Kapanan kanala 2. itiraz yapamıyormuyuz?

• Kullanıcı YsnYlmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

YsnYlmz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yılbaşında adsensede olan 4-5 kanalım gitti. İçlerinde özgün kanalımda vardı. O gün bu gündür itiraz ediyordum. En son ki incelemede kanalınızın kapalı olarak kalmasına karar verdik diye cevap verdiler bütün kanallarım için. Tekrar itiraz etmeye başladım bu seferde şöyle bir cevap gelmeye başladı:
Sayın Kullanıcımız,
İsteğinizi inceledik ve kısa bir süre önce bir itirazda bulunduğunuzu fark ettik. Lütfen önceki itirazınızın sonucunu bekleyin. İtirazla ilgili karar verildiyse lütfen o sonucu dikkate alın. NOT: İkici kez itiraz edemezsiniz.

Saygılarımızla,

Şimdi not ta "İkici kez itiraz edemezsiniz" diyor. Bu demek özgün kanalımda gitti itiraz edemem demek mi oluyor?

Ben de yeni fark ettim. 2-3 kez denememe rağmen hep aynı yanıtı aldım.

Bende de bu sıkıntı var cozumu yok mu acaba

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kısa zaman önce böyle bir güncelleme oldu sanırım. Şimdi askıya alınan kapanan kanala bir kez itiraz edince hemen mail geliyor. Değerlendireceğiz felan. Sonra yanıt geliyor ki yanıtların %90 ı olumsuz askıda kalmasına karar verdik diye. Tekrar itiraz edince yine aynı yanıt geliyor daha önce itiraz ettiniz sonucunu bekle eğer sonuç olumsuzsa verilen karara saygı duy gibisinden.

Yani youtube itirazlarla da uğraşmıyor artık, tek itirazda oldu oldu olmadı öldü gibi görünüyor. umutsuz konuşmak istemem ama sebepsiz şekilde kapanan kanalı bile açtıramadım

2. kez itiraz devri bittimi :mad:

Bitti gibi, bir haftadır bekliyorum acaba itiraza cevap gelecek mi yeniden bir daha itiraz edeceğim temiz içerikler var diyerekten ama 2. itirazı edemezsiniz maili geliyor sadece her yazdığımda.

Biraz önce açıldı dedikleri ancak açılmaya kanal için tekrar itiraz metni yolladım kabul etti. Yani öncelikle ilk itiraza cevap gelmesi gerekiyor sanırım. O ticket kapatıldıktan sonra yenisi açılabiliyor.

Biraz önce açıldı dedikleri ancak açılmaya kanal için tekrar itiraz metni yolladım kabul etti. Yani öncelikle ilk itiraza cevap gelmesi gerekiyor sanırım. O ticket kapatıldıktan sonra yenisi açılabiliyor.

hocam nasıl bir cevap dan bahsediyorsunuz benim kanalım kapandı fark ettikten hemen sonra itiraz ettim aradan 5 dk geçti çok büyük ihtimal otomatik olan bir mesaj geldi kanalın açılmıcağına dair sonrasında itiraz gönderemedim

İzlediniz yolu pm atar mısınız

İkinci itirazda tekrar açıldı diye bildirim geldi ve açıldı :)

kaç gün sonra geliyor bu mail ....hocam ben itiraz ediyorum ve 2 itiraz hakkınız yok diyor bence bu ceviri hatası demek istedikleri itiraz mailinize cevap gelmeden 2.kez atamazsınızdır heralde ...

sana gelen mailin resmini yada yazısını atarmısın hocam örnek olarak göreyim ...

arkadaşlar bu konuda bilgileri olanda yazarsa ne oldugunu tam anlarız.

kaç gün sonra geliyor bu mail ....hocam ben itiraz ediyorum ve 2 itiraz hakkınız yok diyor bence bu ceviri hatası demek istedikleri itiraz mailinize cevap gelmeden 2.kez atamazsınızdır heralde ...

sana gelen mailin resmini yada yazısını atarmısın hocam örnek olarak göreyim ...

arkadaşlar bu konuda bilgileri olanda yazarsa ne oldugunu tam anlarız.
Hocam mobilim gorsel atamam ama, dun sabah kanal kapandi itiraz ettim, bugun oglen acildi diye cevap geldi ama acilmamisti. Sonra yarim saat falan gecti tekrar itiraz ettim (bu arada ikinci kez itiraz edemessiniz demedi. Sanirim ilk itirazda acildi dedigi icin) sonra 5 dakika falan gecti yine kanaliniz acildi diye bildirim geldi ve kanal acildi.

Hocam mobilim gorsel atamam ama, dun sabah kanal kapandi itiraz ettim, bugun oglen acildi diye cevap geldi ama acilmamisti. Sonra yarim saat falan gecti tekrar itiraz ettim (bu arada ikinci kez itiraz edemessiniz demedi. Sanirim ilk itirazda acildi dedigi icin) sonra 5 dakika falan gecti yine kanaliniz acildi diye bildirim geldi ve kanal acildi.
Hocam bu 2.kez olayi cok cok cok sacma yani yt artik sistemine bukadar guveniyor yani .... Bence bu ceviri hatasi cevap gelene kadar 2.kez mail atilamazdir diye tahmin ediyorum .....

!!! Mobildeyim !!!

Hocam bu 2.kez olayi cok cok cok sacma yani yt artik sistemine bukadar guveniyor yani .... Bence bu ceviri hatasi cevap gelene kadar 2.kez mail atilamazdir diye tahmin ediyorum .....

!!! Mobildeyim !!!

Hocam mail ile form doldurmayı birbirine karıştırma. Bak şimdi tek tek baştan anlatıyorum.

1-Kapanan kanala tel doğrulaması yapıp girdim (dün sabah)
2-İtiraz formunu doldurdum gönderdim
3-Formu doldurduktan sonra anında mail geliyor hesabına zaten. Talebiniz ulaştı en kısa sürede döneceğiz diye.
4-Bugün gündüz saatlerinde gelen maili yanıtlayarak bir gelişme olup olmadığını sordum. (Dikkat edersen gelen mail eskisi gibi noreply uzantılı gelmiyor yani gönderdiğin mail youtube a ulaşıyor)
5-Aradan 1 2 saat geçti kanal açıldı diye bildirim geldi.
Gelen ilk mail örneği ; Hello,
We have re-reviewed your account and have concluded that it is not in violation of our Terms of Service. Therefore, we have unsuspended your account. This means your account is once again active and operational, and in good standing.
If you have forgotten your password, please visit this link to reset it:
http://www.youtube.com/account_recovery
Please do not respond to this email. Replies to this email will not be processed. Please refer to our Help Center for more information.
Sincerely,
6- Bu mail geldikten sonra kanala baktığımda halen kapalı görünüyordu.
7-Kanal halen kapalı olduğu için tekrar girip FORM doldurdum ve içeriğine bana böyle böyle bir mail attınız kanalım halen kapalı yazdım.
8-5 dakika sonra tekrar mail geldi kanalınız açılmıştır diye (yukarıdaki cevap ile aynı). Sonrasında kanala baktığımda açılmıştı.

Hocam mail ile form doldurmayı birbirine karıştırma. Bak şimdi tek tek baştan anlatıyorum.

3-Formu doldurduktan sonra anında mail geliyor hesabına zaten. Talebiniz ulaştı en kısa sürede döneceğiz diye.
4-Bugün gündüz saatlerinde gelen maili yanıtlayarak bir gelişme olup olmadığını sordum. (Dikkat edersen gelen mail eskisi gibi noreply uzantılı gelmiyor yani gönderdiğin mail youtube a ulaşıyor)
We have re-reviewed your account and have concluded that it is not in violation of our Terms of Service. Therefore, we have unsuspended your account. This means your account is once again active and operational, and in good standing.
Please do not respond to this email. Replies to this email will not be processed. Please refer to our Help Center for more information.
Sincerely,
7-Kanal halen kapalı olduğu için tekrar girip FORM doldurdum ve içeriğine bana böyle böyle bir mail attınız kanalım halen kapalı yazdım.
8-5 dakika sonra tekrar mail geldi kanalınız açılmıştır diye (yukarıdaki cevap ile aynı). Sonrasında kanala baktığımda açılmıştı.
Sen mailide cevapliyorsun yani ... Gelen cevap maili farkli her kanala ozgu onu farkettim ... Maili cevaplamak mantikli ozaman...

!!! Mobildeyim !!!

---------- Spam Engelliyici 22:38 ---------- Önceki Mesaj 22:31 ----------

gelen cevap;

Sayın Kullanıcımız,
İsteğinizi inceledik ve kısa süre önce bir itirazda bulunduğunuzu fark ettik. Lütfen önceki itirazınızın sonucunu bekleyin. İtirazla ilgili karar verildiyse lütfen o sonucu dikkate alın. Not: İkinci kez itiraz edemezsiniz.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi

bu form doldurduktan sonra geldi ama durumunuz incelenecek diye mail gelmemiş form gönderince ....tekrar gönderince bu geldi ... bende itiraz ederken yazdığım yazıyı tekrar gönderdim maili cevaplayarak.

Son düzenleme:

Sincerely,

Hocam yazismalarinizi türkce mi yoksa ingilizce mi yaptiniz?

2 .itiraz kabul edilmiyor yeni uygulama 1 ay kadar önce başladı. ilk veridiğimiz karar geçerlidir diyor. yavaş yavaş eski yeni kanallara, gmaillere mikrop gibi yayılıyor bu sistem. Yakında görürsünüz. Güncelleme ile bir gün karşılaşacaksınız. ARTIK TEK İTİRAZ OLUYOR, SONRASINDA GELEN İTİRAZLRA BİR İTİRAZINIZ VAR DEĞERLENDİRİLİYOR DENİLİYOR... BİR CEVAP ALDIĞINIZDA , TÜM İTİZLAR OTOMATİK CEVAPLANIYOR, İLK KARARIMIZ GEÇERLİDİR, YENİ KARAR BEKLEMEYİN DİYE...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri