Karanca Adlı Üye Güvenilir Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman [MENTION=4328]Karınca[/MENTION] kardes baglanipta bi hata yapma kanalin basina ileride bisi gelir, olan sana olur.

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Konuyu açtığıma pişman oldum :( buda yapılmaz ki sadece daha önce iş yapan vardır belki sormak için açtım :(

Teamviewer ile bağlanacak zaten. Ters bir durumda direk müdahale edersin. En fazla kanalını öğrenir o kadar. Sorun olacağını sanmam. Not defterinde şifrelerin falan varsa kolay ulaşılabilecek gizle yeterli.

16 yaşında çalınmasından korktuğun ne var ki:) Görende MİT de çalışıyorsun sanacak :D

Bilgisayarın internetini kapat o zaman team ile bağlanınca hiç bir şey yapamaz merak etme.

Bu konudan sonra güvenilirse bile i.nelik yaparım sana ben olsam :D Özelden birilerine sorsana dostum :)

Konuyu açtığıma pişman oldum :( buda yapılmaz ki sadece daha önce iş yapan vardır belki sormak için açtım :(

Kötü niyetle yapmamışsın ama gerçekten de bu doğru bir davranış değil. Karşıdaki kişiyi rencide edebilir. Çok gençsin, zamanla bu tür şeyleri öğreneceksin, öğrenmenin sonu yok. Hepimiz sürekli bir şeyler öğreniyoruz. Ve kardeşimizin üstüne gitmeyelim daha fazla arkadaşlar :)

Hayırlı kazançlar olsun.

Hacı ben olayın bugunu buldum şimdi bağlansın karşı taraf tw ile ani bişey yaparsa direk ethernet kablosunu çek oluyor ben denedim oldu bişey yapamadı sonra :D hay allahım ya :D

Kötü niyetle yapmamışsın ama gerçekten de bu doğru bir davranış değil. Karşıdaki kişiyi rencide edebilir. Çok gençsin, zamanla bu tür şeyleri öğreneceksin, öğrenmenin sonu yok. Hepimiz sürekli bir şeyler öğreniyoruz. Ve kardeşimizin üstüne gitmeyelim daha fazla arkadaşlar :)

Hayırlı kazançlar olsun.

aynen arkadaşın yaşı küçük daha ögrenecegi çok şey var. Adminler konuyu kitlerlerse iyi olur.

Karınca çok çalışkan bir varlıktır. Sabah akşam durmadan çalışır, evine ekmeğini çeker evlatlarına bakar.
Evlatları büyüyünce babaya yardım etmeye başlarlar. Aile genişledikçe çeşit artar dolayısıyla anne karıncaya ve abla karıncalara büyük iş düşer çünkü bazaen 5 bazende 10 çeşit yemek yapmak zorundadırlar.

Baya uzun yaşarlar bu konuda ne kadar yaşadıkları tam bilinmiyor kimine göre 500 yıl kimine görede bir ayakkabı görene kadar.

Karınca özünde iyi bir varlıktır bu nedenle güvenilir olduğunu düşünüyorum ben :D

(O soruye bu cevap)

Hahhahaa :D Yav ulennn emmioğlu

Evde su kalmamış musluktan içsem birşey olur mu? :D

Hacı ben olayın bugunu buldum şimdi bağlansın karşı taraf tw ile ani bişey yaparsa direk ethernet kablosunu çek oluyor ben denedim oldu bişey yapamadı sonra :D hay allahım ya :D

Hocam kablosuzmus, en etkin yontem evin sigortayi kapatmak :D

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ruvvu1.jpg

Ne dönüyor la arkamdan yaşım bu arada 20 foruma uye olurken uyelık kapamasınlar dıye anıden aldım sallamıstım yanı bılgıleri :D :D

Ne dönüyor la arkamdan yaşım bu arada 20 foruma uye olurken uyelık kapamasınlar dıye anıden aldım sallamıstım yanı bılgıleri 16yas falan ayıbayıb

sana demıyorlar kardeşim , konuyu açan genç arkadaşımıza diyolar :D

:D dun 2dakka halledeyim dedim benimde başıma geldi dedim bide konu açmış neyse buralardaysa o mesajdan skypde attım veya dırek ıd pw versinde bakayım hallederim buyuk ıhtımal

Admin olsam bu konuya gereksiz yorum yapan herkese ceza verirdim. Yapılan yorumlarla kendi seviyenizi gösteriyorsunuz arkadaşlar.

[MENTION=4328]Karınca[/MENTION] ben olsam şimdi bakmazdım.

Zaten arkadaşta forumda yok şuan en azından yardım edeyidmde konu açmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri