KARADENİZE Geliyorum Dostlar !!! (Beyto33)

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar :

9 eylül akşam saat 20:00 da mersinden otobüse biniyoruz inşallah...5 gün sürecek bir gezi için orta-doğu karadenize geliyorum...

1-GÜN: 10 EYLÜL SABAH 07.00 SAMSUNA VARIŞ.BANDIRMA VAPURU,İLK ADIM ANITI,ÇAKIRTEPE,FATSA,ORDU,ORDU BOZTEPE,GİRESUN,AKCABATTA AKŞAM YEMEĞİ
AKÇAABAT KÖFTE, OTELE YERLEŞME,KONAKLAMA.

2-GÜN: OTELDE SABAH KAHVALTISI,ATATÜRK KÖŞKÜ,SÜMELA MANASTIRI,UZUNGÖL'E HAREKET,UZUNGÖL'DE ,GÖL ETRAFINDA GEZİNTİ,SERBEST ZAMAN,UZUNGÖL'DE OTELE YERLEŞME,CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE AKŞAM YEMEĞİ,KONAKLAMA.

3-GÜN: AYDER YAYLASINA HAREKET,AYDER YAYLASINDA YÖRESEL TEREYAĞIN'DA BALIK,MIHLAMA,LAZ BÖREĞİ(ÖĞLE YEMEĞİ).RİZE,RİZEDE RİZE BEZİ ALIŞVERİŞİ,ÇAY FABRİKASI GEZİSİ,ARTVİN HOPAYA HAREKET,HOPADA OTELE YERLEŞME,CANLI MÜZİK EŞLİĞİNE AKŞAM YEMEĞİ,KONAKLAMA.

4-GÜN:OTELDE SABAH KAHVALTISI,SARP SINIR KAPISI ,GÜRCİSTAN BATUM'A HAREKET,REHBER EŞLİĞİNDE BATUM GEZİSİ,ALIŞ VERİŞ,OTELE DÖNÜŞ ,HOPA'DA PERONTİ OTELDE AKŞAM YEMEĞİ (CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE)KONAKLAMA

5.GÜN:SABAH KAHVALTISI,ZİGANA TÜNELİ,ZİGANA TATİL KÖYÜNDE ÖĞLE YEMEĞİ,SERBEST ZAMAN ,MERSİNE HAREKET,GÜMÜŞANE
SİVAS,KAYSERİ,NİĞDE ÜZERİNDEN MERSİNE DÖNÜŞ.

Gideceğim yerdeki arkadaşlarla sohbet etmek ayrı bir güzellik olacaktır...nede olsa biz bir aileyiz....

Cümleten Bol Kazançlar Arkadaşlar !!!!

Vay beytom evi ne zaman tasidin bitirdinde seyehata gidiyon.
Ulen ne adamsin yav,bak ayin 21 inde geliyorsun ona gore cezayirimide getir karismam :):)

Beyto samsuna 9 unda gelseydin karşilardim seni :)

beyto hocam,fiyatıda söyleseydin-bizde değerlendirirdik belki önümüzdeki günlerde...iyi tatiller :)

Vay beytom evi ne zaman tasidin bitirdinde seyehata gidiyon.
Ulen ne adamsin yav,bak ayin 21 inde geliyorsun ona gore cezayirimide getir karismam :):)

usta 1 haftadır ev taşıyorum öldüm bittim anca bi gezi kurtarır beni buda iyi denk geldi...21 nde belki olamam ama merak etme sana randevu verdim farkındayım bi ayar vericem öncesinde korkma yani evlat :)

---------- Mesaj saat 17:32:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:43 civarında gönderildi. ----------

Memlekette olmam lazımdı yaa :D

okan bi armut suyu gönder dedim batumdan fosss çıktın bende gidip kendim alayım dedim .....

usta 1 haftadır ev taşıyorum öldüm bittim anca bi gezi kurtarır beni buda iyi denk geldi...21 nde belki olamam ama merak etme sana randevu verdim farkındayım bi ayar vericem öncesinde korkma yani evlat :)

---------- Mesaj saat 17:32:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:43 civarında gönderildi. ----------

okan bi armut suyu gönder dedim batumdan fosss çıktın bende gidip kendim alayım dedim .....

Valla bilmem ben Beyto Allah izin verise Ayin 20'sinde Cuma Namazini seninle Kocatepede kilacagiz,sen soylemistin ona gore.Yoksa ilisikimiz tehlikeye girer onu diyeyim sana :)

Valla bilmem ben Beyto Allah izin verise Ayin 20'sinde Cuma Namazini seninle Kocatepede kilacagiz,sen soylemistin ona gore.Yoksa ilisikimiz tehlikeye girer onu diyeyim sana :)

ozaman cuma sabahı veya perşembe akşamı beni alman lazım aştiden ...malum elimde 5 kilo CEZAYİR ile yürümek zor olur :)

gelmessem benden ayrılcanmi :) boşanma avukatına $$$$ lar sacarım boşama bizi derim :):)

ozaman cuma sabahı veya perşembe akşamı beni alman lazım aştiden ...malum elimde 5 kilo CEZAYİR ile yürümek zor olur :)

gelmessem benden ayrılcanmi :) boşanma avukatına $$$$ lar sacarım boşama bizi derim :):)
Ya sen gel ben almammi beyto o nasil laf.Yeterki Cezayirimi'de getir :) Saka bi yana o nasil soz tabiki alirim ayipsin.

keyfin keyf biizm ordan geçiyormusunz niğde :D

çok şükür Trabzon Maçka kesos otele yerleştim arkadaşlar buralarda olan varsa gelinde sohbet edelim....

*ayder yalasında bacılar sofrası var. kara lahana sarmasını süper yapıyorlar :)

https://www.facebook.com/BacilarCadirSofrasi

*uzungölde göl kenarında restoranlar var orda tereyağında alabalık yemeni tavsiye ederim (15tl ) idi enson 2 balık.

*uzungölden bal sakın alma çakma bal satıyorlar :D

*ayderden orjinal bal bulabileceğin yerler var. (bir kaç esnafa sor yardımcı olurlar)

*LAZ BÖREĞİ (tatlıdır) şekli resimdeki gibiyse ye diğer şişkin modelleri tatlı olmuyor :D
http://img03.blogcu.com/v2/images/editor/r/a/h/rahmiyeninmutfagi/696577731755166_1260736249.jpg

*giresuna uğrarsanız İÇ FINDIK(pikola fındık) yemeni tavsiye ederim.

*gürcistanda kredikartı geçiyor (maximum kart) kullandım ben.
litrelik armut suyu 2 lari 3-4 tl gibi bişey

soracağın bişey varsa yardımcı olurum temmuz ayında gitmiştim bende çok güzel yerler ;)

hopa kemalpaşaya da bekleriz valla. irtibata geçelim. bizim ormanlık alan var gezi yolu. buralar biraz yağmurlu ama problem değil sarı yağmurluklar var hem yağmur altında dolanmak çok zevklidir buralarda. hem burda sana orman hayatını gösteririm balta nasıl kullanılır. toprak nasıl kazılır vs vs.

hopa kemalpaşaya da bekleriz valla. irtibata geçelim. bizim ormanlık alan var gezi yolu. buralar biraz yağmurlu ama problem değil sarı yağmurluklar var hem yağmur altında dolanmak çok zevklidir buralarda. hem burda sana orman hayatını gösteririm balta nasıl kullanılır. toprak nasıl kazılır vs vs.
Senin bu sorununu cozecek aslinda tam beyto biliyormusun.Bi gorusseniz iyi olur aslinda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri