Kapanma Sorununa Çözüm Arıyorum (Tatil Hediyeli)

Konuyu okudum vaatler Cem Uzan'ın seçim vaatlerini bile geçmiş.
:D

Mazot 1 tl olacak.

hiç kimsenin dua almak umrunda değil demi. eğer biri banada yöntemi paylaşırsa ömür boyu duacısı olurum :)

Kapanmalar para kazanma ile alakalı olduğu için, çözüm de para kazanma ile alakalı olmalı.Bunu çözmek için ya para kazanmayı kapatacaksınız ya da şu anlık partnere gireceksiniz.Diğer tüm çözüm iddiaları çok temeli olan iddialar olmayacaktır.

Çok küçük bir ihtimal de youtube sisteminde açık bulmak olacaktır.

spamdan kapanması dogal zaten var olan bir şeydi. asıl sıkıntı yüksek kesinti ve kesinleşmeme. hadi kesinleşmeme daha evvelki senelerde oldu 2.ay ikisi birden kesinleşiyordu. ama bu sefer 2.ay da kesinleşmeyenler gordum forumda.
Belimizi bükense kesinti. neye göre kesiyor hala belli değil .teknik arıza filan dediler,hackerlar dolandırdı vs dediler. tam bir karambol var. ayın 12sinde belli olacak. eger 1 kanal kapanaınca spama atıyorsa durum vahim demektir. yüksek kazançtan ziyade hitle ilgili olabilir. hitlenen kanalları spama atıyorlar.(para kazanması açıksa) .hit ile kazanç dogru orantılı oldugu için küçük kanallar göze batmıyor dmek ki.

Alakası yok çok kazançla günde 20tl getiri bırakmaya başlamıştı adsense kanallarin hepsi kapandı

Kapanmalar para kazanma ile alakalı olduğu için, çözüm de para kazanma ile alakalı olmalı.Bunu çözmek için ya para kazanmayı kapatacaksınız ya da şu anlık partnere gireceksiniz.Diğer tüm çözüm iddiaları çok temeli olan iddialar olmayacaktır.

Çok küçük bir ihtimal de youtube sisteminde açık bulmak olacaktır.

Hocam senin yazdığın yorumlar hep diğer yorumlara göre bana ekstra güven veriyor. Nedeni nedir desen bende bilmiyorum :). Bazı konularda yazdığın yorumlarmı yada açtığın bir konudamı denk geldim nedir ama kafamda öyle kalmış :)

Konu her güncellendiğinde çözüm şimdi bulundu diye giriyorum.

Çözüm felan yok, Bam bam bam, malesef.
Bende bilindik çizgi, attığımız içerik felan arıyorumda, öyle 3-5 aylık felan kanal kalmamış hiç, video çektiklerimde uçmuş.
Eski-yeni ne varsa patates.
Tabi sürekli yeni kanallar açılıyor ama bunları neden açıyorlar yada adsensede kesinleşiyormu hiçbir fikrim.
Yada başka ülkelerde kanal kapanıyor ama adamlarda normal kesintiyle kesinleşiyor.
Çünkü Vietnam vs gibi ülkeler hala kanal açmaya devam ediyor.
Adsenselerede bağlılar.

kanalların para kazanmasını açmazsan 1 asır olsa kapanmaz. tatil tek kişilik olsun.

tavuk döner de ısmarlayın belki söyleyen çıkar

tavsiyen için teşekkür ederim. değerlendireceğim

:)
Sorunsuz Kanal bağlayıp kazanan adamlar zaten yaz tatilini Kuşadası Öeşme değil , Miami adalarında yapıyo :) ama yine de şanaınızı deneyin bakalım belki bir iyiliksever cıkar ...

Hatta çıkarsa bana da bşr pm atabilir... Bi menü pizza da benden ;)

evet, sağolsun birkaç arkadaş karşılık beklemeden yardım edebileceğine dair mesaj atmış.

Ben çok uzun zamandır youtubedan kazanmıyorum. Kazanamıyorum. Kendisine bir yöntemi denemesini söyledim olursa sizlere de anlatmasını rica ettim.

Kesinlik yok ama bir araştırma yaptım. :) Yöntem olsa herkese söylerdim

iyi niyetin için teşekkür ederim kardeşim. mesajını aldım, geri dönüş yapacağım.

kanalların para kazanmasını açmazsan 1 asır olsa kapanmaz. tatil tek kişilik olsun.

tavsiyen için teşekkürler ama bu esprinin suyu çıktı artık.

Sağolsun birkaç arkadaş kendince bulduğu yöntemden ve denemelerden bahsetti. Hepsine teşekkür ederim.

Burada olay tatil, veya tatilin nerede olacağı vs değil. Bu tamamen semboliktir. Böyle sorunlu zamanlarda tanışıp fikir alışverişi yaptığımız arkadaşlarla muhabbetimiz, denemelerimiz yıllardır devam eder. Birbirimize faydamız dokunur. Ve bu şekilde çoğu sıkıntımız da foruma dahi taşınmadan bi şekilde hallolur. Bir gelene bin gidilir, bilenler iyi bilir ;) (hepsine selam olsun)

Fikir paylaşmak isteyen arkadaşlar çekinmeden bana ulaşabilir. Foruma pek vaktim olmuyor bu ara, skype üzerinden daha hızlı iletişim kurabiliriz. Ayrıca başlığı konu dışına açmam burada geyik yapabiliriz anlamına gelmiyor, kusura bakmayın.

Anlayışınız için teşekkür ederim, iyi forumlar..

Hepimizin malumu 1-2 aydır adsenseye kanal bağlamak fobi oldu.

Kapanma sorununa çözüm bulan ve benimle paylaşan arkadaşa 2017 yaz sezonu içinde 'rehberlik hizmeti de dahil' 1 haftalık Kuşadası tatili hediye edeceğim.

Bu tarz soyut şeylere ödeme yapmak pek huyum değildir, o yüzden böyle bir yöntemi uygun gördüm.

Foruma pek giremiyorum zaten Gold'um bitmiş patates olmuşum, mesaj kutum dolmuş siliyorum siliyorum boşalmıyor, ilgilenen bir Allah kulu olursa skype üzerinden iletişime geçebilir.

Esen kalın.

marka grubunu bir dene hocam

Bu kapanma olaylarının algoritmayla falan kesinlikle alakası yok. Bazıları inkar etsede youtube heroes işi bu.

Para kazanması açılan kanal heroeslerin paneline düşüyor ve bom.

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum burda önemli olan tatilin vaad edilmesi değil belkide yardımcı olucak arkadaşlarla beraber güzel bi tatil yapılır ve buda paha biçilemez zaten lütfen konuyu sulandırmayın bendende iyi bi dost olur diye düşünüyorum ama keşke bi bildiğim olsada pm atsam ne yazıkki bilen arkadaşlar çekiniyor ve haklılarda
Pm atmak isteyen arkadaşlar olursa bende çok memnun olurum :)
Ya burda zaten herkes birbirini az çok tanıyor bugün bu sorunu sen bulur bana söylersin yarın başka bi sorunu ben bulur sana söylerim güven herşeyden önce gelir ve sonucu dostluk olur düşüncesindeyim...

---------- Spam Engelliyici 20:47 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

marka grubunu bir dene hocam

Marka grubu derken hocam alt k mı ?

şu konuda bir test yöntemi denemelerim vardı forumda bir arkadaşımız ile denemelerini yapıyoruz şuan 3. ve son aşama olarak daha önce kendisinin açtığı ve kapanma yaşadığı 1 kanalın aynısından yaparak denemeleri yapıyor herhangi bir kapanma yaşamadı henüz (1 hafta civarı açık kanalı)

Sorun para kazanma açıldıktan sonra yaşanıyorsa madem
aslında Google'ın manuel çalışanı her kanala yetişemez ve böyle yöntem yapamaz ama
bir ihtimal para kazanması açık kanallar editörler tarafından inceleniyor mu acaba
yada aşırı derece akıllı bir bot sistemi yazmış ve o inceliyorda olabilir bilmiyorum.

TR adsenseye böyle bir yaptırımda olabilir usa vs denemek gerek

Son düzenleme:
bende farklı yöntemler deniyorum lakin bu kapanmaların heroes işi olduğunu zannetmiyorum kanalı kapatmayıp para kazanmasını nasıl kesebiliyorlar anlamış değilim, bakalım bu gece reklam çıkmama sorunu olacak mı, 1.5 yıllık dinlenmiş spamsız adsense kullanıyorum

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum burda önemli olan tatilin vaad edilmesi değil belkide yardımcı olucak arkadaşlarla beraber güzel bi tatil yapılır ve buda paha biçilemez zaten lütfen konuyu sulandırmayın bendende iyi bi dost olur diye düşünüyorum ama keşke bi bildiğim olsada pm atsam ne yazıkki bilen arkadaşlar çekiniyor ve haklılarda
Pm atmak isteyen arkadaşlar olursa bende çok memnun olurum :)
Ya burda zaten herkes birbirini az çok tanıyor bugün bu sorunu sen bulur bana söylersin yarın başka bi sorunu ben bulur sana söylerim güven herşeyden önce gelir ve sonucu dostluk olur düşüncesindeyim...

---------- Spam Engelliyici 20:47 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

Marka grubu derken hocam alt k mı ?

hocam olay şu
alt kanalda bir kişinin bir gmaile birden fazla kanal açması

marka grubu ise birden fazla mail adresinin tek bir kanalı kontrol etmesi.
açtığınız esas kanalı önce marka grubu oluşturup ardından yetkilendirme ile marka grubunuza açtığınız kanalı taşıyorsunuz
marka grubundanda başka maillere yetki veriyorsunuz.
ana kanal ve marka grubunu artık kullanmıyorsunuz. kanala girerken yetki verdiğiniz maillerden giriyorsunuz onlardan biri kapanırsa. marka grubuna girip yeni yetki veriyoruz başka bir maile
devam ediyoruz
deneme aşamasında ama yapanlar var. kanal kapandıktan sonra kurtarılabilir ama kanal kapanmadan önce marka grubu açık olmalı bu saydıklarım yapılmş olmalı

Kapanan kanal gider hocam , test etmeden kimseye umut vermemek lazım.Geçmişte ortak çalıştığımız kanallar oldu arkadaşlarla.Biz böyle bir sonuç alamadık.Test edip sonuç almak gerekli.Herkesin zaten morali bozuk umut vermemek lazım.
hocam olay şu
alt kanalda bir kişinin bir gmaile birden fazla kanal açması

marka grubu ise birden fazla mail adresinin tek bir kanalı kontrol etmesi.
açtığınız esas kanalı önce marka grubu oluşturup ardından yetkilendirme ile marka grubunuza açtığınız kanalı taşıyorsunuz
marka grubundanda başka maillere yetki veriyorsunuz.
ana kanal ve marka grubunu artık kullanmıyorsunuz. kanala girerken yetki verdiğiniz maillerden giriyorsunuz onlardan biri kapanırsa. marka grubuna girip yeni yetki veriyoruz başka bir maile
devam ediyoruz
deneme aşamasında ama yapanlar var. kanal kapandıktan sonra kurtarılabilir ama kanal kapanmadan önce marka grubu açık olmalı bu saydıklarım yapılmş olmalı

Hunharca spam yapmayı bırakarak iyi bir çocuk olursanız belki Şirinler'i bile görebilirsiniz!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri