kanallarınızın para kazanması kapandı mı?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
iki gün once partnerdeki kanalımın da başına geldi. daha önce de adsensedeki kanalıma. artık kazanan tek bir kanalım bile kalmadı bu sebep yüzünden. içerik adsensedeki diziydi ama parnerdeki yarı özgün. neye göre kapattıklarını anlamıyorum. analitics deki kazançlar da gitmiş.partner atmış. bir bardak soğuk su... geçen ayki ödemeyi yapacaklarını da sanmıyorum. Yotube yaptı yine yapacağını

Benimde para kazanmayı iptal etmiş kopya içerik vs diyerek iyice cıvkı çıktı. Tamam kapatıyorsun tekrardan başvurunca da cevap vermiyorsun amacın ne ki.

demekki 10k onay sürecinde daha önce olmayan,yeni eklenen önemli noktalar var be ne var ne yok tüm kanalları baştan incelelemey sokuyorlar.ama benim dikkatimi çeken,canımı sıkan nokta şu uygun bulunmadı dedigi sebep; başkasının içerigini yüklemek...bu bizim için pek hoş bişey degil işte.
O benimde dikkatimi çekti hocam, yt to yt işi sakat.
Bundan sonra rendersiz yapılan kanallar para kazandırmayabilir.
Hele güncellemeyi tamamlasınlar bakalım. Bizde ona göre yeni yöntemler geliştiririz.

Arkadaşlar bu sefer 10 k ıncelemesınden geçen kanallara başladılar geçmiş olsun benimde 4-5 tane gitmiş şimdi konuy okuduktan sonra farkettim

en cok kazanan bir kanalımın daha gitti bu gece elim ayağım titriyor
edit: Arkadaşlar geçen ayın parası kesinleşti zaten. Peki bu ayın kazancı gelecek ay kesinleşir mi sizce ? Kanalın para kazanması bu sabah gitmiş. Geçen ay para kazanması kapanan ve bu ay kesinleşen oldu mu

Son düzenleme:
en cok kazanan bir kanalımın daha gitti bu gece elim ayağım titriyor
edit: Arkadaşlar geçen ayın parası kesinleşti zaten. Peki bu ayın kazancı gelecek ay kesinleşir mi sizce ? Kanalın para kazanması bu sabah gitmiş. Geçen ay para kazanması kapanan ve bu ay kesinleşen oldu mu
Kesinleşmeden önce para kazanmaları giden kanallar kesinleşmedi abi büyük ihtimalle bizimkilerde kesinleşmicek + kesinleşeni alacakmıyız o bile belli değil :(
10 k onayından gecen kanal mıydı bu kanal

Arkadaşlar bu sefer 10 k ıncelemesınden geçen kanallara başladılar geçmiş olsun benimde 4-5 tane gitmiş şimdi konuy okuduktan sonra farkettim

Para kazanması giden 2 kanalım önceden 10 k onayını normal geçmişti.Sanırım komple silip süpürmeye başladı yt yıl sonu öncesi.

Kesinleşmeden önce para kazanmaları giden kanallar kesinleşmedi abi büyük ihtimalle bizimkilerde kesinleşmicek + kesinleşeni alacakmıyız o bile belli değil :(
10 k onayından gecen kanal mıydı bu kanal

evet 2 kanal gitmiş ikisi de incelmeeden geçen kanallardı. Kesinleşeni alacağımızı düşünüyorum.

Vay anasını ya para kazanması açık kanalların gitmesine şaşırmadık ama incelemeden geçen kanalların niye para kazanması kapanıyor ki bu nasıl bir saçmalıktır ... Ben 1 ay çalışmayacağım herşey tam olarak şekil alsın ortalık durulsun ona göre ne yapacağımıza karar veririz

geçen yıl kanalları kapatmışlardı topdan,elde 3-5 kanalla kalmıştık hep.bu yıl da kanalları kapatmadı,onun yerine para kazanmaları kapattı.iyi mi oldu kötü mü anlamadım ama dur bakalım nolacak sonu :) umarım gelecek ay başvurunca geri açılır para kazanmalar yoksa kapanmaktan beter ettiler demektir...

ben şeyi merak ediyorum forumda bi arkadaş vardı videoyap ile seri şekilde çalışan name aklımda değil konu açmıştı o arkadaş ile çalışanların kanalları ne durumda?

bu tufan herkesi mi vurdu gene

ben şeyi merak ediyorum forumda bi arkadaş vardı videoyap ile seri şekilde çalışan name aklımda değil konu açmıştı o arkadaş ile çalışanların kanalları ne durumda?

bu tufan herkesi mi vurdu gene
Mesaj attım kendisine cevap vermedi [MENTION=49038]Reina[/MENTION] dan bahsedıyorsunuz heralde

Adiler diyecem 1 tane kazanan kanalım vardı geçmişti onuda patlatmışlar..
Aylik 300 kazanan kanalimdan ne istediniz lann..

Son düzenleme:
Klasik aralık ayı kapanmaları her yıl aynı oluyor. Büyük ihtimal aralık, ocak ayında boş geçirecek yine şubat ayında devam ederiz artık. Boş durmayacaklar tavsiyem yeni kanallar açsınlar 10 k yı gördükten sonra para kazanmasını açmasınlar ortalık biraz durulana kadar yıl sonu ciddi kıyımlar yapacak çok belli

Ben de şu an kanal kalmadı adsense bağlı tüm kanalların para kazanmaları gitmiş şu saat itibariyle. Geçen sene sonunda olduğu gibi 1-2 aylık mola zamanı youtube için.

Umarım geçen ayın kesinleşen miktarlarını öderler..

Vay anasını ya para kazanması açık kanalların gitmesine şaşırmadık ama incelemeden geçen kanalların niye para kazanması kapanıyor ki bu nasıl bir saçmalıktır ... Ben 1 ay çalışmayacağım herşey tam olarak şekil alsın ortalık durulsun ona göre ne yapacağımıza karar veririz

Haklisiniz kendiyle celisen geri zekali bir sistem youtube algoritmasi adi altinda yil sonu kar marjini yuksek tutma teknigi asli.
Hem kac aylik kanal bagliycam
Hem inceleyip adsense onayini vereceksin
Kac ay gelir vereceksin
Bu aylar icerisind farkli gun ve saatlerde kactane oldugunu saymadigim incelemeye video gondericem onaylayacaksin
Sonra bir sabah dur
Sacmalik
Ben hala iyi dusunuyorum hele bi ocak gelsin hayirlisi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri