Kapanan Kanalın Bakiyesi Adsenseden Düştü :)

Kanal kapanmadı ama toplamda 1300-1400 tl bütün günlerden düşmüş bgbg ve tbmlerde düşmüş 3-4 gündür mahvetti adsense
EDIT : Şimdi baktım 2 kanal gitmiş... İngiltere adsense

1300-1400 tl duscek kadar kazanıyon daha ne ıstıyon hocam :D

Yuuuuuuh benim de kesmişler 700 euro sen söyleyince farkettim. Tüm zamanlar yapınca sayaçlar düşmüş kesinleşeni ellememişler.

Alman adsense, tek kanal bağlı, kanal açık, geriye dönük bgbglerde %30-40 düşüş var. Zaten kesinleşmede %42 kesinti olmuştu. Kanala giriş yapmadığım için youtubedaki istatistiğini göremiyorum ama büyük ihtimal youtube istatistiği ile adsense istatistiğini dengelediler.

bende de oldu kapanma olmamasına rağmen x59 dan x40 a falan düştüğü oldu.

bende de düşüş var lakin kapanma yok. bu arada hiç kapanmayan kanal videoyu sildikten sonra kapandı anlamadım ben bu işi :D

Kapanan kanal olupta kapanan kanalın bakiyesi düşmemişse bunu (net kesinleşme) olarak göremeyiz yine kapananlar kesinleşmeyebilir. Bence bunu kesinleşmeye bağlamamak lazım, emin olun kapananlar bu ayda kesinleşmeyecek farklı bir durum var ortada.

Dikkatimi çeken tbm ler 0.01 düşürmüşler sonra tekrar eski durumuna getirmişler. O yüzden değişkenlik göstermiş

Kapanma ile alakası yok.Bi düzeltme yapıyorlar hayırlısı artık.

Evet, kanal kapanması ile bu durumun hiç bir alakası yok. izlenim ve tıklamada da düşüş yok. Tek düşüş tbm oranlarında. Bir arkadaşımız düzeldi şimdi demiş. Bende şu an için düzelme yok. Türkiye lokasyon adsense bu arada, kapanan veya herhangi bir ihtar alan tek kanal ve tek video yok temiz özgün içerik bu arada kanalım

valla kazanan arkadaslar dılerım daha fazla kazanırlar..
ama son 2 aydır gelırım 0..
sırf deneme amaclı yabncı adsnse actım amacım tr dekı eskı sıstem kapanan spamın parasını oduyormu odemıyormu ona bakıcam.
yanı bu sıralar yt den hıcbır beklentım yok..
ozgun denemelerım var oda suan ıcın tutmuyor ama denemeye devam

Dediğiniz Gibi Kanal Kapanması ile Alakası Yokmuş. Tek Kanal Kapanan Hesabımda Düşme Olunca O Şekilde Algıladım ama Nice Sonra Sorunsuz Diğer Hesabıma Baktığımda Orada da Ciddi Bir Düşüş Var.

tbm 6 kuruş düşürürlerse kazançda düşer tabi neyin kafasını yaşıyo bunlar

tbm lerin bu kadar yüksek olması mantıksızdı zaten. Daha önce 8 kuruş tbm olan içerik ne hikmetse birkaç aydır 20 kuruşa kadar çıkmıştı. Bizde sevindik...

Bence olay su. Yt analytics ile adsense arasinda yuzde 30 fark vardı. Adamlar bunu dengelemeye çalışıyor büyük ihtimalle. Zaten kesinti zamani yuzde 30 40 kesintilerin de nedeni buydu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri