Kapanan Adsense Acilirmi ? Acildi !!

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Evet arkadaslar yazmiyim dedim ama gene duramadim.Gecen hafta sonu sanirim ya cumartesi ya pazar gunu 1 adsense hesabim patladi.Hesaba giris yaptigimda iste her zamanki bilindik uyarilardan bir uyari ile karsialstim.Adsense hesabiniz devre disi birakildi vs vs vs..

Neyse kufurler,guzel sozler,kulak cinlatici sozlerin bini bin para oldu 1-2 gun ve o gece agzimda.. :D:D:D

Dun yada ertesi gundu sanirim (Gunduz yatip gece is yaptigim icin gunleri secemiyorum) o adsenseye bagli gmail adresimde bazi maillerimi kontrol icin girdim baktim ettim sonra nasil kapatilir ya hayret,saffet derken maillerde adsense ile gelmis eski bi maile girdim tikladim maildeki adsense linkine sifrenizi girin dedi neyse,bende girdim.Ne gorem 4-5 gun once giden adsense PAT diye karsima cikti.

Yani kapanan adsense geri acilmisti cok sasirdim.Hatta kapandigi gece Trigalx ve Stridere demistim adsense patlamis vs sohbet etmistik.O gecede adsense kapatildi diye o adsensedeki kanallari kontrol ettim cok kanal yokdu o hesapda ama iyi 5-10 kanal vardi.Iclerinden 2 tanesinin para kaznamasi devre disi kalmis digerleri acikdi.Bende hesap yeni kapatildi bunlari bari hemen kurtarayim diye farkli adsenseme gecirdim temiz kalmis kanallari.Para kaznamasi gitmis kanallarida kokden youtubedan sildim adsensenin patladigi gece.

Ve iste 3-4 gun sonra oylesien girdigim mail adresinde bi bakim su yaziya geri derken adsense geri acildi.Aynen bu basiam geldi bilmiyorum belki daha once basina gelen var belki yok ama bu hafta basima bu is geldi.

Diyorumki,acaba adsense kapatildigi anda,para kazanmasi kapatilmis kanali tespit edip sildigim icin komple ve diger kanallari farkli adsenseye cektigim icin mi boyle birsey oldu,yoksa bir sans bir hatadan dolayimi boyle oldu dusunmuyor degilim..

Yinede bu tur birseyle karsilasanlar olursa bunu bi denesinler.Belkide bu bize bir umut isigi olabilir adsense banlarinda.Tabiki bu bir varsayim ama herseyi degerlendirmek test etmek gerekiyor,adsense banlandigini dakikasinda yada dakikalar sonra farkedenler para kaznamaya kapatilmis kanallarini silsin komple diger para kazanmasi henuz kapatilmamislari farkli adsenseye cekip bi beklesinler 4-5 gun.Bakalim ne olacak sonuc.

saygilarimla.

ben buna havadan hıyar yağsa sana çilek düşer diye yorumlarım abi :D:D sevindim senın adına ve içindeki $ cıklara :D:D

Sebepsiz niye kapatıyorsa kanalların parasını...
Sebebsizde degildi aslinda,para kazanmasi kapatilan kanalin iclerinde unlem isareti cikmis onlarca video vardi silmemistim.ilgilenmedigim kanal diye,hatta bir ara temizlemistim unlemleri ama temizlik yaptigim turden videolardna epeyde vardi daha sanirim onlarada geldi kanalada epeydir girmeyince kapatildi.

Sebebsizde degildi aslinda,para kazanmasi kapatilan kanalin iclerinde unlem isareti cikmis onlarca video vardi silmemistim.ilgilenmedigim kanal diye,hatta bir ara temizlemistim unlemleri ama temizlik yaptigim turden videolardna epeyde vardi daha sanirim onlarada geldi kanalada epeydir girmeyince kapatildi.

abi genelde sebepsiz yere kapatıyor benim öyle mesela sebep gösterdikleri kanalda ünlemli video yoktu sadece 3.taraf gelmiş bir iki video vardı oda para kazanması kapatılması için yeterli sebep değil.

abi genelde sebepsiz yere kapatıyor benim öyle mesela sebep gösterdikleri kanalda ünlemli video yoktu sadece 3.taraf gelmiş bir iki video vardı oda para kazanması kapatılması için yeterli sebep değil.
Oyle ama su var,bazen youtube sistemleri kanalinizda para kaznamasi acik oldugu halde telifli yada spam yada topluluk yada farkli farkli durumlarda uyari almasi gereken videolara uyari gondermeden bunlarin sayisian gore etki tepki verip kanaldaki para kaznamayi kapatabiliyor.Aslinda bu sebebsiz degil.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi benimde , eski bi adsensem banlanmıştı ama kanallarının bazılarında para kazanma açıktı , sabaha para kazanması açık olanlar da gitti keşke daha önceden bilseydik de silerdik o kanalları o kadar para çöpe gitmezdi :(

Oyle ama su var,bazen youtube sistemleri kanalinizda para kaznamasi acik oldugu halde telifli yada spam yada topluluk yada farkli farkli durumlarda uyari almasi gereken videolara uyari gondermeden bunlarin sayisian gore etki tepki verip kanaldaki para kaznamayi kapatabiliyor.Aslinda bu sebebsiz degil.

öyle bir şey varsa haber vermeden yapması çok saçma bir şey. ilgili video için mail atar yada başka bir şekilde uyarır tıpkı dikkat işareti gelen videolar için gönderilen mail gibi.

Üstad çok meblağ var mıydı içinde? :D

youtube bazen gizli sebeple de kanalınıza müdehale edebilir bunu belirtmeyebilir.

Üstadın dediği gibi telifli,3.taraf ve para kazanan kanalı komple silersek bi nebze yırtma ihtimalimiz oluyor.

merhaba arkadaşlar benimde kanallarmın para kazanması kapandı ama adsense açık kanal çok iyiydi ve bu kanalın para kazanmasını açma yolu yokmu diğer spam kanalı yüzenden gitti orjinal kanal

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri