Karavan ile Geziyorum özgün vblog kanalım hakkında yorumlarınız..

• Kullanıcı serserin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Türkiyedeki 78 milyonun hayali olan hayatı yaşıyorsunuz

Yabancı dil yapsan yürür gider kanal,biraz vakit harcayıp ingilizce altyazı bile koysan karşılığını alırsın emeklerinin

Yabancı dil yapsan yürür gider kanal,biraz vakit harcayıp ingilizce altyazı bile koysan karşılığını alırsın emeklerinin

Aslında İngilizce kanal ile aynı anda açtım Türkçe kanalı.. Türkçe kanal yürüdü, İngilizce olan yerinde sayıyor.. :)
İngilizce çok çeşitlilik var belki de o nedenle hızlı ilerlemiyor ama bırakmıyorum İngilizce kanala da devam ediyorum, sadece konuşma yapmayı bıraktım orada.. belki tekrar başlarım.

Alaturka.Info Camper: https://www.youtube.com/c/AlaturkaInfoCamper

Çok iyi konsept. Başarılarınızın devamını dilerim.

Gördügüm en kaliteli özgün kanallardan bir tanesi,Cekimler ve montaj gayet basarili,Son 3 aydir abone oldugum ender kanallardan biri oldu.Yalniz bu is gercekten sabir isteyen bir hobi ben Berlinde yasiyorum bazi yazlar arabamla Türkiye ye izine gidiyorum inanin o 3000 km bitmek bilmiyor.Bütün bir yilda etmedigim küfrü Bulgaristan da,Makedonya da ve Sirbistan da edip günah defterleri full bir sekilde izini bitiriyorum :) O yüzden cok istememe ragmen benim yapamayacagim bir hobi.:)

Aslında İngilizce kanal ile aynı anda açtım Türkçe kanalı.. Türkçe kanal yürüdü, İngilizce olan yerinde sayıyor.. :)
İngilizce çok çeşitlilik var belki de o nedenle hızlı ilerlemiyor ama bırakmıyorum İngilizce kanala da devam ediyorum, sadece konuşma yapmayı bıraktım orada.. belki tekrar başlarım.

Alaturka.Info Camper: https://www.youtube.com/c/AlaturkaInfoCamper

Tabi içerik çok ingilizce de ama az biraz seyahat izleyicilerinin radarına girse kanalin bir anda uçmaya başlar,zaman sabır meselesi biraz ben tutacağına eminim

Çok iyi konsept. Başarılarınızın devamını dilerim.

Teşekkür ederim.. yollarda malzeme çok ve umuyorum çok daha iyi çekimler sunacağım size..

---------- Spam Engelliyici 12:40 ---------- Önceki Mesaj 12:32 ----------

Gördügüm en kaliteli özgün kanallardan bir tanesi,Cekimler ve montaj gayet basarili,Son 3 aydir abone oldugum ender kanallardan biri oldu.Yalniz bu is gercekten sabir isteyen bir hobi ben Berlinde yasiyorum bazi yazlar arabamla Türkiye ye izine gidiyorum inanin o 3000 km bitmek bilmiyor.Bütün bir yilda etmedigim küfrü Bulgaristan da,Makedonya da ve Sirbistan da edip günah defterleri full bir sekilde izini bitiriyorum :) O yüzden cok istememe ragmen benim yapamayacagim bir hobi.:)

Çok teşekkür ederim.. Hala ben çekimleri çok kaliteli bulmuyorum çünkü aksiyon kamerası elde kullanılınca çok titreme yapıyor ve titremeleri en aza indirmek için kaliteden ödün vermek gerekiyor zaman zaman.. Ben biraz daha çalışayım bir gimbal alacağım, aksiyon kamerasını elde kullanmak için ideal çözüm..

Biz Bulgaristan'dan hiç geçmedik henüz ama diğer ülkelerde sorun yaşamadık, sadece Makedonya'dan eşim yalnız geçerken bir kaç defa sorun yaşadı ama ufak meseleler..

Son düzenleme:
Hocam bunun icin kendinize blog acsaniz hem yazsaniz guzel olur bence

Aslında portalın içinde blog da var ara sıra yazıyorum.. çok da zaman alıyor ben yazınca o nedenle videoya yöneldim.. www.alaturka.info adresinden Türkçe dilini seçerseniz bir kaç blog yazısı var orada son yazdıklarımdan.

iş icabı karavan ile gezmeniz harika.
Hep merak ediyordum, 20 ile 30 yaş arası karavan ile gezenler maddi sorunu nasıl hallediyor diye :) Bulunduğun yere bir grup karavan gelmişti, 3 yıldır gezdiklerini söylemişlerdi, nedense bana tuhaf geliyor :)

Videolarınız güzel olmuş. Başarılar :)

iş icabı karavan ile gezmeniz harika.
Hep merak ediyordum, 20 ile 30 yaş arası karavan ile gezenler maddi sorunu nasıl hallediyor diye :) Bulunduğun yere bir grup karavan gelmişti, 3 yıldır gezdiklerini söylemişlerdi, nedense bana tuhaf geliyor :)

Videolarınız güzel olmuş. Başarılar :)

Avrupa kamp alanlarında genelde emekli grubu ya da aileler var o nedenle çok eğlenceli olmuyor. Geçen sene daha çok Almanya'daydık ama bu sene Balkanlar seyahatindeyiz. Bir kaç alternatif kamp alanında genç gruplar ile tanıştık ve işlerini internetten yapanlar var ya da para biriktirip her şeyi bir sene erteleyenler var.. ya da karavan değil de çadırla seyahat edenler, otostop yapanlar, bisiklet ile ülkeler kat edenler, motorcular vs.. var da var..

gayet iyi böyle programlar tvde izleniyor baya youtube da aboneler ile iyi büyürsünüz.

En önemliside bi insan hobisini yapıyorsa en çok aboneyi ondan çeker.

Hocam mükemmel olmuş. Videoları mümkün olduğunca uzun tutun ve arada konuşmalar yapın. Mesela yolda giderken gördüğünüz güzel mekanlarda durun o mekana gelmeden önce çekmeye başlayın ki izleyiciye rastgele geçerken gördük geldik girdik havası versin :).

hocam fikir olarak oldukça yaratıcı. özgünden beklenen de tam olarak bu. ancak tv programı tadında gereksiz bir resmiyet sezdiriyor izleyiciye.

izleyicilere sadece gezdiğiniz yerleri gösterip tanıtmak yerine, izleyici ile beraber geziyormuş gibi bir hava yakalarsanız yani izleyicileriniz ile daha samimi bir bağ kurarsanız çok daha fazla izlenir, Türkiye'de ki popüler videolar arasında yerinizi kısa zamanda alırsınız

sonradan seslendirmek yerine video çekimleri sırasında konuşma yaparsanız konuşmanızdaki resmiyette zamanlar azalma olacaktır :) biraz daha amatör görünse de bu şekilde çok daha doğal bir vlog kanalı olabilir diye düşünüyorum.

kısacası içinizdeki yaşam enerjisini biz izleyicilere hissettirin :) yolunuz açık olsun

Hocam mükemmel olmuş. Videoları mümkün olduğunca uzun tutun ve arada konuşmalar yapın. Mesela yolda giderken gördüğünüz güzel mekanlarda durun o mekana gelmeden önce çekmeye başlayın ki izleyiciye rastgele geçerken gördük geldik girdik havası versin :).

Evet videoları biraz daha uzun tutmam gerektiği konusunda yorumlar alıyorum. Sonrakileri öyle yapacağım. Arada konuşmalar şahane olur da benim aksiyon kamerası ses alma konusunda müthiş değil o nedenle sesi sonradan ekliyorum çoğunlukla ama daha doğal olanı deneyeceğim bakalım..

Teşekkürler..

---------- Spam Engelliyici 14:40 ---------- Önceki Mesaj 14:37 ----------

kamera go hero mu

Evet kamera GoPro Black Hero.. Ufacık tefecik ama görüntü kalitesi ve renkler şahane tek sorunum aksesuarları çok pahalı yaa..

---------- Spam Engelliyici 14:44 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------

hocam fikir olarak oldukça yaratıcı. özgünden beklenen de tam olarak bu. ancak tv programı tadında gereksiz bir resmiyet sezdiriyor izleyiciye.

izleyicilere sadece gezdiğiniz yerleri gösterip tanıtmak yerine, izleyici ile beraber geziyormuş gibi bir hava yakalarsanız yani izleyicileriniz ile daha samimi bir bağ kurarsanız çok daha fazla izlenir, Türkiye'de ki popüler videolar arasında yerinizi kısa zamanda alırsınız

sonradan seslendirmek yerine video çekimleri sırasında konuşma yaparsanız konuşmanızdaki resmiyette zamanlar azalma olacaktır :) biraz daha amatör görünse de bu şekilde çok daha doğal bir vlog kanalı olabilir diye düşünüyorum.

kısacası içinizdeki yaşam enerjisini biz izleyicilere hissettirin :) yolunuz açık olsun

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, elimden geleni yapacağım gerçekten belki de aksiyon kamerasını sadece outoor etkinliklerinde kullanırım ve genel çekimler için başka bir kamera alırım ileride.. bakalım..
Ama söylediğinize katılıyorum çünkü ben çekimi yaparken üzerimdeki enerjiyi daha sonra montajda iletemiyorum malesef farkındaym..

Çok güzel kanal :) Görüntü kaliteside güzel , daha çok izlenebilecek şeyleri çekerseniz parada kazanırsınız en azından yakıt parası çıkar belki takipteyiz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri