Karakol'dan aradılar!

[MENTION=12174]penny[/MENTION] spam ile alakalı savcılığın hiç bir alakası olmaz o konuda için rahat olsun
şu ihtimallar var;
-bi olaya tanık olmuştursun kavga tehdit hakaret vs o nedenle seni tanık sıfatıyla dinleyeceklerdir.
-senin internetin wifi ise senin IP ni kullanıp birisi bazı suçlara bulaşmış olabilir ve bu internet senin üzerine olduğu için TTNET ten senin iletişim bilgilerini temin etmişlerdir
büyük ihtimal 2. dediğimdir.. sonucundan bana haber et yönlendiririm seni bilgi veririm

Sıkıntı Yapma Kardeşim Biz Senin Arkandayız.. Ne Lazım Olursa Göndeririz Senin için Silivriye.. İç Çamaşırı, Sigara vs. :)))

Eyvallah kardesim sagol :D

---------- Spam Engelliyici 21:43 ---------- Önceki Mesaj 21:43 ----------

[MENTION=12174]penny[/MENTION] spam ile alakalı savcılığın hiç bir alakası olmaz o konuda için rahat olsun
şu ihtimallar var;
-bi olaya tanık olmuştursun kavga tehdit hakaret vs o nedenle seni tanık sıfatıyla dinleyeceklerdir.
-senin internetin wifi ise senin IP ni kullanıp birisi bazı suçlara bulaşmış olabilir ve bu internet senin üzerine olduğu için TTNET ten senin iletişim bilgilerini temin etmişlerdir
büyük ihtimal 2. dediğimdir.. sonucundan bana haber et yönlendiririm seni bilgi veririm

Valla tek bildigim olayin internetle ilgili oldugu hocam insallah dedigin gibidir

hocam çok merak ediyorum video kategorisi neydi film falan mı?

Saçma ama. Bir sabah arkadaşlarla gezerken bizim sokakta bir sürü bonzai paketleri kaynıyordu hatta konu bile açtım.

http://www.ytpara.com/konu-disi/48518-bonzai-paketleri.html

Video çektik paketleri.

Ardından konuyu buraya açtım 6 gün sonra sivil polisler aradı buluşmak istedi. Sonra buluştuk sonra bu paketlerin nerede olduğunu sordu. Götürdüm sonra topladılar bitti :) Bu kadar :)

Okulumu, arkadaşlarımın adlarını hepsini öğrenmişler :)

---------- Spam Engelliyici 02:04 ---------- Önceki Mesaj 02:01 ----------

Kısa özet: Youtube bile sakat hocam. Adnan oktar videoları yüzünden mahkemelik olanlar dolu. Çok dikkat etmek lazım yüklemelere :) Suçsuz yere hapis bile yiyebilirsiniz (!)

Baska bi bilisim sucuymus arkadaslar eski bi mesele unutmusuz bile hatta sikayetciyken suclu durumuna dusmusum bi anda, panik yok yani millet youtube degil rahat olun :D

spam yasak değildir yt %45 spamdır. orantılı ve seviyeli olma kaydı ile zaten eşleşen dünya geneli ve telif vs şeyler ytde bunun için vardır içeriği önemli olan burdan gerekeni yapar.
videodan mahkemeye verilemezsiniz eğer ilk siz yükler ve haklara tecavüz etmediğiniz sürece. aksi taktirde başka yerden alınan videolar gerek telif gerekse uygunsuz içerik yada tarafların istegi üzere içerik durdurulmuştur ibaresi ile karşılaşır ve o içeriği atamazsınız. etiket başlık ve çereçeve hariç.

aynı zamanda böyle şeylerde karakol değil mahkeme celp direk gelir yani karakola düşmez savcılığa düşer.

Sabah sen benim gidisi gorcektin zaten asil :D Baska bisey oldugunu soyleyince sevindim memurda sasirdi zaten :D :D

Neyse Sevindim Bir Sorunla Karşılaşmadığına... Bende Geçtiğimiz Aylarda Bonzai Kullanan Elemanın Birini Çekip Atmışlar Youtubeye. Bende Spamcı Ruhumla Kendi Kanalıma Yükledim. Görüntülerdeki Bonzai Kullanan Eleman Telefonuna Kaydedip Youtubeye Atan Elamanın Evini Kurşunlamış. Videoyu Kaydeden Eleman Facebook Fan Sayfamdan Ulaşıp Yalvardı. " Ne Olursun Kaldır O Videoyu" Diye Ben Tınlamadım. Bir Müddet Sonra Savcılığa Gitmiş Evrakların Bana Fotosunu Yollayınca Tırstım. Kaldırmak Zorunda Kaldım... :)

Neyse Sevindim Bir Sorunla Karşılaşmadığına... Bende Geçtiğimiz Aylarda Bonzai Kullanan Elemanın Birini Çekip Atmışlar Youtubeye. Bende Spamcı Ruhumla Kendi Kanalıma Yükledim. Görüntülerdeki Bonzai Kullanan Eleman Telefonuna Kaydedip Youtubeye Atan Elamanın Evini Kurşunlamış. Videoyu Kaydeden Eleman Facebook Fan Sayfamdan Ulaşıp Yalvardı. " Ne Olursun Kaldır O Videoyu" Diye Ben Tınlamadım. Bir Müddet Sonra Savcılığa Gitmiş Evrakların Bana Fotosunu Yollayınca Tırstım. Kaldırmak Zorunda Kaldım... :)

Yerli en sakati abi bulasmam artik dizi mizi yeter alcagimi aldim zaten bundan sonra gunluk 1-2k izlenim yeter bana :D yukseklerde gozum yok :p

Yerli en sakati abi bulasmam artik dizi mizi yeter alcagimi aldim zaten bundan sonra gunluk 1-2k izlenim yeter bana :D yukseklerde gozum yok :p
not-pennys-boat.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri