Kapanan Kanalinin veya Para Kazanmasi Kapatilan Kanallarindan Odeme Alamayanlar

F
  • Kullanıcı FGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
abi benim mayıs ayı içerisinde bi sürü kanalım kapandı fakat hepsinin parası geldi şimdi sadece %20 lik kesinti oldu bu kesinti kapanan kanalların parasımı acaba ?

Şu an adsense panelinde gördüğümüz brüt kazançtır. Bundan normal olarak yaklaşık %20 lik bir kesinti yapılıp net kazanç ortaya çıkarılır. Buraya kadar normal, bu miktarda kesinti herkeste var.

Ancak kesinti miktarı %20 den daha fazlaysa -bende %55- o zaman sıkıntı var. Kapanan kanalların ödemelerinde problem yok ancak para kazanma sekmesi devre dışı kalan kanalların ödemesini yapmamış. Benim de önemli bir kanalın para kazanması devre dışı kaldığından kesinti % 55'lere çıktı.

para kazanmamı kapatıldı yoksa kanal mı kapatıldı?

kanal komple kapatıldı

---------- Mesaj saat 11:18:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:15:50 civarında gönderildi. ----------

Şu an adsense panelinde gördüğümüz brüt kazançtır. Bundan normal olarak yaklaşık %20 lik bir kesinti yapılıp net kazanç ortaya çıkarılır. Buraya kadar normal, bu miktarda kesinti herkeste var.

Ancak kesinti miktarı %20 den daha fazlaysa -bende %55- o zaman sıkıntı var. Kapanan kanalların ödemelerinde problem yok ancak para kazanma sekmesi devre dışı kalan kanalların ödemesini yapmamış. Benim de önemli bir kanalın para kazanması devre dışı kaldığından kesinti % 55'lere çıktı.

konu ile ilgili adsenseye mesaj atsana bakalım cevap ne gelecek https://support.google.com/adsense/ şurdan bile ulaşın butonu var ordan gerekli yerleri seçip mail gönder bakalım

Nasıl ya sizin kazançlarınız kesinleştimi ? Benim hala mayıs ayı kazançlarım kesinleşmemiş sorun ney ?

Para kazanma sekmesi devredışı bırakılan kanalımın ödemesi yansımamış. Yaktın beni YT.

Pes etme sakın. Bu arada şunuda unutma, derslerine zamanında iyi çalış. En azından bir meslek sahibiyim diyebilmek için. Daha sende benim gibi gençsin, 19 yaşındasın. Şimdi orta düzeyde 2-3 sene boyunca youtube'da sürekli çalıştığını varsay ve nerelere gelebileceğini hayal et ve bu yolda devam et. Onun için pes etme.

İyi geceler.

Hayır pes etmiş değilim üzüldüm ama yine de şükrettim burs çıkmadı üzülmüştüm yine en kötü bir burs parası alıyorum her ay .

Derslerimde aksamadı hepsini geçtim galiba Allahın izniyle inşallah son iki tanesi açıklanmadı.

Bu işi tek iş olarak görmüyorum zaten amaçlarım hayallerim var Allahda izin verirse onları gerçekleştirmek için çalışıyorum.

Meslek olarak da ilk yılımı geride bıraktım öğrencilikte 3 sene kaldı öğretmenliğime inşallah :)

Tabi öğretmen olmakla iş bitmiyo bide atanmam gerek :)

Değerli Yorumun İçin Çok Teşekkürler :)

Evet bu ay boyle birsey oldu bir kac kiside ancak bence sundan olabilir.Kannalari kapananlar varsa daha net yazarlarsa farketmislerse iyi olur.

1- Kanaliniz icerik ihlali yada telifden yada 3 uyaridan sonra kapatildi ise Odemesin ialdinizmi kanalin ?

2-Kanalinizda hic bir uyari olmadan Para kazanma devre disi olan kanalinizin odemesini aldinizmi ?

Benim tahminim Para kazanmasi Devre Disi birakilmis kanallarin kazanci odenmiyor.Su an icin gorustugum arkadaslardan bunu cikardim.Yanlisim varsa duzeltin.

hocam bişi sorucam google vergiyi kestikten sonramı kesinleştiriyor kazancı ? 360 a yakın beklerken kesinleşen 285 oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri