada açıklık getiriyim. 6 ay sonra kanallarınız tekrar para kazanmaya aktif oluyor. ancak bir şart var 6 ay boyunca kanalınız iyi durumda olucak yani 6 ay boyunca kanalınızda bir elif olmuycak, varsada önce onun kalkıp sonra para kazanma devre dışı özelliği kalkar

-spamdan ötürü yada eşleşen 3 taraf uyarılarından kanalınızın para kazanma özelliği asla ve asla devre dışı bırakılmaz (20 adet kanalımda yaklaşık 1 aydan fazla süredir 50 üzeri 3 taraf eşleşmesi mevcut kapanan olmadı)

sadece bu kısmı okudum gerisine gerek duymadım laf kalabalığı etmişsin hocam

benim 5 kanalimda telif var ama para kazanmalari aktif..

Bu konuda gerçekten bir açıklama yapılması gerekli diye düşündüm, artık her önüne gelen bu gibi konuları açıyor. Bunlar yerine bilgilerinizi bir başlık altında toplayın gelen okusun giden okusun. Sizlere para kazanmanın neden devre dışı kaldığını net ve kesin bir şekilde anlatıyorum, lütfen bunlar dışında başka sebeplerde var demeyin kesin ve net bir şekilde tüm gözlemlerim ve deneyimlerine dayanarak kesin olarak aşağıda sıraladığım şekilde.

-ister yükler yüklemez isterseniz yükledikten sonra DÜNYA GENELİNDE ENGELLEME aldığınız anda ister hemen silin ister bekletin o kanalınızdan artık umut beslemeyin (şuda var videoyu ilk engel geldiği bir kaç saat içersinde silerseniz kanalınızın para kazanma özelliği kapanmaya bilir ancak bu ihtimal %40 civarlarında. 10 üzeri kanalımda denedim)

- youtube yep yeni bir madde ekledi. ve bu madde hepinizin eminimki dikkatini çekmiştir, en azından gerçekten ilgi gösterenlerin. maddeye ulaşmak için tüm video şıkkına tıklayın gelişmiş seçeneğine tıklayın para kazanma kısmına tıklayarak bu maddeyi görebilirsiniz madde şu şekilde

Lütfen bunları göz önüne alarak sonra kanalım sebepsiz para kazanmaya kapatıldı diyin. Youtube eklediği maddeler belli yaptığı yenilikler belli biraz dikkatli olursanız hiçbirşey olmaz kanallarınıza

Hocam spamı bilmem ama 3.taraf içeriği risk benim daha geçen gün kanalımın para kazanması bu 3.taraf videoları yüzünden devre dışı bırakılmıştı videoları silince ancak düzeldi.Artık 3.taraf videolarını da kanalda tutmamak gerekiyor sanırım

bir dolu dünya geneli aldığım kanallar var-hepside tıkır tıkır işliyor valla aylardır

Hocam spamı bilmem ama 3.taraf içeriği risk benim daha geçen gün kanalımın para kazanması bu 3.taraf videoları yüzünden devre dışı bırakılmıştı videoları silince ancak düzeldi.Artık 3.taraf videolarını da kanalda tutmamak gerekiyor sanırım

belirttiğim gibi muyap tan kaynaklı epeyce kanalımda ve çoğunda ortalama 100 video var 50 sinde 3 taraf ve hala kapanan olmadı

---------- Mesaj saat 23:20:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:19:47 civarında gönderildi. ----------

bir dolu dünya geneli aldığım kanallar var-hepside tıkır tıkır işliyor valla aylardır

eski kanallar çok etkilenmiyor ve çok uzun süre kalmadan silerseniz kapanmıyor.

hocam zaten maddeler belli 2 sebebi var başkada hiçbir şekilde para kazanmaya kapatılmaz

teliften dolayı kapanmamış demişsin 1 kanalda 3. telif almamışsındır ondan hocam tek seferde 100 telif de gelebilir ama 3 farklı seferde telif geldi mi kapanır bu iş bu kadardır. spamdan dolayı kapanan bens ana tonla kanal listeleyim teliften kapanan tonla kanal listeleyim

3 kanalın para kazanması gitti kanallar tertemizdi.

yüklerken hiç dünya genelinde vermedimi. gözünüzden kaçmış olabilir çünkü sebepsiz kesin olarak diyebilirimki kapanmaz. 2 aydır aynı ipten kanallar açıp bu olayı deniyorum. birine dünya geneli yüklüyorum birine eşleşen 3.taraf bu şekilde paylaştım bu konuyu

---------- Mesaj saat 23:23:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:22:52 civarında gönderildi. ----------

teliften dolayı kapanmamış demişsin 1 kanalda 3. telif almamışsındır ondan hocam tek seferde 100 telif de gelebilir ama 3 farklı seferde telif geldi mi kapanır bu iş bu kadardır. spamdan dolayı kapanan bens ana tonla kanal listeleyim teliften kapanan tonla kanal listeleyim

bakın hocam kapanan kanallar demiyorum. para kazanma özelliğinin devre dışı kalmasındna bahsediyorum. 3 telif alırsanız zaten kanala ulaşamazsınız

yüklerken hiç dünya genelinde vermedimi. gözünüzden kaçmış olabilir çünkü sebepsiz kesin olarak diyebilirimki kapanmaz. 2 aydır aynı ipten kanallar açıp bu olayı deniyorum. birine dünya geneli yüklüyorum birine eşleşen 3.taraf bu şekilde paylaştım bu konuyu

---------- Mesaj saat 23:23:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:22:52 civarında gönderildi. ----------

bakın hocam kapanan kanallar demiyorum. para kazanma özelliğinin devre dışı kalmasındna bahsediyorum. 3 telif alırsanız zaten kanala ulaşamazsınız

4 5 aydır yükleme yapmadığım ve tertemiz kanallardı hiç bir şey yok 3.taraf bile yok.

4 5 aydır yükleme yapmadığım ve tertemiz kanallardı hiç bir şey yok 3.taraf bile yok.

peki sürekli kontrolünü yaptınızmı bir madde daha ekledim bu üç maddeden kapatılır bunlar dışında 3. taraf denedim kapanmadı, 1000 video üzeri yüklemeler yaptım kapanmadı, ve daha bir çok yöntem denedim 3 madde dışında sebepsiz yere kapanan hiç ama hiç olmadı

yani para kazanması kapanan kanalların geri aktif olması mümkün deil. umudu keselimmi ?

para kazanma kapalı olanıda var hocam bende istemedigin kadar :) durduk yere kapandılar benim anlatmak istedigin araştırmışsın eyvallah paylaşmışsın Allah razı olsun ama tez hatalı

yani para kazanması kapanan kanalların geri aktif olması mümkün deil. umudu keselimmi ?

6 ay sonra aktif oluyor

---------- Mesaj saat 23:32:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:32:03 civarında gönderildi. ----------

para kazanma kapalı olanıda var hocam bende istemedigin kadar :) durduk yere kapandılar benim anlatmak istedigin araştırmışsın eyvallah paylaşmışsın Allah razı olsun ama tez hatalı

edebiyat dersi görmeyeli 3 yılı geçti çok normal

6 ay sonra aktif oluyor

---------- Mesaj saat 23:32:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:32:03 civarında gönderildi. ----------

edebiyat dersi görmeyeli 3 yılı geçti çok normal

hayırlısı hocam 6 ay sonra aktif de olmuyor bu arada :D 12 aylık var halen pasif :D

hayırlısı hocam 6 ay sonra aktif de olmuyor bu arada :D 12 aylık var halen pasif :D

kanalınız iyi durumdamı. bu çok önemli. ocak, şubat ve en son mart 12 ye kadar para kazanma özelliği sadece devre dışı olan kanallarım şuanda aktif içlerinde tek bir ihtar bile yok yani kanal iyi durumda olduğundan geri aktif edildi

peki sürekli kontrolünü yaptınızmı bir madde daha ekledim bu üç maddeden kapatılır bunlar dışında 3. taraf denedim kapanmadı, 1000 video üzeri yüklemeler yaptım kapanmadı, ve daha bir çok yöntem denedim 3 madde dışında sebepsiz yere kapanan hiç ama hiç olmadı

benim sebepsiz yere kapatıldığını düşünüyorum zaten mesaj attım dönüş yapmalarını bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri