Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar 2 dir yaptığım işlemle kapanan adsenseyi açabiliyorum . Eğer yakın zamanda adsensesi kapanmış var ise teamviewer ile bağlanıp bu işlemleri deneyeyim ve gerçekten işe yarıyormu deneyeyim diyorum . Varmı kapanan adsensesi olan yakın zamanda allah yardımcınız olsun
Hocam yöntem zor ve karışık olsada yinede paylaşır mısınız?. Şansına birimiz dahi açtırsa kardır.Özkanında dedıgı gibi özkandan sonuç alamadık şöyleki ben bu yontemı eskıdende yapıyordum 2 defa acmıstım 1 kısınınde pc'sınde acmıstım daha sonra bugun yıne bır adsensem kapanmıs ve bu şekilde açtım onun için başkasında denemek ıstedım . Ama özkanda alamadık malesef . Adsense spama dustukten sonra 3 4 ıcınde gmailinize mail geliyor ben bu 2 defasındada mail gelmeden açtım diğerlerini hatırlamıyorum . Bu şekilde maili gelmeyen var ise onlardada deneyebılırım daha yeni kapananlardada oluyor olabılır . Benım sabah kapanan adsensemi şuanda kullanıyorum . Adsense devre dışı bırakıldı yazıyorken actım .
Özkanında dedıgı gibi özkandan sonuç alamadık şöyleki ben bu yontemı eskıdende yapıyordum 2 defa acmıstım 1 kısınınde pc'sınde acmıstım daha sonra bugun yıne bır adsensem kapanmıs ve bu şekilde açtım onun için başkasında denemek ıstedım . Ama özkanda alamadık malesef . Adsense spama dustukten sonra 3 4 ıcınde gmailinize mail geliyor ben bu 2 defasındada mail gelmeden açtım diğerlerini hatırlamıyorum . Bu şekilde maili gelmeyen var ise onlardada deneyebılırım daha yeni kapananlardada oluyor olabılır . Benım sabah kapanan adsensemi şuanda kullanıyorum . Adsense devre dışı bırakıldı yazıyorken actım .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.