Kapanan Kanallar Açılıyor

• Kullanıcı wareback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

wareback

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

8 ocak ana kanalım kapatılmıştı kanala 2 Telif bide ihtar gelmişti

8 şubata kadar hergün mesaj attım onlar cevap verdi ben farklı mesaj attım ama açılmadı bende ümidi kesmiştim artık taki bugün bi arkadaş kapanan kanallarınızı açıyoruz diye konu açmıştı bende tekrar bi mesaj atiyim dedim

mesajda alt kanaldan yola girdim alt kanalın kapatılmasına seben ana kanalım gitti dedim okadar emek harcadım yazdım videoyu kendi evimde çektim dedim hertürlü kanıtı sağliyabilirim dedim okul masraflarımı bu kanaldan karşılıyorum dedim tekrar kanalımı inceleyin dedim 5 dk içinde kanalım açıldı

2 telif ve ihtarlı kanalı açtım arkadaşlar daha öncede 3 telifli 2 ihtarlı bi kanalı arkadaş açmıştı kesinlikle düzgün mesajla açıyolar alt kanaldan filan girin konuya her seferinde farklı mesajlar yazın ben 20 ye yakın mesaj attım

inşallah herkezin kanalı açılır

evet tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkartıyor bende 1 er kez yaş sınırlaması gelen 2 videoma itiraz ettim düzgünce yazdım bugün açmışlar videoları

videoyu kendi evimde çektim dedim hertürlü kanıtı sağliyabilirim dedim okul masraflarımı bu kanaldan karşılıyorum dedim tekrar kanalımı inceleyin dedim 5 dk içinde kanalım açıldı

bunları gerçekten yapabilirmiydin yani kanıt sağlayabilirmiydin ?
özgünmü çalışıyorsun

Gerçekten siz mi çekmiştiniz yoksa öylesine mi dediniz hocam kanala bakılıyormu yoksa rastgele mi açılıyor merak ettim ondan soruyorum

ben çekmedim :D rastgele açıyolar alt kanalların hiç biri yok sadece ana kanalım var şuan

son bir haftadır en kazançlı 4-5 kanalım kapandı.
uğraşmaktan bıktım.

spamdan kapanan önemli bir çok kanallarım var bunları açtırma ihtimalim nedir nasıl açıcaz metin olarak ne diyeceğiz

bunları gerçekten yapabilirmiydin yani kanıt sağlayabilirmiydin ?
özgünmü çalışıyorsun

alt kanal için sağliyabilirdim ama ana kanalıma imkan yok :D alt kanaldada da 3 tane aynı video vardı evde çektiğim şuan o kanallar gitmiş bi ana kanalım var zaten ihtiyacım olan da oydu

spamdan kapanan önemli bir çok kanallarım var bunları açtırma ihtimalim nedir nasıl açıcaz metin olarak ne diyeceğiz

hocam içinde ne geçiyorsa öyle yaz çünkü ben çok kişinin metnini denedim nafile tamamen şansına senin mesajını okuyan insaflı biri oldumu bakmadan açıo

ben çekmedim :D rastgele açıyolar alt kanalların hiç biri yok sadece ana kanalım var şuan
yahu
burada milleti yanlış yönlendirmeyin milletin adsensesinide banlatacaksınız..
madem videolar benim değil neden benim diyeyimki kanıt sağlayamayacaksın sonra alayını incelemeye alacaklar ona uğraşıyorsunuz..
seninki arada şansa açılmış..
şahsi kanaatim

hocam içinde ne geçiyorsa öyle yaz çünkü ben çok kişinin metnini denedim nafile tamamen şansına senin mesajını okuyan insaflı biri oldumu bakmadan açıo

hocam denedim daha önce ama tekrar denerim kapanan önemli kanallarımı toplarım 1 gün boyunca atarım mesaj 1 tanesi açılsa bile kardır bakalım

Türkçe yazıyorsunuz dimi mesajlarını? google Türkiye okuyor mu bunları acaba yoksa direk oto mesaj mı. bana hep aynı mesajı yollayıp duruyorlar.

yahu
burada milleti yanlış yönlendirmeyin milletin adsensesinide banlatacaksınız..
madem videolar benim değil neden benim diyeyimki kanıt sağlayamayacaksın sonra alayını incelemeye alacaklar ona uğraşıyorsunuz..
seninki arada şansa açılmış..
şahsi kanaatim

alt kanalımdaki video bana aitti ona kanıt sağliyabilirdim ama ana kanalım öyle değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri