- Web sitesi
- www.e-otogar.com
Sadece ana kanallarda işlem yapılabiliyordu sanırım. Eğer alt kanallarda da işlem yapılabiliyorsa yapan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ayın 15 inde (15.10.2013) adsenseme bağlı tüm kanallarda para kazanma iptal olmuştu
ayın 20 sinde (20.10.2013) tekrardan google+ olayını 2. kez denedim tüm kanallarımda para kazanma aktif oldu.
şuan adsense sorunsuz saymaya devam ediyor. İnş. böylede devam eder.
hocam 2.kez yaptıktan sonra yani açtıktan sonra kanallarınıza hiç video yüklediniz mi
Ben 4-5 kanalı açtım.Ne zamanki başka bir kanal açıp video yükledim tekrar kapandı
işe yaramıyor ki , ben dün hepsini bağladım google + ya şuan hala açılan yok bi tane bileGoogle + olayı işe yarıyormuş hala bu güzel oldu.Ayın 25'inde aktif edeceğim bütün kanallar için sanırım 3-4 gün gider sonra kasım 11 de tekrar aktif edeceğim umarım içerdeki paraları alabiliriz.
işe yaramıyor ki , ben dün hepsini bağladım google + ya şuan hala açılan yok bi tane bile
denicem hocam inşallah olur , olursa dile benden ne dilersenGoogle + bağlantısını kesin 4-5 saat bağlantı olmadan kalsın daha sonra tekrar bağlayın ancak ismi değiştirin 1 gün sonra kanala tekrar bakın.Böyle yaptım ben açıldı.
denicem hocam inşallah olur , olursa dile benden ne dilersen
dostum şimdi bişeyi farkettim
benim 1 kanalım icin tüm kanallarımın gmailine mail gelmiş.
dün gelen mailde. Tüm kanallara aynı mail gelmiş.
sayın xxx kanalı sahibi. yyy kanalınızdaki videolardan dolayı kanalınız kapanabilir.
bugun gelen mail.
sayın xxx kanalı sahibi. yyy kanalınızdaki videolardan dolayı kanalınız kapandı..
şimdi diyorumki bu yyy kanalını sildim. geri kalan kanalları google + yoluyla acsam acaba geri kapanırmı ?
bu yolu denemek lasım
sizde gmaillerinize bakın kesinlikle hangi kanal yüzünden kapandıgınız yazıyodur
Kardeşim kanalı açtıktan sonra ben tüm videoları gizledim 2 gün sonra yine kapandı şimdi kanalı açıp tüm videoları silmeyi düşünüyorum.dediğim gibi 3 4 saat once denedim açılmıs. herhangibir mail gelmemeiş.. bu arada sorunlu olan kanal bu.. bütün para kazanmaların iptal olmasına sebebiyet veren kanal. $ ışıgını tüm videoları işaretleyip açtım.. haliyle bazıları ? (inceleniyor) da kaldı. SADECE 1 VİDEO da para kazanmayı kapan sayfayı yenile tekrar aç yaptım düzeldi (TEST Amaçlı yaptım bunu) ve ? olan bütün videoları sildim.. yalnız söyle bişi var adsenseye daha yansıyan bişi yok. bekliyorum Aklımda birkaç bişi var. az zaman geçsin yarın sabah falan uygularım.. bakalım simdi öylece duruyor. videolarda reklamlarda çıkıyor. [uzun oldu affola]
---------- Mesaj saat 00:12:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:10:33 civarında gönderildi. ----------
ben o yyy dedğiini sorunlu kanalı açtım.. sorunun üzerine gitmek maksatlı. sen de diğer kanallardan bitanesine uygula.. çıkan sonuçları bi kıyaslayalım derım hocam. herkes faklı varyasyon denese bişiler çözeriz gibime geliyor. ve bnce bu google + olayı suanlık youtube un bir açığı.. iyi değerlendirmek lazımm
Ben bu islemi 15 eylulde yapmistim. Ama para kazanmasi acilacagini bilmeyerek yapmistim. ozamanlar boyle bir konu da yoktu ortada. 19 eylule kadar para kazanma acik kaldi ve tekrar kapandi. Bu konular ortaya cikinca bidaha deneyim dedim 3-4 gun once acilmadi bu sefer
Bir de arkadaslar sunu soylemek isterim karsimizdakini cok kucumsuyorsunuz. Yani google boyle bir acigi fark etmeyecek mi ?? Hadi bi kac zaman para kazanma acilir kapanir ama tahminim cok yakin zamanda bu olaya bir cozum bulacaktirlar ve boyle +' ya bagla - kes gibi bi olay kalmayacaktir.
asıl etken oldugunu düşündühüm bazı kanalları sildim ve google artı ya baglayıp sora tekrar baglantıyı kestim.
ama acık ve net söylüyorum bu para kazanmaya kapanan kanalların tek sebebi dünya genelidir bu sayı kaçtır bilmiyorum ama 7 8 veya üstü.
İnce hesapların detayların dibine vurduk artık youtube u alt edeceğiz her türlü
son 1-2 gün içerisinde google + bağlantı kes birleştir yaparak para kazanmayı aktif edebilen varmı arkadaşlar 1 günü geçti hiçbir kanalım açılmadı benim için çok önemi cevaplarınızı bekliyorum.
saygılar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.