Kapanan Youtube Kanalının Adsense Kullanılır Mı?

• Kullanıcı xyzmert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

xyzmert

Kayıtlı Üye
Youtube kanalım 3 telif ihtarından dolayı kapandı. Onun bağlı olduğu adsense bir daha kullanılır mı? O maili adsenseden çıkarsam yeni mail ile kullansam bir sıkıntı olur mu?

3 ihtardan kanalın kapandı adensen değil başka kanala baglaya biliyorsan sorun yoktur.

Youtube kanalım 3 telif ihtarından dolayı kapandı. Onun bağlı olduğu adsense bir daha kullanılır mı? O maili adsenseden çıkarsam yeni mail ile kullansam bir sıkıntı olur mu?

Kullanmasan daha iyi olur, ama kullanırsan da pek sorun olmaz, eskiden çok sıkıntı yapıyorlardı artık öyle dertler kalmadı diyebilirim.

Piyasadan adsense al diyeceğim ama piyasadaki adsense'lerin ne kadar temiz & kirli olduğunu asla bilemezsin. Yani alacağın hesaplar senin adsense'den daha kirli olabilir. Sıfırdan açmak tr ise zaten ayrı bir problem.

yeni adsense açmayı denedim zaten bir adsense hesabınız var diyor. Hocam adsense açılış mailinden dolayı bir sıkıntı olur mu acaba diye düşübüyorum. Kapanan kanalımı adsenseden çıkardım ama açılış maili olarak kaldı acaba ondan dolayı bir sıkıntı yaşar mıyım?

Sakın ha yeni güncellemeyle birlikte son 6 ay içerisinde teliften kapanan bir kanalın bağlı olduğu adsense o saatten sonra çöp oluyor.

şu şekilde gösteriyim.

attachment.php

Ekli dosyalar

• ban.jpg
    ban.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 25
Peki hocam ''zaten bir adsense hesabınız var diğerini silin'' diyince bir sıkıntı olur mu?

6 ay bilgisini nereden edindiniz?

Acı bir şekilde deneyimleyerek öğrendim. Tekrar ediyorum 2020 kasım ayından sonra telif yiyen kanalların bağlı olduğu adsenseler çöp oluyor. Bağlı kanallar resimde gösterdiğim şekilde kapanıyor. Yeni bağlarsanız ertesi gün oda kapanıyor.

Acı bir şekilde deneyimleyerek öğrendim. Tekrar ediyorum 2020 kasım ayından sonra telif yiyen kanalların bağlı olduğu adsenseler çöp oluyor. Bağlı kanallar resimde gösterdiğim şekilde kapanıyor. Yeni bağlarsanız ertesi gün oda kapanıyor.

Hocam bu adsense sıkıntısını nasıl çözdünüz?

4k saat 1k abonesi olan herhangi bir kanaldan yine google maps'ten felan bulduğun bir adresi gir yapıştır, spam videolarla da 4k saati tamamlayıp adsense başvurusu yapabilirsin

kanal kapandıktan sonra adsenseyi bağlarsan sorun olmaz. ancak kanal açıkken bağlarsan adsenseye bağlı herhangi bir kanal pk giderse veya kapanırsa diğerlerini de patlatıyor. yaklaşık 4-5 aydır yeni sistemi böyle. tabi adsensede çok fazla kanal bağlı olup da kapanma yaşadıysa o da riskli

4k saat 1k abonesi olan herhangi bir kanaldan yine google maps'ten felan bulduğun bir adresi gir yapıştır, spam videolarla da 4k saati tamamlayıp adsense başvurusu yapabilirsin

Hocam zaten yeni incelemeye gönderecektim adsense yok diyip devam ediyorum ancak zaten bir adsense hesabınız var diyor çıkamadım işin içinden

Bagladiktan sonra 1 ay içinde arkadaşın kanalı bu sebepten çat diye kapandı. O kadar da uğrasmisti halbuki. Sonra çok üzüldü çok... biz yandık siz yapmayın ddostlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri