Kapanmayan Gmail + Youtube Hesap Açımı

• Kullanıcı ism_6810
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
15 Mayıs sonrası kapanmalara karşı sağlamlığı önemli gmaillerin? Son 1 haftada denedin mi hocam ?

Bende bir haftadır sağlam gmail için uğraş veriyorum. Hatta TR ip lerden açılan gmail hesaplarına artık şüpheyle bakmaya başladım

Kapanmayan Kanal Açımı
Arkadaşlar forum üzerinden 100'ün üzerinde kanal satın aldım fakat kanalların % 90 'ı spamdan veya çeşitli nedenlerden dolayı kapandı. fakat Android Sistem üzerinden kendi açtığım kanallar uzun süre geçmesine rağmen hala ayakta . Videoda anlatmaya çalıştım umarım işinize yarar. 2 dk fazla zamanınızı ayırın ,emekleriniz boşa gitmesin 1 kanal açma ortalama 5 Dk sürüyor.

ANDROİD SİSTEM ÜZERİNDEN HESAP AÇIMI VİDEOLU ANLATIM
Kapanmayan Gmail + Youtube Hesap Açımı - YouTube

Android sistem üzerinden Gmail + youtube Nasıl Açılır

1. youwave. com adresine girip android programını indiriyoruz(farklı yerlerden indirebilirsiniz)
2. Programı Bilgisayarımıza yüklüyoruz.
3. Programı çalıştırıp gmail.com adresinden yeni bir hesap açıyoruz
-Bu şekilde açılan hesaplar diğer masaüstünden normal açtığımız hesaplara göre %50 daha sağlıklı diyebilirim

DİKKAT etmeniz gerekenler
*Hesap açtıktan sonra android sistemini sıfırlayıp modeme reset atmanız gerekir

Hesap Kapanmaması için tavsiyeler.
-Video Atarken YT-YT yaptıgınız zaman değişiklik(isim,logo,intro,süre,çerceve vs.) yaparak video atın
-google kendi reklamlarınıza tıkladığınızı nasıl anlıyorsa aynı bilgisayardanda farklı hesaplar açıldığını rahatlıkla anlayabilir(ip adresi,çerezler,ekran çözünürlüğü, MAC Adresi vs) bu yüzden aynı makineden açılmış bir hesap kapandığında diğerlerinide tehlikeye sokuyor)
-Ünleme Takılan video fazlaysa o kanala video yüklemeyi brakın ve aynı anda 30 dan fazla video silmeyin

"Kapanmayan Gmail" çok iddialı bir başlık herkeste biliyorki kimse kapanmayan mail garantisi veremez. İlerde başınız ağrımasın konu başlığını değiştirir misiniz. :rolleyes:

twillo numara ücret karşılığı alınıyor sanırım

Kapanmayan gmail evet cok iddiali olmus ama yinede yararlu bir paylasim deneyecegim..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam 2-3 mailden sonra yazdıklarınızı yaptığım halde gmail yine tel onayı istemeye başlıyor

buda açarken telefon numarası istiyorsa hiçbir cazibesi yokki.
yinede sağol anlatmışsın o kadar.

ben dün açıp 200 video attım bugün kapanmış

Kanal kapanmaları için halen bir çözüm bulamadıkmı :(

kapanmaya çözüm bulundu benim kanallarım ayakta . video yükleme sayısını azalttım 50 den az atıyorum. kanala girerken chrome geçmişi sil yapıyorum ve zenmateden ülke/ip değiştiriyorum. 15 mayıstan sonra sadece 2 kanalım kapandı tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri