Kapanan kanalı silmeyince adsense spama düşüyor mu?

vatanyazilim

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bilgitakvimi.com
merhaba,
Neredeyse yt spam işine ilk başladığımdan beri, adsenseye bağlı olup kapanan kanallarımı sırasıyla google+, youtube ve tüm hesabı siliyorum.

Merak ettiğim; acaba kapanan kanalı silmezsek adsensenin spama düşme riski artar mı? Bu durumu tecrübe eden var mı? Kanalı silmek için ayırdığımız zaman ve harcadığımız emek boşuna mı?

Son düzenleme:
hocam bu konuda kimse net bir bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum. deneme yapmak için 5 tane adsenseye bağlı kanalların kapananları tümden silin. 5 tane adsenseye bağlı kanalları silmeyin. sonucu gözlemleyin.

silsen de düşüyor silmesen de. Test edildi onaylandı. Ama ben takıntılıyım 2 saat tel no arıyorum silmek için sonra da siliyorum.

Hocam benim kendi fikrimdir şuanda adsense işleri çok zor kanal kapanmaları v.s forumda yazıları okuyorum çoğunluğu baz alırsak silersek aşağıdaki gösterilmiş..Eskiden kanalları silerken bunu yapıyorduk kesinleşiyor Yt yaptığı güncellemeler bunu değiştirmiş olabilir ve artık ordaki yaptığımız onayı gerçekten parayı alamayabiliriz.Keza bu ay çokca oldu ben kanallarını silip kesinleşen görmedim yada 1-2 kişi belki benim 5-6 adsensemde kanalları sildim kesinleşmedi ama bu ay kanallar silmedim kesinleşmeler oldu diyen arkadaşlar çıktı özellikle kesinleşenler kanalları silmedim dedi.Biz kanalları silince youtube anlamıyor mu sildiğimiz kanalları anlar biz adsense temiz olsun diye siliyoruz ama artık bunun belli bir hükmü yoktur belki ben şahsen kanalları silmiyorum.
[MENTION=13118]acan38[/MENTION] tşk ondan alıntıdır bende ona katılıyorum şahsen.

adsense ile çalışıyorsanız %90 kesinleşmiyor, spama düşmese bile kanal kapanırsa veya silerseniz

adsense ile çalışıyorsanız %90 kesinleşmiyor, spama düşmese bile kanal kapanırsa veya silerseniz
kapananın ödemesini %90 alamayacağız ama, acaba kapananı silince adsensenin spama düşmesini biraz olsun engelliyor muyuz? yoksa sadece alışkanlıktan kendimize eziyet mi ediyoruz?
Bir süre silmeyeyim bakalım bir fark olacak mı...

kanalın silinmesi şehir efsanesinden başka birşey değil. kanal silinsede silinmesede yt kaydına hertürlü giriyor. Silinmesi bişeyi kurtarmaz. Boşuna tel no arayıp uğraşmayın.

Ben kapanan kanallari silmiyorum daha dogrusu silemiyorum sistem yok diye ... Kanala misal 2 telif ihtari olmustur bir ihtar daha gelcegi bellli hemen silerim o kanali. Diger turlu hicbir kapanan kanala girip silmem

yinede riski azaltmak adına elimizden gelen tek şey silmek sanırım

kapananın ödemesini %90 alamayacağız ama, acaba kapananı silince adsensenin spama düşmesini biraz olsun engelliyor muyuz? yoksa sadece alışkanlıktan kendimize eziyet mi ediyoruz?
Bir süre silmeyeyim bakalım bir fark olacak mı...

kapandıysa bir şey farketmiyor hocam ister sil ister silme sonradan spmaa girmez zaten kapandığı anda giriyor

kapanana kanalları silmedim, sadece adsense'den kaldırdım akabinde bir tane kanal açıp bekledim ve kesinleşme oldu.

Kapanan kanalı adsenseden nasıl kaldırdınız hocam ?

kanal açıyorum gmail ile birlikte ama gmail yeni açılan adsensenin değil bu mail'i sadece kanal açmak için kullanıyorum. Daha sonra kanalların mail'ini adsense'den davet edip kabul ediyorum akabinde para kazanmayı açıyorum yenil açılan kanalların, kanallar kapanınca adsense'den kaldırıyorum mail'i sonra tekrar yenil mail yeni kanal açıp aynı işlemleri uyguluyorum

[MENTION=14158]arme[/MENTION]

hocam öncelikle vermiş olduğunuz bilgi için teşekkürler ancak yaptığınız yöntem şumudur;
yeni bir gmail ile bir kanal açıyorsunuz daha sonra var olan adsense'ye yeni gmaili yönetici olarak atıyorsunuz
kanal kapanıncada yeni gmailin yöneticiliğini adsenseden kaldırıyorsunuz.

doğru mu anladım acaba, eğer böyleyse kapanan kanalı o adsenseden kaldırmış olmuyorsunuz ki
sadece yeni atadığınız yöneticiyi kaldırmış olursunuz (bence)

ama derseniz ki işe yarıyor ozaman haklısınız

Son düzenleme:
@arme

hocam öncelikle vermiş olduğunuz bilgi için teşekkürler ancak yaptığınız yöntem şumudur;
yeni bir gmail ile bir kanal açıyorsunuz daha sonra var olan adsense'ye yeni gmaili yönetici olarak atıyorsunuz
kanal kapanıncada yeni gmailin yöneticiliğini adsenseden kaldırıyorsunuz.

doğru mu anladım acaba, eğer böyleyse kapanan kanalı o adsenseden kaldırmış olmuyorsunuz ki
sadece yeni atadığınız yöneticiyi kaldırmış olursunuz (bence)

ama derseniz ki işe yarıyor ozaman haklısınız

evet yöntem bu, ama bir diğer kanalımda bu işe yaramadı gerçi o önceden spama düşmüş gibiydi.

evet yöntem bu, ama bir diğer kanalımda bu işe yaramadı gerçi o önceden spama düşmüş gibiydi.

Hocam sende denk gelmiş yoksa bu yaptığın adsenseye yönetici mali tanımlamaktan başka işe yaramaz yani adsense bağlantısını kaldırmaz.kanal bağlantısını adsenseden kaldırma diye bir durum yok en fazla açıkken değiştirebilirsin.

Hocam sende denk gelmiş yoksa bu yaptığın adsenseye yönetici mali tanımlamaktan başka işe yaramaz yani adsense bağlantısını kaldırmaz.kanal bağlantısını adsenseden kaldırma diye bir durum yok en fazla açıkken değiştirebilirsin.

onu bilmiyorum ben sadece böyle devam ediyorum ve kesinleşiyor bir kaç tane daha açacağım kanal onlarda da böyle yol izlerim diğer ay'a bakarız :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri