Kapatılan 3.Hesabın Neden Ama Bakarmısınız ?

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar bu kapatılan 3. hesabım hiçbir hile yada birşey kullanmadım kullanmamda herşey 2 hafta önce başladı 90 dolar'a yakın para yapmışken geçersiz tıktan hesabım kapatıldı kanallarda para kazanma devre dışı kapatıldı.2 Saat önce yine geçersiz tıktan kapatılan 2. hesap bu Ip ile mac adresini değiştim yine aynı sorun anladımki ne yaparsam yapayım artık bu iş gitti benim için önerileriniz nelerdir ne yapmam gerek adsense..adsense olmadan kazanacağım başka bir yöntem varmı..

anlamak çok zor bi durum....başka yolları var o sıkıntıyı halletmenin ama uzun süret ptt ten yeni bir hat alman vb sen en iyisibi kanal aç partner ol ödemenide paypal veya bankadan alırısn adsense işin olmaz....

Partnerliğe Geçin

hocam ona geçmeyi istiyorumda tam bilgim yok oda banlanırsa yani onu aldımı adsense gibimi yoksa ayrımı anladığım kadarıyla sadece izlenime para veriyo ee oda tam bana göre iş ciddi söylüyorum günde 5-10 k hit yakalayabilirim ama işte tam bilmiyorum

anlamak çok zor bi durum....başka yolları var o sıkıntıyı halletmenin ama uzun süret ptt ten yeni bir hat alman vb sen en iyisibi kanal aç partner ol ödemenide paypal veya bankadan alırısn adsense işin olmaz....

beyto abi bana şu bi açıklasan gerçekten izlenim benim için kolay partnerlikte tıktan kapanma sorunu olurmu yoksa geçecemde işte adsense gibi olursa oda ondan bilmiyorum ne yapcağımı

beyto abi bana şu bi açıklasan gerçekten izlenim benim için kolay partnerlikte tıktan kapanma sorunu olurmu yoksa geçecemde işte adsense gibi olursa oda ondan bilmiyorum ne yapcağımı

tıkla felan ilgn yoks enin sen 1000 izlenim başı paranı alırsın kardşeim partnerlikte...izleinim alabilirim diyorsan 5 K izlenime günlük en az 10 $ kaznaırsın partnerde

aynen muslera hocanın partnerlik konusunu takip et mutlu sona ulaş madem izleme alabiliyorsan :)

Geçersiz TIK'tan banlanma sadece adsense'de olan bir şey değil ki. Kanalınız partner de olsa kendi videolarınızdaki reklamları aynı IP üzerinden tıkladığınız sürece oradan banlanmasınız bile partnerlikten atılırsınız. Sonuçta adamlar sizin videolarınıza reklam atııyor ve bunları birileri izlerken tıklasın ikimiz de para kazanalım diye sizi kendine ortak yapıyor. Siz kalkıp daha çok para kazanmak için reklamları kendiniz tıklarsanız adamlar bunu sahtekarlık sayıyor ve sizinle olan bağını koparıyor. Çünkü kendileride reklam verenlerden sizin geçersiz tıklanan videolarınız için para alamıyorlar. Onlar niye alamıyor diye soracak olursanız, açıklayalım. Sizi ortak yapan adsense veya partner şirketleri video tıklamaları için reklamveran tarafa her bir video için rapor vererek para alıyor ve o rapordaki tıklamaların farklı IP'lerden (Tekil) tıklanmış olması gerekiyor. Olay budur.

Geçersiz TIK'tan banlanma sadece adsense'de olan bir şey değil ki. Kanalınız partner de olsa kendi videolarınızdaki reklamları aynı IP üzerinden tıkladığınız sürece oradan banlanmasınız bile partnerlikten atılırsınız. Sonuçta adamlar sizin videolarınıza reklam atııyor ve bunları birileri izlerken tıklasın ikimiz de para kazanalım diye sizi kendine ortak yapıyor. Siz kalkıp daha çok para kazanmak için reklamları kendiniz tıklarsanız adamlar bunu sahtekarlık sayıyor ve sizinle olan bağını koparıyor. Çünkü kendileride reklam verenlerden sizin geçersiz tıklanan videolarınız için para alamıyorlar. Onlar niye alamıyor diye soracak olursanız, açıklayalım. Sizi ortak yapan adsense veya partner şirketleri video tıklamaları için reklamveran tarafa her bir video için rapor vererek para alıyor ve o rapordaki tıklamaların farklı IP'lerden (Tekil) tıklanmış olması gerekiyor. Olay budur.

Abicim 1 kere olsun reklamlara tıkladım 3 hesap kapatıldı üçündede bu yazıyor..

AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.

ıp mac değiştirdim yine aynı olay artık yol verdiler herhalde bana en ufak hile yaptıysam şuan öleyim yani o durumdayım anlamıyorumki niye banlanıyor nerde hata yapıyorum ne oluyoki kapatılıyo adsense.

hocam arkadaş geçersiz tıktan değil çok tık alıyom ondan kapanıyor diyor...ama tık sayısını öğrendim de çokda değil....

Vaybe . [MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Acaip Güzel Yazmaların Var

acaip bilgilisin

sana aslında forumda BİLGİLİ Diye Rütbe verseler iyi olur :) :) :cool: :p

Bilgisayarını ve İnternet sağlayıcını değiştir Farklı bir adsens al daha sorun yaşamazsın her defasında google seni tespit ettiği için ban yiyorsun.

Ama konu başında geçersiz TIK'tan banlanıyorum diye yazmış, ben mi yanlış okudum acaba ?

abi 3 kapanan adsensede yazılan bu ilk adsensemde 20 gün içinde tamamen tr içerik 90 k izlenme 1200 e yakın tıklama aldım 85-90 $ arası bişey geldi kapatıldı 2. hesap 1 k izlenme 15 tıktan kapatıldı bu hesap 30 40 izlenme 2 tıktan kapatıldı sorun benim bilgisayarda herhalde

abi 3 kapanan adsensede yazılan bu ilk adsensemde 20 gün içinde tamamen tr içerik 90 k izlenme 1200 e yakın tıklama aldım 85-90 $ arası bişey geldi kapatıldı 2. hesap 1 k izlenme 15 tıktan kapatıldı bu hesap 30 40 izlenme 2 tıktan kapatıldı sorun benim bilgisayarda herhalde

Hayır senin sorunun bilgisayar filan değil sevgili kardeşim, Direkt geçersiz TIK.
Sen kendi reklamlarına en az 1-2 kez tıklamışsın ve kanalına, IP numarana olan güveni mimletmişsin. Ardından bir de o yetmez bir kaç kez farklı IP'lerle aynı kanallara sahiplik etmeye kalkışınca (Sözüm meclisten dışarı) bu ısrarlı sahtekarlık olarak görülmüş ve banlanmışsın. Hiç boşuna bilgisayarında kusur arama ve Mac'ten IP numaranı değiştirme. Çünkü aynı IP ve aynı kanallar sende olduğu sürece bu sorundan kurtulamazsın. Tek çıkış yolun PTT'den parasını verip yeni bir statik IP alman ve o IP ile yeni kanallarla çalışman.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri