Karabasan gelmesi ve gece yaşadıklarım. YARDIM.

Hocam iyi hos demissin de adam ne ara uyuyacak ben basliklarini zor okudum

hepsi 10 dk sürmüyor.
nefsinize zor geldiği için böyle musibet'ler üzerimizden eksik olmuyor.
ben bunlara ilave olarakta günde 25.000 Allah zikri çekiyorum desem?
uykumuda alıyorum işimide yapıyorum ailemide aksatmıyorum.
aradada gün ortasında en az 50 kez ayetel kürsi okuyorum.
5 vakit namazda aksamıyor.

Hocam yanlis anlamayin hani halk arasinda,yattiginiz yer temiz miydi veya son gunlerde ezana saygisizlik yaptiniz mi ? Benim basimada geldi,aklima ne kadar kufur geldiyse,ne kadar dua biliyorsam hepsini okudum.Ta ki Allahu Ekber sesiyle ezan basladi o anda kendime geldim.

rahmetli babannemin çocukken bana öğrettiği dua değil ama tekerleme gibi birşey var koca adam olduk hala okurum zararını görmedim

evimin yanı 40 atlı 40 ı muhammed atlı etrafım yasin kaplı üstüm tebarake,üstüne 3 kulhuvallahu bi ellam strength +9 :D

Hocam iyi hos demissin de adam ne ara uyuyacak ben basliklarini zor okudum

her gece cok daha fazlasini okuyup yatiyorum ve bu max 15 dakikami aliyor. Kafasini yataga koydugu anda uyuyabilen insanlar var mi cidden merak ediyorum, olsa bile Allah'a ayiracak bi 10 dakikasi olmali herkesin. ben bos bos dönecegime dua edip Allah'i zikretmeyi tercih ediyorum böyle yapmaya basladigimdan beri hicbir sorun ve sikinti yasamadim.

Önceden karabasan ve bazi mahlukat tarafindan rahatsiz ediliyordum geceleri sonradan abdestli yatmaya, sag tarafima yatip gereken dualari okuyup Allah'i zikrederek yatmaya basladiktan sonra hicbir problemim kalmadi. Kus gibi yatip kalkiyorum, kötü rüya bile görmüyorum.

bende de olmuştu hareket edememe bağırıyorsun bağıramıyosun falan çok pis bi durum

selam arkadaşlar.
öncelikle konu için kusura bakmayın böyle bir konuda rahatsızlık vermek istemezdim. bu tarz konulardan ve olaylardan rahatsız olan arkadaşların okumamasını tavsiye ederim
dün gece sabaha karşı saat 5:30 civarında yattıgım yatagımda , yan yatarken birden hareket edemediğimi fark ettim ve , öbür oda da çocukla ayrı uyayan eşime bağırmaya çalışdığımda ise , azım açık ama sesimin çıkmadıgını da fark ettim ne yaptımsa bir hareket ve ses çıkaramadım , yüzüm duvara doğruydu kendimi sıkdıkça duvarda bir gölgemsi hareket ettiğini fark ettim , ve o anda sadece zorlada olsa kelime işadet ve salavat getirdim aklınıza ne geliyorsa o duayı ettim , ama hiç durmadan yorulmadan arka arkaya belki dakikalarca yada bana öyle geldi. neyse dua etsemde birşey değişmedi nezaman allahım sen büyüksün sen yaratansın beni bu kuluna yardım et sen teksin sen yaratansın , sözcüklerinden sonra yan yattığım yerden , üst tarafda olan sol kolumu havaya yavaş yavaş kaldırmayı başardım , o arada güç geldikçe üstümdeki ağırlık ve duvara yansıyan gölgenin , azaldıgını ve çekildigini görmeye başladım. ve en sonunda sol kolumla arkama doğru bir hamle ile elimi sırtıma dogru savurunca bedenim birden serbest kaldı , ama ne hikmetse korkmadım yatagımdan kalkmadım ve öteki tarafa dogru dönerek uyumaya devam ettim , her neyse uzun lafın kısası bugün hoca ve büyüklerden danışarak karabasan oldğu bilgisini aldım , daha öncede ailevi sorunlarımdan yanımda nefes alanlar , evde yürüyenler ve kapı aralarından beni izleyenleri çok gördüğümden korkularıma başbaşa kalmayı ve , göğüs gelmeye alışkınımdır.

şimdi şöyle birşey sormak istiyorum , bu googleden aldıgımız paralarla , zekat , kurban , adak , sadaka vs , ve islam dini altında emredilen her türlü dini vazifelere kullanabilirmiyiz , yada değerlendire bilirmiyiz caiz midir günahmıdır , yoksa helal midir. bu tarz bir yardım adak ve zekat işlerinde kullanmak için bir bütçe ayırmayı düşünüyorum.

forumdaki sevgili admin lerin konunun kapanmamasını rica ederim konu içinde alaksız ve saygız davrananların kişisel değerlendirilmesi rica ediyorum , benim için burdaki cevaplar çok çok önemlidir. burdaki dini bütün bilgili ve bu tarz olayları yaşamış arkadaşlardan ben 35 yaşında olarak yaş gözetmeksizin bilgi almak ve dayanışma adı altında açılmış bir konu olarak görüyorum.tşk

Öncelikle senin yaşadığına benzer bişey bende yaşadım.30 yaşındayım.17 yaşında yaşadım.Ancak şunu söyleyeyim ki hayatımda hiç uyku felci gerçimedim.Sizin yazdıklarınıza bakarak söylüyorum uyku felcine benziyor siz sadece gölge mi gördünüz.Kısa boylu kara bi yaratık gördünüz mü 5-6 yaşında çocuğun boylarında(şaka yapmıyorum ciddiyim)yalnız gölge olarak değil normal olarak?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri