Babamı aramışlardı benim de yüklediğim bi video için![]()
sonuc noldu peki kardesim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Babamı aramışlardı benim de yüklediğim bi video için![]()
Yangına korukle gitme dostum zaten killanmis durumdayim sabahi zor ediyorum![]()
Sıkıntı Yapma Kardeşim Biz Senin Arkandayız.. Ne Lazım Olursa Göndeririz Senin için Silivriye.. İç Çamaşırı, Sigara vs.))
[MENTION=12174]penny[/MENTION] spam ile alakalı savcılığın hiç bir alakası olmaz o konuda için rahat olsun
şu ihtimallar var;
-bi olaya tanık olmuştursun kavga tehdit hakaret vs o nedenle seni tanık sıfatıyla dinleyeceklerdir.
-senin internetin wifi ise senin IP ni kullanıp birisi bazı suçlara bulaşmış olabilir ve bu internet senin üzerine olduğu için TTNET ten senin iletişim bilgilerini temin etmişlerdir
büyük ihtimal 2. dediğimdir.. sonucundan bana haber et yönlendiririm seni bilgi veririm
hic mi bisey olmadi![]()
Ne olabilir ki?
Hocam olaylar aslında uzun ama başıma bela gelmedi. Videoyu gizledim oldu bittiBilmiyoruz ki iste bizde komple forum olarak onu merak ediyoruz![]()
hocam çok merak ediyorum video kategorisi neydi film falan mı?Hocam olaylar aslında uzun ama başıma bela gelmedi. Videoyu gizledim oldu bittiGörüştük falan.
hocam çok merak ediyorum video kategorisi neydi film falan mı?
Baska bi bilisim sucuymus arkadaslar eski bi mesele unutmusuz bile hatta sikayetciyken suclu durumuna dusmusum bi anda, panik yok yani millet youtube degil rahat olun![]()
Keşke Burada Bitmeseydi Be Kardeşim. Polisiye Dizisi Gibi Sonucu Heyecanla Bekliyordum.Tühhh
![]()
Sabah sen benim gidisi gorcektin zaten asilBaska bisey oldugunu soyleyince sevindim memurda sasirdi zaten
![]()
![]()
Neyse Sevindim Bir Sorunla Karşılaşmadığına... Bende Geçtiğimiz Aylarda Bonzai Kullanan Elemanın Birini Çekip Atmışlar Youtubeye. Bende Spamcı Ruhumla Kendi Kanalıma Yükledim. Görüntülerdeki Bonzai Kullanan Eleman Telefonuna Kaydedip Youtubeye Atan Elamanın Evini Kurşunlamış. Videoyu Kaydeden Eleman Facebook Fan Sayfamdan Ulaşıp Yalvardı. " Ne Olursun Kaldır O Videoyu" Diye Ben Tınlamadım. Bir Müddet Sonra Savcılığa Gitmiş Evrakların Bana Fotosunu Yollayınca Tırstım. Kaldırmak Zorunda Kaldım...![]()
Yerli en sakati abi bulasmam artik dizi mizi yeter alcagimi aldim zaten bundan sonra gunluk 1-2k izlenim yeter banayukseklerde gozum yok
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.