Kapanan Kanal Geri Açıldı

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Arkadaşlar az önce kanalın biri kapandır. Doğrulama numarası falan da sordu. Mail de gelmiş hatta hesabınız askıya alındı diye. Doğrulama numarasın girdim ve kanal geri açıldı. Hiç bir sıkıntısı yok. Umarım para kazanma da gitmez :)
Varmı böyle bir şey yaşayan acaba?

Eskiden bu şekilde olanlar olmuştu. Garip ama olabiliyor :D

Arkadaşlar az önce kanalın biri kapandır. Doğrulama numarası falan da sordu. Mail de gelmiş hatta hesabınız askıya alındı diye. Doğrulama numarasın girdim ve kanal geri açıldı. Hiç bir sıkıntısı yok. Umarım para kazanma da gitmez :)
Varmı böyle bir şey yaşayan acaba?

Gelen mail screen yapıp gösterebilirmisin hocam bizde ona göre kanal silmeyiz

kanal profil fotoğrafı ünleme düşmüşmüydü?

Gelen mail screen yapıp gösterebilirmisin hocam bizde ona göre kanal silmeyiz

vZ2rXR.png

ah ah benim de dün kapanan kanalı ara ara deniyorum ama açılacağı yok işte

Hocam kanal kapanır. Bu şekilde
Bu hesap; YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içerik ile ilgili politikasını birden çok defa veya ciddi şekilde ihlal etmesi ya da Hizmet Şartları ile ilgili diğer ihlaller nedeniyle feshedildi.

Sonra gmail kutusunda sizin attığınız görüntü vardır bizde kanalı sileriz açılmaz ümidiyle şimdi ne yapsak şaşırdım

Hocam kanal kapanır. Bu şekilde
Bu hesap; YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içerik ile ilgili politikasını birden çok defa veya ciddi şekilde ihlal etmesi ya da Hizmet Şartları ile ilgili diğer ihlaller nedeniyle feshedildi.

Sonra gmail kutusunda sizin attığınız görüntü vardır bizde kanalı sileriz açılmaz ümidiyle şimdi ne yapsak şaşırdım

Kapandıktan 5 dk sonra hemen numara girdim hocam. Onun etkisi varmı bilmiyorum. Yani erken müdahale hayat kurtarmış olabilir mi bilmiyorum..

Kapandıktan 5 dk sonra hemen numara girdim hocam. Onun etkisi varmı bilmiyorum. Yani erken müdahale hayat kurtarmış olabilir mi bilmiyorum..

Bende erken müdahelede bulunacak şans yok 1 gün sonra ancak girip bakarım.Büyük ihtimal ünlemden dolayı kaynaklandı hocam sizinkisi şans :)

tamamen kapanmış kanalında normale döndügünü gördüm,para kazanması kapandıkdan sonra normale dönenide gördüm ama hiç önemli kanallarımda denk gelemedim malasef hepside küçük kanallardı :)

bazen telefon onayına düşen kanallara öyle mail geliyor otomatik ama aslında sadece güvenlik amaclı telefon doğrulama istiyor aslında kanal kapanmıyor doğrulamayı yapıncada geri acılıor

hocam bu genel.başıma çok geliyor.Söyle diyim farklı iplerden girersen maile,yada uzun süre kullanmaz birden fazla etkileşim görürse google acaba çalındımı boot mu nedir bu diye askıya alıyor.özgünde bile alabiliyor.zaten adı üstünde askıya alıyor bekletiyor sahibi varsa gelsin diyor :) para kazanma falan bişe olmaz.

hocam bu genel.başıma çok geliyor.Söyle diyim farklı iplerden girersen maile,yada uzun süre kullanmaz birden fazla etkileşim görürse google acaba çalındımı boot mu nedir bu diye askıya alıyor.özgünde bile alabiliyor.zaten adı üstünde askıya alıyor bekletiyor sahibi varsa gelsin diyor :) para kazanma falan bişe olmaz.

Hocam o mail içeren kanallarım url bu şekilde yazıyor.

Demekki kanal kapanmış nasıl ayırt edicez

Hocam o mail içeren kanallarım url bu şekilde yazıyor.

Demekki kanal kapanmış nasıl ayırt edicez

o şekilde yazan kapanmıştır.Arkadaşın dediği gibi askıya alındı maili gelen hesaplar için dedim.O dediğin kanal kökten gitmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri