Geçen ayın 20 sinde kapanan kanalımı açtırdım içerde belli miktar ödeme vardı ne olur quiz bu ay ödermi acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçen ayın 20 sinde kapanan kanalımı açtırdım içerde belli miktar ödeme vardı ne olur quiz bu ay ödermi acaba?
Quiz öder muhtemelen, hâlâ quize mi bağlı?
Kanalınız tamamen özgün müydü, nasıl kapandı ve nasıl açtırdınız?
Kesinleşmeden önce açıldıysa öder, ama kesinleşmeden sonra açıldıysa, öbür ayı bekle
özgün değildi valla yazı gönderdim açıldı 3 kere gönderdim sonunda dayanamadılar![]()
delayed yazıyor ama mail attım quize,quize bağlı
---------- Spam Engelliyici 15:13 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------
kesinleşmişti 4 haneli şansıma bugün açıldı![]()
öyle bir dünya varsa gunde 100 k izlenim alan kanal vardı bir ev parasınımı bıraktıkNereye nasıl mail attın
abi kendimi iyi açıkladım
attıgınız mailin bi kopyasını verebilirmisiniz hocam.birde biz sansımızı deneyelim![]()
Hocam ek konu açmak istemedim sorumada cevap alamadım..
Kanalınız açılınca direk partnerde mi kalıyor tekrar?
Yoksa eski adsenseniz mi bağlanıyor yada para kazanmayı tekrardan mı aktif ediyorsunuz?
direkt quiz deydi
öderler bende kapanan kanalımı ödeme almadan kısa zaman evvel açtırdım ödememi zamanında aldım
hocam dogrudan google ile mi yoksa quiz ile mi iletişim kurdunuz. birde türkçe mi ingilizcemi mail attınız.
bende mesaj attım kapalı kalmasına karar verdik dedi açmadılar tekrar mesaj atıyim mi ? ve sizin mesajınızı yollarmısınız bende aynısını yolliyim aylık 3m izlenme alan kanalım o bi açılsın dileyin benden ne dilerseniz
hocam dogrudan google ile mi yoksa quiz ile mi iletişim kurdunuz. birde türkçe mi ingilizcemi mail attınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.