Gerçi neyin ne olacağı belli olmaz ama görünen köyde klavuz ıstemez Ben kendı adıma 2016 son ayından beri ha düzeldi ha düzelecek derken koca bir seneyi kazançsız geçirdim Şimdi çok pişmanım keşke 8-9 ay once bir sürü iş var iken bir işe başlaydım dıye Bu yapılan resmen gözünün üstünde niye kaş var Onca emek vererek uras render al 10 k onayını geçir o zaman onay ver sonra kusura bakma artık para kazanmaya uygun değilde bu resmen veremlik bir durum Birde özgün kanallardan biri kendımın de bizzat videoların olduğu bir kanalın adsensesi 600 kusur para kazanmıs ama kesınleşen mıktar 126 cıvarı Aslında 4-5 ülkede butun herkes anlaşıp bütün kanalları silsek bunları adam ederız oda olmayacağına göre gerçeğe göre hareket etmekde fayda var Tek geçim kaynağı yt olanların işi zor gibi gözüküyorHaklisiniz kendiyle celisen geri zekali bir sistem youtube algoritmasi adi altinda yil sonu kar marjini yuksek tutma teknigi asli.
Hem kac aylik kanal bagliycam
Hem inceleyip adsense onayini vereceksin
Kac ay gelir vereceksin
Bu aylar icerisind farkli gun ve saatlerde kactane oldugunu saymadigim incelemeye video gondericem onaylayacaksin
Sonra bir sabah dur
Sacmalik
Ben hala iyi dusunuyorum hele bi ocak gelsin hayirlisi