Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuyu açtığıma pişman oldumbuda yapılmaz ki sadece daha önce iş yapan vardır belki sormak için açtım
![]()
Konuyu açtığıma pişman oldumbuda yapılmaz ki sadece daha önce iş yapan vardır belki sormak için açtım
![]()
![]()
Kötü niyetle yapmamışsın ama gerçekten de bu doğru bir davranış değil. Karşıdaki kişiyi rencide edebilir. Çok gençsin, zamanla bu tür şeyleri öğreneceksin, öğrenmenin sonu yok. Hepimiz sürekli bir şeyler öğreniyoruz. Ve kardeşimizin üstüne gitmeyelim daha fazla arkadaşlar
Hayırlı kazançlar olsun.
Karınca çok çalışkan bir varlıktır. Sabah akşam durmadan çalışır, evine ekmeğini çeker evlatlarına bakar.
Evlatları büyüyünce babaya yardım etmeye başlarlar. Aile genişledikçe çeşit artar dolayısıyla anne karıncaya ve abla karıncalara büyük iş düşer çünkü bazaen 5 bazende 10 çeşit yemek yapmak zorundadırlar.
Baya uzun yaşarlar bu konuda ne kadar yaşadıkları tam bilinmiyor kimine göre 500 yıl kimine görede bir ayakkabı görene kadar.
Karınca özünde iyi bir varlıktır bu nedenle güvenilir olduğunu düşünüyorum ben
(O soruye bu cevap)
Hacı ben olayın bugunu buldum şimdi bağlansın karşı taraf tw ile ani bişey yaparsa direk ethernet kablosunu çek oluyor ben denedim oldu bişey yapamadı sonrahay allahım ya
![]()
Ne dönüyor la arkamdan yaşım bu arada 20 foruma uye olurken uyelık kapamasınlar dıye anıden aldım sallamıstım yanı bılgıleri 16yas falan ayıbayıb
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.