Karavan ile Geziyorum özgün vblog kanalım hakkında yorumlarınız..

• Kullanıcı serserin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Süper kanal, ingilizce alt yazı filan mümkün değil mi? bu kanal tutmazsa paris kulesinden aşağı atlarım :D

Teşekkürler.. kanalın İngilizcesi var aslında o nedenle bunda alt yazı gerek görmedim. Diğer kanal İngilizce ve Almanca karışık. Bunu sadece Türkçe tuttum karışık olmasın diye. Belki ileride değişir yeni fikirler üretiriz bilmiyorum.

Selamlar.. gerçekten acayip bir dünya ben de katılıyorum.. Bizim paramız yok ki yolda kazanıyoruz.. yani hem çalışıyoruz hem geziyoruz. Daha önce de yazdığım gibi işimiz bu ve her gün aynı psikolojik durumda olmuyoruz.
Gezmek eğlenmek güzel fakat uzun süre yollarda oluyoruz ve zorluklar ile karşılaşıp aşmaya çalışıyoruz.
Bazen günlerce karavandan çıkmadan çalışıyoruz.. Bazen ailemizi özlüyoruz, sevdiklerimize ulaşamıyoruz.. atlayıp gelemiyoruz.. özel günlerde yollarda oluyoruz.. skype ile bayram kutlaması yapıyoruz.. üşüyoruz, sıcaktan bunalıyoruz, çok ama gerçekten çok yoruluyoruz, çok keyif de alıyoruz..

Önemli olanda yaptığınız işten keyif almak.Başarılarınızın devamını dilerim.Umarım büyür ve kitle olarak daha çok kişiye ulaşırsınız.

Off Off Şimdi karavanda olmak vardı..
Helal olsun tek kelime ile
zaman ve özgür olabilsem ilk yapacağım iş
Karavanında mükemmel bu arada
Takipçinim daha çok video istiyoruz :))

Tebrikler! güzel kanal, Abone oldum.
ben ve ev arkdaşımda yurt dışında araba kiralayıp karavan gibi kullanıp geziyoruz, seneye rotamız inş. norveç-isveç :)
biz erkek olduğumuz ve aracımızda küçük olduğu için turistik yerlerin göbeğinde geceliyorduk :) , ilerleyen zamanlarda karavan planımız var inş.
İyi gezmeler size :)
youtube.com/salihbilgic

abone oldum izlerim videoları yavaştan :) hayalim ilerideki iyi gezmeler :)

Off Off Şimdi karavanda olmak vardı..
Helal olsun tek kelime ile
zaman ve özgür olabilsem ilk yapacağım iş
Karavanında mükemmel bu arada
Takipçinim daha çok video istiyoruz :))

Teşekkürler.. daha çok video çekmeye çalışıyorum ama işlemek zaman alıyor bazen.. sırada videolar var elimden geldiğince iyi yapmaya çalışıyorum..

---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

Tebrikler! güzel kanal, Abone oldum.
ben ve ev arkdaşımda yurt dışında araba kiralayıp karavan gibi kullanıp geziyoruz, seneye rotamız inş. norveç-isveç :)
biz erkek olduğumuz ve aracımızda küçük olduğu için turistik yerlerin göbeğinde geceliyorduk :) , ilerleyen zamanlarda karavan planımız var inş.
İyi gezmeler size :)
youtube.com/salihbilgic

Norveç ve İsveç süper yerler bir yaz gitmek istiyoruz biz de.. Küçük bir karavan işinizi görür ya da çadır atın ne olacak ki.. pratik.. Teşekkürler.. size de iyi gezmeler.. belki karşılaşırız yollarda ..

Sanırım karavanınız sponsor firmadan verilmiş bunun için ne yapmak gerekiyor... Birde Buzluk ya da klima araba durduğunda da çalışıyor mu? Enerjiyi nasıl stabil tutuyor?

Sanırım karavanınız sponsor firmadan verilmiş bunun için ne yapmak gerekiyor... Birde Buzluk ya da klima araba durduğunda da çalışıyor mu? Enerjiyi nasıl stabil tutuyor?

Selam, evet sponsor firmadan karavan, daha önce farklı firmalarla iletişime geçtik fakat hayır yanıtı aldık, Fendt firması ile karşılıklı görüşünce tamam dediler ve 3 sene boyunca bu karavanı verdiler.
Araç durduğunda aküden alıyor enerjiyi tabi buzluk için yeterli gelmiyor o enerji. Elektrik, gaz ve akü enerjilerini kullanabiliyoruz, solar panelimiz olmadığından güneş enerjisi kullanamıyoruz.

bence mükemmel bir kanal. türkçe olması daha da güzel. bir de gezerken youtube dan para kazanmaya başlarsanız işte o zaman harika olur.

olay bu işte ya :D özgün dedinmi böyle şeyler olucak izlenmeye değer başarıların devamını diliyorum ana mailimin youtube hesabı kapanmasaydı abone olurdumda :D kapatıverdi zalımlar :D bu arada bi tavsiye veriyim videoları biraz daha uzun çekip en azından 20dk falan yaparsan video ortası reklam girerek kazancı arttırabilirsin belki izlenme süresi azalır ama kazanç olarak artış gösterir gene arada kolaj yapıp 2-3 dk lık şeyler çıkartabilirsinde kazancın önemli noktası uzun video ve video ortası reklamdır

Ben halen kanalın ismine takılmış durumdayım kusura bakmayın. Kanal henüz bebek sayılacabilecek bir haldeyken bence global ve daha kompakt bir isim kullanmalısınız. Mesela bakın, kanalınızın ismi ''Karavan ile geziyorum'' lakin burada tekne turuna çıkmışsınız. :) https://www.youtube.com/watch?v=zhkeiN7gNLk

Şimdi ben futbol ile alakalı bir kanal açsam ve orada tenis maçı yorumları yapsam abest kaçar. ''Karavan ile Geziyorum'' biraz basit kaçmış sanki. :) Dünyayı Geziyorum deseniz çok daha ayrıntılı ve teknik olabilir. Ya da ''Karavan Dünyası, Karavan Hayatı, Benim Karavanım vs. vs.'' Tabi bunu basit olarak verdim. Genede siz bilirsiniz bol şans.

Son düzenleme:
olay bu işte ya :D özgün dedinmi böyle şeyler olucak izlenmeye değer başarıların devamını diliyorum ana mailimin youtube hesabı kapanmasaydı abone olurdumda :D kapatıverdi zalımlar :D bu arada bi tavsiye veriyim videoları biraz daha uzun çekip en azından 20dk falan yaparsan video ortası reklam girerek kazancı arttırabilirsin belki izlenme süresi azalır ama kazanç olarak artış gösterir gene arada kolaj yapıp 2-3 dk lık şeyler çıkartabilirsinde kazancın önemli noktası uzun video ve video ortası reklamdır

Selamlar.. teşekkür ederim sonraki videoları uzun tutmaya çalışacağım da bana izlenme süresinin önemli olduğunu söylemişti bir arkadaşımız.. yani sıkıcı olmaya başlayınca izenme süresi düşüyormuş.

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:10 ----------

Ben halen kanalın ismine takılmış durumdayım kusura bakmayın. Kanal henüz bebek sayılacabilecek bir haldeyken bence global ve daha kompakt bir isim kullanmalısınız. Mesela bakın, kanalınızın ismi ''Karavan ile geziyorum'' lakin burada tekne turuna çıkmışsınız. :) https://www.youtube.com/watch?v=zhkeiN7gNLk

Şimdi ben futbol ile alakalı bir kanal açsam ve orada tenis maçı yorumları yapsam abest kaçar. ''Karavan ile Geziyorum'' biraz basit kaçmış sanki. :) Dünyayı Geziyorum deseniz çok daha ayrıntılı ve teknik olabilir. Ya da ''Karavan Dünyası, Karavan Hayatı, Benim Karavanım vs. vs.'' Tabi bunu basit olarak verdim. Genede siz bilirsiniz bol şans.

Ben de taktım kanalın ismine şimdilerde.. değiştireceğim de çarpıcı bir isim arıyorum doğrusu ama içinde karavan ya da kamp ile alakalı bir şey olmalı da nasıl yapacağım bilmiyorum düşünüyorum hala.. Fikirler için çok teşekkür ederim.

Başarılar. Editleri profesyonel yapar veya yaptırırsanız daha iyi yerlere gelebilirsiniz.

bence gittiniz ülkelerde en az 1 defa yamaç paraşütü filan yapmalısınız böyle hem kanalız hızlı büyür hemde istediniz kitleye daha cabuk ulaşırsınız.

bence gittiniz ülkelerde en az 1 defa yamaç paraşütü filan yapmalısınız böyle hem kanalız hızlı büyür hemde istediniz kitleye daha cabuk ulaşırsınız.

Selamlar.. siz yamaç paraşütü ile ilgili olmalısınız. Biz outdoor etkinlikleri ile ilgileniyoruz ve yamaç paraşütü de bunlardan biri fakat kendimiz yapmıyoruz belki ileride tur düzenleriz ya da yarışma farklı ülkelerde.. bakalım..

Selamlar.. teşekkür ederim sonraki videoları uzun tutmaya çalışacağım da bana izlenme süresinin önemli olduğunu söylemişti bir arkadaşımız.. yani sıkıcı olmaya başlayınca izenme süresi düşüyormuş.

izlenme süresi önemli ama şöyle bir örnek vereyim 2dk lık bi video çektiniz bunun bi başlangıç reklamı çıkar birde 7. saniyede bir reklam çıkar böylece 2 reklam göstermiş olursunuz ama örneğin 20dk bi video çektiniz başlangıç reklamı, 7.saniye reklamı, 5-10-15-20 dk ve video sonu reklam koyarak reklam sayısını 7 çıkarış olursunuz 3dk lık bi video aldığınız 2 reklamı 20 dk videodada alırsınız eğer izlenmeye değer bişeyse insanlar izler ve 5-10-15 dk lık reklamlarıda almış olursunuz anladınız mı olayı ? yani zaten 2 reklam cepte adam 7 saniye kadar izlemicekse o kadar sıkıcı bişeydir yayınlamaya deymez ama ne kadar ilgi çekici çekersen reklamları 5-10-15 dk larındaki reklamlarıda göstermiş olursun. umarım anlatabilmişimdir

bence seslendirme videolarla olsa daha iyi olur seslendirmeler sonradan eklenmiş. heleki selfie olan kısımlarda hareket ve ses aynı olursa izleyenlerin kafası karışmadan takip ederler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri