Kapanan kanali silersem?

Bakinec777

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, bugun bir kanalim kapandi.Ben bu gmail hesabi simdi silersem, gecen ayin kazanci bu aralik 11'de adsense yansir mi?
Bi de bu ayin 6 gunun kazanci gelen ay adsense yansicak mi? Bilenler varsa yardimci olursa sevinirim

---------- Spam Engelliyici 06:44 ---------- Önceki Mesaj 05:59 ----------

Guncel+

dostum adsense başka maile taşı sonra kapanan gmaili sil ödemeni alırsın

Merhaba arkadaslar, bugun bir kanalim kapandi.Ben bu gmail hesabi simdi silersem, gecen ayin kazanci bu aralik 11'de adsense yansir mi?
Bi de bu ayin 6 gunun kazanci gelen ay adsense yansicak mi? Bilenler varsa yardimci olursa sevinirim

---------- Spam Engelliyici 06:44 ---------- Önceki Mesaj 05:59 ----------

Guncel+

Geçen Ay Aynı Durum ile Karşılaştım. Geçen Ayın 8'inde Kanalım Kapandı. Kökten Sildim. 5 Haneye Yakın Kesinleşmesi Gereken Para 36 Kuruş Olarak Kesinleşti. Bu Ay Kesinleşecek Ümidim Vardı ki Adsense Spama Düştü... İnşallah Sorunsuz Kesinleşir..

Geçen Ay Aynı Durum ile Karşılaştım. Geçen Ayın 8'inde Kanalım Kapandı. Kökten Sildim. 5 Haneye Yakın Kesinleşmesi Gereken Para 36 Kuruş Olarak Kesinleşti. Bu Ay Kesinleşecek Ümidim Vardı ki Adsense Spama Düştü... İnşallah Sorunsuz Kesinleşir..

Hocam bunu hatırlıyorum 7xxx liydi galiba benim bile içim acımıştı😊

anlamadigim sey kanal kapandiktan sonra neden silinir katil cinayet isledi yerdeki kanlari sildi temizemi çikti o kanal yt nin tozlu sayfalarina gmüldü adsenseni spama 1 adim daha yaklastirdi sildigim kanalin parasi gecen ay kesinlesmedi hic bir fayda etmiyor silmek hatta silince kesintilerin yuksek oldugunun kanaatindayim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri