Kapanan Kanalın Parasını Aldım [Awesomeness]

YtKoRaY

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba; Bu gece sevindirici bir olayla karşınızdayım.

Öncelikle şu konumu okuyunuz olayı anlamak adına.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...130-olan-partner-kanal-spama-yenik-dustu.html

Ben bu kanalıma itirazlarda bulundum.Partner şirketine mailler gönderdim ve en sonunda olan bu :

143 $ dan önce ödeme yapmayan Awesomeness ödememi göndermiş.Hem de spamdan kapanan kanalım için.

İyi geceler..

Cevap: Kapanan Kanalın Parasını Aldım

Hayırlı olsun ben de para kazanması kapanan kanalının parasını aldın sandım

Spamdan kapanan kanalının parasını almış olman normal olması gereken bir süreç bence.

Hayırlı olsun ben de para kazanması kapanan kanalının parasını aldın sandım

Spamdan kapanan kanalının parasını almış olman normal olması gereken bir süreç bence.

Ödeme eşiğini aşmamış ve spamdan kapatılan bir kanalın ödemesinin yapılması bence olağan değil yanlış mı düşünüyorum ?

Yanlis dusunuyorsunuz cunku spamdan kapanan kanalin parasini youtube zaten awesomeness'a oduyor.Awesomeness'in size odememesi icin odeme limitini,kanalinizin kapanmasi sebebiyle asmanizin mumkunati olmadigi icin awesomeness size odemeyi yapmis..

Son zamanlarda moderatorler forumun konu acma kurallarini ihlal edici sekilde davraniyorlar.Umarim bundan sonra dikkat edersiniz..

Hayirli olsun.

Pes etmeyip hakkını araman çok iyi birşey

Çok iyi haber, hayırlı olsun :)

.Partner şirketine mailler gönderdim

We need to verify that you are the owner of this email address. Please follow the link below to verify.
https://awesomenesstv.zendesk.com/ve...rzzxrhzehkaxkj

Hocam bana böyle mail gelmiş.
Ama ingilizce bişe anlamadım.Şimdi nasıl bi form doldurup göndericem bilmiyorum ingilizcesi iyi olan bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
3 Aralığa kadar 10 $ vardı.
Ama 3 4 5 6 aralıkta 40 $ kazanmışımdır rahat.
Yani para gelirse iyi olur gelmeze sağlık olsun.Herkese bol kazançlar.

105 ödeme aldıysanız 145 limitini geçmişsiniz demektir

Benim de awe de kanalım kapandı geçen ay yani kasımda 230 $ kazanmıstı. bu ayda 150$ı geçmişti ilk 4 günde. Ama kanal da ne telif nede baska birşey varken kanal kapandı mail vs de gelmedi. Şimdi ben bu kanalın ödemesini alabilir miyim ? [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Kardeşim ödeme limitini geçmiş olmayasın.
Analitik geç geliyor iki gün 130 ken kapanmıştır ama sonra iki gün daha yansıyıp 143 ü geçmiş olmasın .

aweye ödeme formu göndermemiz yeterli değil m? ayırca zendeskten yazmaya gerek var mı ?

keşke öyle olsa..uğraşmazdım 1 dolar eşikli partnerlere girmeye..

Dün ödeme almışsınız, ama millet günlerdir ödeme alamıyor. Milletin kanalında sorunmu var ya ne? Siz hatta ödeme limitini geçmeden almışsınız.

Hayırlı olsun aldığınız para.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri