Kapanan Spam Kanallara Sakın İtiraz Yapmayın

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
dün gece itiraz ettim sabah açılmış kanal kabul etmişler itirazımı. diğer kanallar da duruyor sorun yok.

ben arkadaşıma katılıyorum ıtıraz sıkıtı oluyor ama kanalı sılmekden bişey olucağnı sanmyorm bende bi kaç tne sildm ama konudan sonra hiç bişey yapmıcam oyle kalsn belkı askı kopar da duzelir :)

Giri çok spamdan kapanan kanal sildim sorun yok.
Ama itraz etmeninde bir mantığı yok açıkçası, zaten kazandırdığı kadar kazandırmış o kanal.
Kökten silmek mantıklı itiraz etmek mantıksız bence.

seninki yine iyi ben daha büyük hata yaptım flag yiyen kanalın itirazını ödeme beklediğim kanalla yaptım şubat ödemem riskte 4 hane :( [MENTION=12961]mexis[/MENTION] ikimiz yılın dikkatsizi seçilelim :D

Benim de bir süre önce açtığım kanalların hepsi spamdan gitti. Deneme amaçlı bir tanesini başka pcden açmıştım, tek ayakta olan o. benim de mi pc karalisteye girmiş demek oluyor bu? her seferinde ip çerez vs. değişiyorum fakat fiziksel ipden mi yakalıyıp alıyor?

Arkadaslar uyariyim istedim, 2 tane spamdan kapanan kanala itiraz ettim, bu itirazdan sonra yt hesabimi inceledi, pc yi kara listeye soktu her türlü önlem aldigim halde kanallarımın hepsini tümünü kapandı, komsunun wifisınden girdigim 3 kanalim kaldi sadece.spamdan kapanan kanala sakın tel onayi yapip girmeyin, birakin öylece kalsın. Aman dikkat benim düstügüm hataya siz düsmeyin.

bütün hepsini telefonla onayladım hiç biri kapanmadı kanalımın itiraz ettim hiç biri kapanmadı sana öyle denk gelmiş bence

Giri çok spamdan kapanan kanal sildim sorun yok.
Ama itraz etmeninde bir mantığı yok açıkçası, zaten kazandırdığı kadar kazandırmış o kanal.
Kökten silmek mantıklı itiraz etmek mantıksız bence.

arkadaslar eger adsense ise kanaliniz mutlaka giris yapip silin kökten ,eger partner ise tel onay falan yapıp girmeyin kanallarıniza, ben eminim itirazımdan sonra kapandıgında, cünkü mailin altinda kapanan kanalin incelendigine dair bilgiler yer aliyordu.ben sadece uyariyim buda bir aciktir,dikkatli olmakta fayda var.

arkadaslar eger adsense ise kanaliniz mutlaka giris yapip silin kökten ,eger partner ise tel onay falan yapıp girmeyin kanallarıniza, ben eminim itirazımdan sonra kapandıgında, cünkü mailin altinda kapanan kanalin incelendigine dair bilgiler yer aliyordu.ben sadece uyariyim buda bir aciktir,dikkatli olmakta fayda var.

hocam sizinkine benzer bir durumu ben de yaşıyorum. bir pcden açtıklarım kapanmış diğerinden açtığım ayakta. ip çerez mac vs. yaparım her seferde fakat bi yerden yakalamış. bu durumda pcyi formatlamak vs. çözüm oluyor mu?

Adsenseden bagini kesmememiz riskli degil mi peki yani telefon girmeden nasil silecez gmaili ? Bagli kalsa risk degil mi bu ?

spamdan kapananları hiç silmedim, hepsi adsense bağlıyken kapandı
500den fazla birikmiştir. sorun olmadı henüz. ilerde sorun olur mu bilemem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri