Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizim başka düşmana ihtiyacımız yok biz düşmanlıkta birbirimize yeteriz
google biliyor veya bilmiyor, sorun o değil. sorun zamanında 50 adet serverla (http://www.ytpara.com/943029-post258.html) spam yapıp, şimdi belki de spamdan kazanamadığı ve bıraktığı için google'a spamcıları şikayet etmesi.
Eskiden Türkün Türkten başka dostu yoktur denirdi şimdi Türkün Türkten başka düşmanı yok dememiz gerekiyor sanırım. Sen ********lere laf etmişsin de senin bu yaptığının sözlükteki karşılığı nedir ben cahilim açıklada belki benim gibi başka cahiller de vardır öğrenir. Gitmiş anlatmış. 50 makine ile spam yap sonra kazanamayınca şikayet et. Ne diyim bilmiyorum ki.
Özgün video çekiyorum atıyorum karakterden yoksunlar yer kapama işlemi uyguluyorlar topluluk gönderiyorlar.
onar kendilerini iyi biliyorlar ********ler sanıyor ki kanal kapanacak şikayetleri geri çeviriyoruz rahat olun .
google ile konuşmamızda spam olan kanallar ne yaptıkları ne iş çevirdikdileri hepsi anlatıldı size geçmiş olsun asıl kendiniz kazındınız... !!!!!!!!
sanıyorlar ki 200 dolar daha fazla kazanacağım
anladık spamda flaglıyorsunuz özgün videolardan mı korktunuz
size hodri meydan ....herifler.
KATEGORİ KAPAMAK HER YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR.
sanki googledan kimse burayı bilmiyor[MENTION=28267]youtub60[/MENTION]
bilmesi ayrı bişi üstüne basa basa söylenmesi dillenmesi ayrı bişi.
neyse zaten azalıyor her geçen gün bu işi yapan.
dengesizler yüzünden bitiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.