Karanca Adlı Üye Güvenilir Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
[MENTION=4328]Karınca[/MENTION] adlı üye benim pcme teamviewer ile bağlanmak istiyor Alt Kanalı Adsenseme Bağlıyamıyorum dediğine göre bağlıcakmış.

sizce güveneyim mi ?

Bence bu konudan sonra oda bağlanmak istemez...

anket aç tey Allahım iyice suyunu çıkardınız.

Bunun basit bir olay için konu mu açılır dostum. Güvenip güvenmemek sana kalmış. Ki zaten bu konuyu gördükten sonra ben olsam da bağlanmazdım.

:rolleyes: tebrikler kazandınız.

Daha neler göreceğiz .. neyse kolay gelsin

Karınca çok çalışkan bir varlıktır. Sabah akşam durmadan çalışır, evine ekmeğini çeker evlatlarına bakar.
Evlatları büyüyünce babaya yardım etmeye başlarlar. Aile genişledikçe çeşit artar dolayısıyla anne karıncaya ve abla karıncalara büyük iş düşer çünkü bazaen 5 bazende 10 çeşit yemek yapmak zorundadırlar.

Baya uzun yaşarlar bu konuda ne kadar yaşadıkları tam bilinmiyor kimine göre 500 yıl kimine görede bir ayakkabı görene kadar.

Karınca özünde iyi bir varlıktır bu nedenle güvenilir olduğunu düşünüyorum ben :D

(O soruye bu cevap)

gntb6.jpg

hayır böyle bir konu neden açar bi insan ? sen bu konuyu açtıktan sonra ben olsam bırak bağlanmayı konuşmazdım bile rencide edici bir konu açmışsın bro.

ya bu sömestr tatili hala bitmedimi

Ya adamı bir de etiketlemişsin "bak senin adına konu açtım" der gibi.

Eğer bu konudan sonrada senin pc ne bağlanırsa o arkadaşa ben olsam güvenmezdim, çünkü ne yapacağı belli olmaz. Malum bu konudan sonra pc ne bağlanıyor sa düşünmek gerek. :rolleyes:

Arkadaşa sahip çıkalım. Çok ezmişsiniz :)

Yeri gelmişken bende size karınca le cırcırböceğinin masalını anlatayım

Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur saman içinde
. Eğlenceyi çok seven bir ağustos böceği yaşarmış.
Bu ağustos böceği sürekli saz çalar, şarkı söylermiş
. Tüm gününü bu şekilde geçirirmiş
. Derken güzel, sıcak günler bitmiş, kış gelmiş
. Artık havalar çok soğuk ve yağışlıymış.
Ağustos böceği şarkı söylemez hale gelmiş
. Soğuktan çok üşüyormuş ve karnıda çok acıkmış.
Ama hiç yiyeceği yokmuş.
Çünkü tüm yazı saz çalarak ve şarkı söyleyerek geçirmiş.
Kış için hiç hazırlık yapmamış.
Ama o bu şekilde eğlenirken küçük komşusu karınca tüm yazı kış hazırlığı yaparak geçirmiş.
Ağustos böceği bunu hatırlamış ve aklına karınca komşusundan ödünç istemek gelmiş;
— Karınca komşumdan ödünç yiyecek bir şeyler isteyeyim, hem ne var ağustosta tekrar öderim, demiş.
Ağustos böceği bu düşünce içerisinde karınca komşusunun kapısına gitmiş. Kapıyı çalmış. Karınca açmış kapıyı. Karşısında açlık ve soğuktan perişan olmuş ağustos böceğini görmüş;
— Ne istiyorsun ağustos böceği, demiş.
— Karınca kardeş havalar çok soğudu çok üşüyorum, üstelik karnımda çok aç ama yiyecek hiçbir şeyim yok. Bana ödünç yiyecek bir şeyler verir misin? Söz veriyorum ağustosta borcumu ödeyeceğim sana, demiş ağustos böceği.
Karınca;
— Neden yiyecek hiçbir şeyin yok, bütün yaz ne yaptın sen?
— Ağustos böceği çok utanmış, çok mahcup olmuş;
— Şeyyy, ben bütün yaz saz çaldım, şarkı söyledim. Kış için hiç hazırlık yapmadım.
Karınca çok sinirlenmiş bu cevabı duyunca;
— Madem öyle tüm yaz saz çalıp, şarkı söyledin şimdide oyna o zaman, demiş karınca ve tak diye kapıyı ağustos böceğinin yüzüne kapatmış.

Konuyu açtığıma pişman oldum :( buda yapılmaz ki sadece daha önce iş yapan vardır belki sormak için açtım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri