Kapanmayan Kanal Açımı
Arkadaşlar forum üzerinden 100'ün üzerinde kanal satın aldım fakat kanalların % 90 'ı spamdan veya çeşitli nedenlerden dolayı kapandı. fakat Android Sistem üzerinden kendi açtığım kanallar uzun süre geçmesine rağmen hala ayakta . Videoda anlatmaya çalıştım umarım işinize yarar. 2 dk fazla zamanınızı ayırın ,emekleriniz boşa gitmesin 1 kanal açma ortalama 5 Dk sürüyor.
ANDROİD SİSTEM ÜZERİNDEN HESAP AÇIMI VİDEOLU ANLATIM
Kapanmayan Gmail + Youtube Hesap Açımı - YouTube
Android sistem üzerinden Gmail + youtube Nasıl Açılır
1. youwave. com adresine girip android programını indiriyoruz(farklı yerlerden indirebilirsiniz)
2. Programı Bilgisayarımıza yüklüyoruz.
3. Programı çalıştırıp gmail.com adresinden yeni bir hesap açıyoruz
-Bu şekilde açılan hesaplar diğer masaüstünden normal açtığımız hesaplara göre %50 daha sağlıklı diyebilirim
DİKKAT etmeniz gerekenler
*Hesap açtıktan sonra android sistemini sıfırlayıp modeme reset atmanız gerekir
Hesap Kapanmaması için tavsiyeler.
-Video Atarken YT-YT yaptıgınız zaman değişiklik(isim,logo,intro,süre,çerceve vs.) yaparak video atın
-google kendi reklamlarınıza tıkladığınızı nasıl anlıyorsa aynı bilgisayardanda farklı hesaplar açıldığını rahatlıkla anlayabilir(ip adresi,çerezler,ekran çözünürlüğü, MAC Adresi vs) bu yüzden aynı makineden açılmış bir hesap kapandığında diğerlerinide tehlikeye sokuyor)
-Ünleme Takılan video fazlaysa o kanala video yüklemeyi brakın ve aynı anda 30 dan fazla video silmeyin