Kapanan kanallara ödeme yapmayacaksa partnerlik neden var ki ?

• Kullanıcı 0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

0can

Kayıtlı Üye
Kaç gündür partner konuları inceliyorum.
Ama quiz hariç diğerlerini çözemedim.
zaten mesele kazanmak değil mi adsensede aynı mantık kapalı kanallara oda para vermiyor hem kesintide olmuyor.bir avantajı var mı başka partnerliğin ?

öyle diyorsunda adam şimdi adet edinmiş riskli videoya izlenme satın alıyor 1.sayfa cıkıyor
daha sonrasında flagdı telifti 3 gün içinde kapanıyor kanalı bunu niye ödesinki partner zarardan başka bişey degil ben biliyorumki forumda bunu adet edinmiş arkadaşlar var açık kanal ödemesi ne bilmeyen hep kapanan kanal parası bekleyen bir grup onlar yüzünden bu durum böyle ödemez hiç biri şöyle 1 ay kazandırmış kapanmışları ödemesi sadece mantıklı

Şu sahte izlenmelere önlem almak gerekiyor sanırım

Sen partnerlik konusunu çok yanlış anlamışsın. YouTube'u spamdan ibaret varsaymayın. Partner firmalarının amacı video içerik üreticilerinin haklarını savunmak, gerek teknik destek gerekse eğitim vererek kanalın büyümesine katkıda bulunmak vb. uzatılabilir biraz araştırmayla konu detaylandırılabilir. Yani aslında hiçbir partner spama para ödemek zorunda değildir.

çoğu partner milletin parasını cebe indirmek için kurulmuş. kısacası hırsızlık için. hırsızlık deyince awesomenes 1. sırada gelir. daha sonrada freedoom,mn, ve daha niceleri. bu tür partnerler hem gerektiğinden fazla kesinti yapar hemde ödeme yapmaz. yani hırsızlığa meyilli partnerler. bunlardan uzak durun.

sırf awe ve mn 50 k dan fazla paramı çaldı. bunların yatacak yeri yok.bu tür partnerleri forumdan kaldırmaları lazım hala bedava reklamını yapıyorlar forumda.
günaha engel olmamak günaha ortak olmak demek...

Son düzenleme:
çoğu partner milletin parasını cebe indirmek için kurulmuş. kısacası hırsızlık için. hırsızlık deyince awesomenes 1. sırada gelir. daha sonrada freedoom,mn, ve daha niceleri. bu tür partnerler hem gerektiğinden fazla kesinti yapar hemde ödeme yapmaz. yani hırsızlığa meyilli partnerler. bunlardan uzak durun.

sırf awe ve mn 50 k dan fazla paramı çaldı. bunların yatacak yeri yok.bu tür partnerleri forumdan kaldırmaları lazım hala bedava reklamını yapıyorlar forumda.
Hocam çoğu noktada size katılıyorum ama şöyle bir gerçek var. Bu adı çıkan partnerlerle ilgili mağduriyetler defalarca forumda yazıldı çizildi ama hala ısrarla gidip kanal bağlayanlarda bir okadar az değil. Yani hiç bir partner firması kimseye silah zoruyla gelin kanalınızı bağlayın demiyor. Herkes kendi seçimini tercihini biraz araştırarak forumdaki bilgilerden ve tecrübelerden faydalanarak yapsa zaten bu noktaya gelinmez.
Madalyonun bir diğer yüzüde şu spam kanallar ve spam partnerler bunlardan uzun süreli ve kesin beklentiler içine girmekte doğru değil. Bugün öder yarın ödemez, bugün blok koymaz yarın koyar, bu gün tek telifte atmaz yarın atar. Kısacası daha işe girerken bunları göz önüne alarak girmek gerekiyor. Kesin beklentiler içine girmek spam işinde herkesi bir noktada illaki üzer ve üzmüştür.

awe benide yaktı ulan 15 gün sonra tam 1 sene olacak içerde bi dünya para kaldı :mad:

partnerlere laf atıyorsunuzda onlar olmasa açsınız.Adsense çalışabilenler her geçen gün azalıyor çünkü adsense çok sert yaptırımlar uyguluyor partnerlere muhtaçsınız

Konu dışı olacak ama quiz panelde ödemeler haftasonu olduğu için mi kesinleşmedi yoksa sorun gerçekten mi var.

Ben Mn den memnunum forumda konuşulanlara göre Quiz başlıyım dedim , beni mi bekliyorlarmış nedir problem çıkardılar. Mn henüz bir yamuk yapmadı 10 aydır kazancını aldığım kanalım var.

Ben hala quiz kapananları nasıl ödüyor anlamış değilim sen neden diğeri ödemiyor diyorsun... Kapanan kanal demek sorunludur yoksa kolay kolay kapanmaz kanal özgünse tekrar açılır zaten..bizimde kanallarımız kapanıyor neden olduğu iyi biliyoruz sadece 2 ay yerine nden 3 ay 4 ay ödeme alamıyoruz diye üzülüyoruz sonuçta kanal spamsa bir gün kapanır

adsense odedıgı surece partnerde odemek zorunda aslında kapanan kanalları

Ben Mn den memnunum forumda konuşulanlara göre Quiz başlıyım dedim , beni mi bekliyorlarmış nedir problem çıkardılar. Mn henüz bir yamuk yapmadı 10 aydır kazancını aldığım kanalım var.

tabi öder senın kazanç xx veya en cok xxx hanelı kazancdır bizim xxxxx haneli kazanclarımızı caldı neymıs youtube kapanan kanalın kazncını ödeyınce bıze odeyeceklermıs 1 sene gectı hale tık yok madem öyle quiz partner şirketi o kadar kapanan kanalların parasını cebinden mi ödüyor ?

Kardeş o parayı gerçekten aldılarsa haram zıkkım olsun aynn benım de 55 k dan fazla paramı aldılar ve ayrıca halen reklamını yapıyorlar ve mıllet o partnerı kullanıyor anlamıs degılım acıkcası

tabi öder senın kazanç xx veya en cok xxx hanelı kazancdır bizim xxxxx haneli kazanclarımızı caldı neymıs youtube kapanan kanalın kazncını ödeyınce bıze odeyeceklermıs 1 sene gectı hale tık yok madem öyle quiz partner şirketi o kadar kapanan kanalların parasını cebinden mi ödüyor ?

Kardeş o parayı gerçekten aldılarsa haram zıkkım olsun aynn benım de 55 k dan fazla paramı aldılar ve ayrıca halen reklamını yapıyorlar ve mıllet o partnerı kullanıyor anlamıs degılım acıkcası

4 haneli alıyorum sıfır sıkıntı. xxxxx ile hayatta mutluluklar dilerim size bana xxxx yetiyor hocam :)
Ben kimseye zorla bağlayın demedim , herkes birşeyler yazmış bende yazdım.

Edit : Yazmayayım dedim de , yazmak istedim . senin kazanç xx veya en cok xxx haneli kazancdır derken , benim kazancımı nerden biliyorsunuz ? Müneccim ile tanışıklığınız mı var ? Merak ettim.

Son düzenleme:

dikkatimi cekti hocam her partner konusunda buna deginiyorsun baya canini yakmis. bunlari ornek gosterirken en azindan su partnerlerde bulunun bunlar iyi diye tavsiye versen :) tesekkur ederim simdiden

Okuyan da sanacak ki tüm partnerler kapanan kanalları ödüyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri