Kapanmayan - Ölümsüz Kanal ...

Valla helal olsun. Youtubede gece gündüz açık bulmaya çalışmak kadar zevkli birşey yok... lakin kanal zırhı nedir Allah aşkına bunu bulmaya tek kafada 3x akıl lazım

Adamlar para kazanması açmanın bug ölümsüz kanal her türlü şeyi biliyor.Bizde mal gibi bakıyoruz helal olsun ama adam gibi yapsınlar işlerini millet flag sahte telif atmasınlar hiç sevmem kanalımı çalmışlardı o yüzden helal olsun kelimesini geri aldım azcık kafamızı çalıştırıp şu hırsız vietnamlılar yerine biz bulalım

Adamlar para kazanması açmanın bug ölümsüz kanal her türlü şeyi biliyor.Bizde mal gibi bakıyoruz helal olsun ama adam gibi yapsınlar işlerini millet flag sahte telif atmasınlar hiç sevmem kanalımı çalmışlardı o yüzden helal olsun kelimesini geri aldım azcık kafamızı çalıştırıp şu hırsız vietnamlılar yerine biz bulalım
Bizimkiler çok dolandırdı zamanında hocam bunları. Aslında başlatan belki bizdik.

Adamlar YT mühendislerinden bile daha akıllı. Senelerdir sürekli bi açık buluyolar. YT sayesinde ülkelerini kalkındırdılar:D

Şehir efsanesi bunlar. Vietnamlilar boyle birseyi bulsa benim de kulagima gelirdi. Cok iyi vietnamli arkadaslarim var hard spammer. Hatta gecen bi tanesi yazdi bana Turkler pk acma olayini cozmus anlatir misin diye.
Anladiniz siz.

Peki madem biliyorlar herseyi, senelerdir domine ettikleri kategorilerin neden %90i boş? Kategorilerdeki ve vietnamlilara ait oldugu her hallerinden belli kanallarin cogunun neden pk kapali?

bizim forumda o kadar '' ben bunu biliyorum siz de bilseniz iyi olur '' diyen kullanıcı yok, herkes ekmeğine yağ sürme derdinle ki haklılar da. 1 bilinenin üstüne koymak daha kolay olacak ama zorluyoruz kendi kendimizi

Şehir efsanesi bunlar. Vietnamlilar boyle birseyi bulsa benim de kulagima gelirdi. Cok iyi vietnamli arkadaslarim var hard spammer. Hatta gecen bi tanesi yazdi bana Turkler pk acma olayini cozmus anlatir misin diye.
Anladiniz siz.

Peki madem biliyorlar herseyi, senelerdir domine ettikleri kategorilerin neden %90i boş? Kategorilerdeki ve vietnamlilara ait oldugu her hallerinden belli kanallarin cogunun neden pk kapali?

Sen henüz zeki vietnam spammerler ile karşılaşmamışın
Konuştuğun kişide bizim gibi

Immortal channel olayı doğru, ama para kazanma acabilme olayi yok yani onlar da acamiyor. Ordaki piyasa bizden daha pahali 300 dolara satiyorlar pk acik kanali

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Immortal channel olayı doğru, ama para kazanma acabilme olayi yok yani onlar da acamiyor. Ordaki piyasa bizden daha pahali 300 dolara satiyorlar pk acik kanali

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ölümsüz kanal yöntemini bildikten sonra, pk açık kanala 300 değil 3000 dolar versende dokunmaz.

Kanal itiraz süresi kaç gün ? Adamlar kanalların itiraz sürelerine göre son gün kala mesela karşı bildirim yapar süreyi uzatır.
Buda vakit kazandırır

bizde bu işler öyle işlemiyor adamlar katagori belirleyip tek kalmak için uğraşıyor ülkeye para akıyor tabiri caizse. bizde birbirimizi dürteriz ancak. üçkağıtçılık ruhumuza işlemiş benciyiz. çok güzel bi para kazanma yolu ama birlik beraberlik yok malesef. hala katagori çalmanın peşinde çok kişi var.

Vietnamin en kral spamcisini taniyorum şirket gibi yaninda calisanlari var yıgınla telifden kapanan kanallari actirma yolu ariyordu oda :)

Valla aklıma bir kaç şey geliyor, LÜTFEN BALTALAMAYIN. Ama düşüncenizi paylaşmaktan da kaçınmayın.

Videoları yüklersin kendine telif atarsın. Sonra aynı şekilde de kendine attığın bu telifleri kanalda itiraz edersin youtube de 10 günlük süre verir sana dava açman için.
10 gün içinde dava açılmaz ise telif kalkıyor ya hani oradan bir bağlantı olabilir mi ? :D

Son düzenleme:
Anlasilan Bunlara Saldirmanin Zamani Gelmis Ben Bi El Atarim Su Vietnamli Kardeslerimize 2 3 ay oldu saldirmayali adamlara resmen ios guncellemesi gelmis

Dipnot: Bisey Cikarsa [MENTION=45611]sekoman17[/MENTION] Ve 2 Arkadasimdan Baska Kimseyle Paylasmam

Son düzenleme:
Valla aklıma bir kaç şey geliyor, LÜTFEN BALTALAMAYIN. Ama düşüncenizi paylaşmaktan da kaçınmayın.

Videoları yüklersin kendine telif atarsın. Sonra aynı şekilde de kendine attığın bu telifleri kanalda itiraz edersin youtube de 10 günlük süre verir sana dava açman için.
10 gün içinde dava açılmaz ise telif kalkıyor ya hani oradan bir bağlantı olabilir mi :D

Bende bunu duydum burdan yola çıkmak lazım ama nasıl biraz irdelemek lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri