Kanallarınıza Nasıl Giriyorsunuz .

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Anlaşıldı.

Bu portable olayı aynı ip ile olması sağlıklı değil. Yani mutlaka ip değişimi olmak zorunda.

Bu imkan vds lerde mümkün olmadığına göre vds de kullanmanın da bir espirisi olmuyor.

Portable yönteminde şu yapılamaz mı vds de kullanım için? Misal temiz portable klasörü kendi bilgisayarımızda oluşturulsun. Yeni bir kanal yapmak istiyoruz. Ana klasörü kopyaladık ve kendi bilgisayarımız da yeni kanala giriş yapmadan önce ip değiştik. Ve kopyaladığımız portable browser ile giriş yaptık yeni kanalımıza. Sonra ana klasör ile birlikte oluşturduğumuz yeni kanalımızın klasörünü de vds ye kopyalayıp giriş yapılamaz mı? Nede olsa yeni oluşturulan kanal için ilk giriş aşamasında ip mizi değiştirmiştik.

Son düzenleme:
Anlaşıldı.

Bu portable olayı aynı ip ile olması sağlıklı değil. Yani mutlaka ip değişimi olmak zorunda.

Bu imkan vds lerde mümkün olmadığına göre vds de kullanmanın da bir espirisi olmuyor.

Portable yönteminde şu yapılamaz mı vds de kullanım için? Misal temiz portable klasörü kendi bilgisayarımızda oluşturulsun. Yeni bir kanal yapmak istiyoruz. Ana klasörü kopyaladık ve kendi bilgisayarımız da yeni kanala giriş yapmadan önce ip değiştik. Ve kopyaladığımız portable browser ile giriş yaptık yeni kanalımıza. Sonra ana klasör ile birlikte oluşturduğumuz yeni kanalımızın klasörünü de vds ye kopyalayıp giriş yapılamaz mı? Nede olsa yeni oluşturulan kanal için ilk giriş aşamasında ip mizi değiştirmiştik.

fakat giriş yaparken yine vds ipsini kullanacak yine bi espirisi kalmıyor hocam

USB den çalışan portable Linux dağıtımları var. Bu dağıtımları kullanabilirsiniz. Güvenlik kilidi olan bir SD kart veya USB belleğe kurduktan sonra kullanmadan güvenlik kilidini aktif ederseniz oturum açtığınızda pc ye sizi tanımlayacak gizli çerezler veya başka dosyalar yüklenmez. Böylelikle her yeni oturumda sıfır bir bilgisayardan giriyormuş gibi kanala girebilirsiniz.

aynı VDS üzerinde 150+ kanala gir çık yapmışımdır :D sorun yok

aynı VDS üzerinde 150+ kanala gir çık yapmışımdır :D sorun yok

Knka seninle [MENTION=8951]Dean[/MENTION] zaten bu youtube sisteminin karşıtısınız ben cozemedım o olayı :D [MENTION=8951]Dean[/MENTION] o değilde bak adam yaşıyor :D

kendi pc den giriyorum
arkadaşın pc den giriyorum
vds den giriyorum
adsenselere ceptende giriyorum
neresi denk gelirse oradan giriyorum

portable,proxy her adsenseye tek vds sadece şehir efsaneleri...bu kadar kasmayın kendinizi

ip reset ve çerez temizliğini yapın rahatınıza bakın

Şehir efsanelerine bende inanmıyorum ve 2 yıldır heryerden sadece çerezleri temizleyerek giriş yapıyorum...

Şu ana kadar da hiçbir problem yaşamadım... 100 lerce kanala peşpeşe sadece çerezleri temizleyerek giriş yaptığım olmuştur aynı PC den...

Relax...Relax...

BOL KAZANÇLAR...

Önce besmele çek her işin başıdır. Ondan sonrasını nasıl istersen öyle yap.

Konu başlığı bile gülümsememe neden oldu sağolasın. ++++

Ben girmiyorum, girme ihtiyacı duymuyorum.
En iyisi girmemek yada en fazla ayda 2 defa 15-30 gibi girip ortalama ne kadar bıraktı bakmak.
Normalde girmeye gerek yok.

Hem vds, hem kendi PC'mde portable var girerken IP değişip giriyorum. 6 ay tek vds ile 200-300 kanala girmişliğim de vardır. Sadece tedbir işte, olacağı varsa oluyor zaten.

Hem vds, hem kendi PC'mde portable var girerken IP değişip giriyorum. 6 ay tek vds ile 200-300 kanala girmişliğim de vardır. Sadece tedbir işte, olacağı varsa oluyor zaten.

hangi portable hocam firefoxmu ? peki atıyorum 1 portableden 1 kanala 1 kere gırdıkden sonra napıyorsunuz ?

hangi portable hocam firefoxmu ? peki atıyorum 1 portableden 1 kanala 1 kere gırdıkden sonra napıyorsunuz ?

Yok, o portable o kanalın artık. Kanala hep o klasordeki uygulamadna giriyorum. 1-2 hafta önce kullanmaya başladım bence en sağlıklısı bu gibi. Kendi çerezlerini tutuyor her kanalın.

çok kanal çalışmıyorum en fazla 5 kanal yetiyor bana.

-ip sabit hiç değişmiyor.
-6 farklı tarayıcı kullanıyorum.
-TMAC v6 günde 2-3 kez çalıştırıp mac adresi değiştiriyorum.
- geçmişi mutlaka silerim. Üstüne CCleaner kullanırım her zaman.
-en az 2 yıllık kanal kullanıyorum. Güncel açılmış kanal pek kullanmam.
-kanalları kendim acarım yaşlanmaya bırakırım.

Sonuç: toplu kapanma yok şükür. Hersey yolunda ;)

Yok, o portable o kanalın artık. Kanala hep o klasordeki uygulamadna giriyorum. 1-2 hafta önce kullanmaya başladım bence en sağlıklısı bu gibi. Kendi çerezlerini tutuyor her kanalın.

he hangı tarayıcının portablesını kullanıyorsun peki hocam :)

Ben girmiyorum, girme ihtiyacı duymuyorum.
En iyisi girmemek yada en fazla ayda 2 defa 15-30 gibi girip ortalama ne kadar bıraktı bakmak.
Normalde girmeye gerek yok.

özellikle şu quizden güzel para kazandıgım zamanlarda forumdan biçok arkadaş dalga geçerdi benle.ben hiç bi zaman para elime geçene kadar haberim olmaz ne kadar kazandıgımdan,kazanacagımdan.bunun hesabını hiç tutmadım....biçok kişi kazancı az yada çok farketmez,sürekli kanallara girip bugün ne kadar geldi diye bakıyor.onla ugraşacagıma 1-2 kanal yada 1-2 video daha yaparım,üstelik bide sürekli gir-çık yapmak seninde söyledigin gibi riskli.en güzeli kanala gir,napıcaksan yap ve çık.ondan sonrada gerekmedigi sürece bidaha girme.benim 2 yıldır içine giripde ne halde diye bakmadıgım kanallar var.hala quizden para geliyor o kanallardan çok şükür.gir-çık yapmak bana göre riskli,kazanıyorsa parası gelir nasılsa :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri