Kapanan adsense açma ( Yöntem )

• Kullanıcı kubmarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Özeldende vermek burdanda yazmak zarar.varsa bu yöntem herkese yapın.zaten ödemesini alabilen bi güzellik yapar.inşallah olumlu olur sonuçlar .

hocam sizin açtığınız adsenselerin banlanma tarihi nedir acaba

Arkadaşlar 2 dir yaptığım işlemle kapanan adsenseyi açabiliyorum . Eğer yakın zamanda adsensesi kapanmış var ise teamviewer ile bağlanıp bu işlemleri deneyeyim ve gerçekten işe yarıyormu deneyeyim diyorum . Varmı kapanan adsensesi olan yakın zamanda allah yardımcınız olsun

özelden yazdım hocam.

varmı deneme yapılanlardan açılan adsense şu ana kadar

Kapanan adsenseden kasdettiğiniz ban yemiş mi kanalı spamdan kapanmış olan mı ?

ayın 21 cuma günü adsensesi kapanan bir arkadaşım var ve çocuk çok zor durumda kaldı. Ordan gelecek paraya güveniyordu adsense kapanınca çocuk zor durumda kaldı. Eğer yöntemi paylaşırsanız çok büyük sevaba gieresiniz hocam. Şimdiden teşekkürler.

Benim adsenseden sonuç alamadık arkadaşlar bilginiz olsun arkadaş emin olduktan sonra hepinize yardımcı olacak bi arkadas zaten biliyorsunuz

Arkadaş bendede deneme yaptı sağolsun. Ancak bir çözüme ulaşamadık.

hocam mrb.benım var hatta odememı de alamadım.acabılıyorsanız gorusellım

Özkanında dedıgı gibi özkandan sonuç alamadık şöyleki ben bu yontemı eskıdende yapıyordum 2 defa acmıstım 1 kısınınde pc'sınde acmıstım daha sonra bugun yıne bır adsensem kapanmıs ve bu şekilde açtım onun için başkasında denemek ıstedım . Ama özkanda alamadık malesef . Adsense spama dustukten sonra 3 4 ıcınde gmailinize mail geliyor ben bu 2 defasındada mail gelmeden açtım diğerlerini hatırlamıyorum . Bu şekilde maili gelmeyen var ise onlardada deneyebılırım daha yeni kapananlardada oluyor olabılır . Benım sabah kapanan adsensemi şuanda kullanıyorum . Adsense devre dışı bırakıldı yazıyorken actım .

Özkanında dedıgı gibi özkandan sonuç alamadık şöyleki ben bu yontemı eskıdende yapıyordum 2 defa acmıstım 1 kısınınde pc'sınde acmıstım daha sonra bugun yıne bır adsensem kapanmıs ve bu şekilde açtım onun için başkasında denemek ıstedım . Ama özkanda alamadık malesef . Adsense spama dustukten sonra 3 4 ıcınde gmailinize mail geliyor ben bu 2 defasındada mail gelmeden açtım diğerlerini hatırlamıyorum . Bu şekilde maili gelmeyen var ise onlardada deneyebılırım daha yeni kapananlardada oluyor olabılır . Benım sabah kapanan adsensemi şuanda kullanıyorum . Adsense devre dışı bırakıldı yazıyorken actım .
Hocam yöntem zor ve karışık olsada yinede paylaşır mısınız?. Şansına birimiz dahi açtırsa kardır.

Pc ye şimdi geçtim hala denemek istersen atabilirim tw

burda ne şekilde kapandığı önemli...
devre dışı bırakılan ,neden bırakıldıysa bir süre ,adı üstünde devre dışı kalır ve kurtulabilir diyebiliriz.yalnız banlanan adsensede bir çalışma yapmak imkansız görünüyor.

devre dışı kalan kanal ile bilmem neden kapatılan kanal arasındaki farkla aynı diyebiliriz.aynı yöntem devre dışı bırakılan kanallarda da işe yaramalı...kırmızı yazıda başka bir şey yazıyorsa yaramaz diyebiliriz ,orda da...

Hesaptan hesaba degisen bisey ise paylasilmasi kanisindayim bende hocam sonucta herkesin kapanan hesabi var ve hepsi icin tek tek ugrasmak sizin icin zor olur en azindan yontemi soylerseniz herkes deneme yapar acabilen acar acamayanda zaten ise yaramiyor demektir

Arkadaş sağolsun benimle de deneme yaptı ama maalesef açılmadı,canı sağolsun açılacak diye heyecanlamak ta güzeldi;)

---------- Spam Engelliyici 19:50 ---------- Önceki Mesaj 19:47 ----------

skypedan yazdım hocam,bi bakabilir misiniz?

Adsenseye ait maile bu mesaj geldi... İşleme giren ücret dün yattı...

4 kanal vardı 1 hafta içinde 2 tanesi kapandı.. Daha sonra bu mail geldi...
Kalan 2 kanalı partnere taşıdım şuan sorun yok gibi...

Şimdi bu adsensenin durumu tam olarak nedir...?

Adsenseye giriyorum bir sorun yok gibi...

1 sene önce kapanan bir adsense vardı açabilir misin hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri