Kapanan Adsensenin Bilgilerini Yeni Adsensede Kullanmak

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Y

YtPr

Guest
Merhaba Arkadaşlar Ben Forum Dışından Facebook Grubundan Yapıyorum Bu İşi Foruma Üye Olmak Nasip Olmadı.

Bugün YtPr Arkadaşımızdan Bi Adsense Aldımda Sorum Şu

Benim Eski Adsenselerim Kapandı Acaba Onların Bilgilerini Yeni Aldıgım Adsensede Kullansam Sorun Çıkarmı ?

Ad Soyad - Telefon Numarası - 2. Email Adresi - Banka hesabı = Bunların Yerine Kendi Bilgilerimi Girsem sorun Olurmu ? yani eski adsenselerde kullandıgım bilgiler

Teşekkürler...

evet sorun çıkar farklı ipden farklı tel ve farklı adres vermelisin...

100/90 sorun cikar.Daha once 1-2 adet adsenseniz gitmis ise ayni adres ve bankalar ile ilgili bilgilerin oldugu bundada muhakkak sorun cikar.

benim de adsense kapandı, sonra eşimin adına aldım ve sadece kapı numarsını değiştirdim. sonra da kendi adıma iş yerinin adresini vererek aldım. tabiki hepsinde de banka hesapları farklı farklı

yaklaşık 30 kadar adsense hesabı açmış banlatmış biri olarak isim soyisim o kadar önemli değil aynı kalabilir de adresin, özellikle telefon numarasının farklı olması gerekiyor. ben tel numarasını aynı girdiğim adsenselerin onaylanmadığı bizzat yaşadım bir kere de adsense isimleri ve adresleri aynı olduğu için (normalde adsenseyi açarken farkı isim aynı adres ile açmıştım ancak sonrasında ödeme alırken -yanlışlıkla- diğer hesabımın isim bilgilerini bununla aynı girdim. ) 2 hesabım da banlanmıştı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri