Kapanma Sorununa Çözüm Arıyorum (Tatil Hediyeli)

Şuanda adsense bağlanan kanallarda kapanma devam ediyormu?

Yurtdışı adsense çalışın bir de öyle deneyin. Eş dost varsa onlardan ricada bulunun. Olmadı ytpara da abd ve ingltere için pin temin edecek arkadaş vardı ücret karşılığında öyle deneyin birde...

Son guncellemeleri dikkate alirsak kanali adsenseye baglamadan para kazanma acilmama ve bir hafta adsenseye kanal baglayamadik.o zmn demistim sıkı bir guncelleme var diye demekki buydu.cozumu ise sifir kanalyeni adsense acip bir sure o kanalin ozgun olduguna ikna edebilmek.cunku kanalda ozgun video bi kac tane olsa dahi adsenseye baglayinca kapaniyo.bu ay adsense banlarini cok merak ediyorum.cok asiri derecede banlama olacak cunku hepimizin adsenselerinde kapanma oldu 2 yillik adsenselerimde kanallar kapandi.

bence sorun adsense hesaplarıyla alakalı gerekli özen gösterirelerek denenirse sorun kalmaz gibi

Yurtdışı adsense çalışın bir de öyle deneyin. Eş dost varsa onlardan ricada bulunun. Olmadı ytpara da abd ve ingltere için pin temin edecek arkadaş vardı ücret karşılığında öyle deneyin birde...

usa adsense ile çalışıp aynı şekil kapanma oldugunu söyleyen arkadaşlar var hocam tabi insanın kendi deneyip daha net bir sonuç alması daha iyi olacaktır ancak bu sefer saglam bi güncelleme geldigi belli, bunu bir şekilde çözmemiz gerek.

6aydır hiç adsensem spama düşmedi, 10 günde 6 pinli 4 pinsiz adsemsem uçtu. bunu çözecek bir mühendis yok :D

Kapanma sorununa çözüm bulan ve benimle paylaşan arkadaşa 2017 yaz sezonu içinde 'rehberlik hizmeti de dahil' 1 haftalık Kuşadası tatili hediye edeceğim.

Merhabalar, kanal kapanmasıyla alakalı detaylı bir konu açmıştım. İşinize yararsa kullanabilirsiniz. Tatile yada herhangi bir ücrete gerek yok. Ytpara forumda hayat paylaşınca güzel :) Herkes aşağıdaki konudan yararlanabilir.

https://www.ytpara.com/youtube-hakk...ununu-azaltmak-icin-yapilmasi-gerekenler.html

İnşallah Youtube ile istediğiniz hedeflere ve kazançlara ulaşabilirsiniz.

Kapanma sorununa çözüm bulan ve benimle paylaşan arkadaşa 2017 yaz sezonu içinde 'rehberlik hizmeti de dahil' 1 haftalık Kuşadası tatili hediye edeceğim.

Merhabalar, kanal kapanmasıyla alakalı detaylı bir konu açmıştım. İşinize yararsa kullanabilirsiniz. Tatile yada herhangi bir ücrete gerek yok. Ytpara forumda hayat paylaşınca güzel :) Herkes aşağıdaki konudan yararlanabilir.

https://www.ytpara.com/youtube-hakk...ununu-azaltmak-icin-yapilmasi-gerekenler.html

İnşallah Youtube ile istediğiniz hedeflere ve kazançlara ulaşabilirsiniz.

eline sağlık hocam şimdi bakıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri