kanallarınız uçuyor mu?

ben dinlenme kararı aldım. pazartesiye kadar kanal açmıcam. kapanmalar geçerse söyleyin

bende ana kanal gidiyor alt kanallar duruyor bence alt kanallara yogunlasin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

para keseinleşene kadar mola verın..

hey ay,aynı olaylar.. geçen ay ne oldu ? unlem hortladı... 2 gun sonra unlem kayboldu kanal kapamalar oluştu, ardından para kazanmalar kapandı, kanallar kapandı... ,

youtube para durumunu dengelıyor bence... hesaplamalarında şaşmalar oluncada kafasına göre kapatıyor açıyor vb.. vb.. gelir-gider dengeliyor yoksa burda çoğu yazılanları okudum, tamam belki spam belki başkasının video orasını bilmem...

adam izliyor ardından google ın reklamı çıkıyor adam tıklıyor, gidiyor alışverişini yapıyormu ? yada reklama tıklanınca reklam veren parasını google oduyor mu? öduyo... eee sorun ne ozaman? para kesinleşmesinden önce bu senaryolar hep yaşanıyor ???

ey heny denyosu bunlarıda sor bakalım ne diyecek google yonetıcıleri...

aynen bende aynı fikirdeyim geçen ay google yanlışlıkla sanırım herkese fazladan ödeme yaptı iki katı bu ödemeden sonra sapıttılar oraya buraya saldırıp zararını bişekilde kapatmaya çalışıyorlar

google forumlaraı takip ettiği kadar kendi çalışanını takip etse bu tür sorunlar olmazdı heni çıkıp orda burda konferanslar düzenleyerek googleye değil kendine hiz met ediyor sonra google çalışanları bu tür kapatmalarla kendi kişisel gelirlerini arttırma çabası içindeler onlarda video yükleyip çalıştıkları googleden reklam geliri alıyorlar ve bunu artırmanın en önemli yolu rakip sayısını azaltıp büyük payı almak.

bu işe girdikten sonra anladımki bir adwert hesabı asla açmam reklam versem gider başka firmalara verirdim yayıncıyı dolandıran reklam verini hayli hayli dolandırır.

dün 7 tane kanal açtım mailleri telefonla açtım.Vpn ile kanallara girip çıkıyordum.Her giriş çıkışta ip değiştiriyorum ve çerezleri temizliyorum.Ayrıca hiç bir kanalın telefon doğrulaması yapılmadı ve 15 dakika açık değildi.

1. kanal ) Kanalı oluşturup bıraktım.
2. kanal ) Kanalı videoyap'a bağladım.Video yüklenmedi
3. kanal ) Kanalı ytkazan'a bağladım.Video yüklenmedi
4. kanal ) Kanalı videoyap'a bağlayıp.Belli aralıklarla video yükledim.
5. kanal ) Kanalı ytkazan'a bağladım.Belli aralıklarla video yükledim.
6. kanal ) Kanalı videoyap'a bağladım.200 video bastım.
7. kanal ) Kanalı ytkazan'a bağladım.200 video bastım

istisnasız 7 kanalın hepsi 12 saat içinde uçmuştu.Belki vpn de ip blokları karalisteye alınmıştır diye düşündüm.Yine 7 kanal açtım aynı işlemleri normal ip ler ile uyguladım. Bugün öğlen saatlerinde oluşturduğum bu kanallarda uçmuş.

Benim düşüncem olayın botlarla alakası yok.Maillerin açılma yöntemi alakalı olabilir.Telefondan hariç açılmış mail hesabı elimde olmadığı için deneme fırsatım olmadı.

Ya da gerçekten youtube kesinleşme zamanları kafayı yiyor.

Kim dedi :) İbrahim'in kapanmıyormuş, gerçi kapanırsa şaşırmam Youtube bu.

VDS den manuel upload ediyorum, vds de bot falan kullanmadım bakalım.

alex kardes gozun aydin paran yatmis. bugun dert etmistik senin ki geldi adina sevindim. birde benimkisi gelse de kurtarsam yakami.

google forumlaraı takip ettiği kadar kendi çalışanını takip etse bu tür sorunlar olmazdı heni çıkıp orda burda konferanslar düzenleyerek googleye değil kendine hiz met ediyor sonra google çalışanları bu tür kapatmalarla kendi kişisel gelirlerini arttırma çabası içindeler onlarda video yükleyip çalıştıkları googleden reklam geliri alıyorlar ve bunu artırmanın en önemli yolu rakip sayısını azaltıp büyük payı almak.

ben de düşündüm bunu. bunca yetkiyle spamı kontrol ettiğini düşündüğümüz zaman googledan aldığı parayı 50 ye katlar

ben bot kullanıyorum sıkıntı yok.. demekkı asırı spamı yakalıyor you

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri